Jump to content

otuken

Üye
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    www.facebook.com/mvural42

Profile Information

  • Male
  • Konya

Recent Profile Visitors

4850 profile views

otuken's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

148

Reputation

  1. Eski bilgisayarlarda bu sorunla karşılaşırdım ve çözüme ulaştıramadım hiç... Windows ve donanım uyumsuzluğu diye düşünüyorum. Yıllar önce HP bir pc'de benzer bir sorun yaşadım ve HP Türkiye'yi aradım. Çözüm olarak "Bu bilgisayar Windows 7 için üretilmemiş, XP 'yi tekrar kurun." demişti. Donanımınız nedir bilmiyorum ama BIOS güncellemesi falan varsa onları da deneyin.
  2. Kendim için istemedim, kullanıcılara kolaylık olsun diye... Madem uluslararası kullanılacak bir program yapıyorsun, bari düzgün bir şey olsun diye katkı yapmaya çalışıyoruz.
  3. Elinize sağlık. Simgesini de düzeltirseniz gayet güzel olacak. 😁 Ek: Bir de varsayılan Türkçe gelirse o da iyi olur.
  4. Bilgi olarak paylaşayım; Sandisk'in bazı ürünleri 5 yıl garantili. Benim 128 GB flash belleğim arızalanmıştı. Vatan'dan alınan ürün 2 yıllık garantisi dolmuştu. Araştırınca 5 yıl garantisi olduğunu öğrendim. Yazışmalar ve telefon görüşmeleri sonucu (yurtdışından bir Türk aradı ve bir takım şeyler denetti) Polonya'ya gitti ve 1 haftada yenisi geldi.
  5. Windows 10 LTSB 2016, store yok ve buradaki uygulama, store'yi yüklemiyor sadece yüklüyse güncelliyor; ben manuel yükledim ama güncellemedi.
  6. Microsoft Store olmayan sistemlere de kuruyor mu?
  7. Tartışmanızı takip ediyorum da oradan dahil olmak istemedim. Dediğiniz gibi ronaldinho424 nickli arkadaşın agresif bir yapısı olduğundan *****'dan banlar diye konuşmadım. Sonuçta oradaki free paylaşımlardan da faydalanıyoruz. 😊 *****'da da Kinghaze isimli arkadaşa dediğini bırakmıyor. Adamın ne hırsızlığı kaldı ne de virüslü program paylaşıyor diye iftiraları. Siz de bilirsiniz, kırık programların %90'ı virüs uyarısı verir ama virüslü değildir. 

    Sonuçta kendileri de başka programları çalıp, kırıp paylaşmıyorlar mı? Söylenecek çok şey var da diyemiyoruz. Siz de bence fazla uzatmayın. 

    Bu arada forjest de o sitede VIP paylaşımlar yapıyordu bir ara. Şu an paylaşıyor mu, bilmiyorum?

    Hayırlı günler...

    1. Show previous comments  14 more
    2. ronaldinho424

      ronaldinho424

      insanlara laf anlatmak kadar zor bir şey yok benim konum onun konusu değil benim yazdığım yoruma yazıyorsun seni alakadar etmeyen bir şeye ***** da vip üyelik ile officeleri veriyoruz dedim param yok veremiyorum dedin gittin solidden vip üyelik aldın olay bu kadar işte. Takıntı filan değil benim zamanımı emeğimi çalan insanlara böyle bir daha hakkımda bir cümle yazarsan bende durmam herkes işine baksın.

    3. mustafakarasan

      mustafakarasan

      tamam sen haklısın.pes etmeyeceksin değilmi.neyi kanıtlamaya uğraşıyorsun anlamış değilim.çok takıntılı kaprisli birisin.çok kindarsın.tehditler ile birşeyler yapma çalışıyorsun.daha ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. sana siten ile başarılar diliyorum.tekrar söylüyorum bana bir daha bu konularda yazmaz isen sevinirim.

    4. ronaldinho424

      ronaldinho424

      çok zekisiniz madem şu iki resimde çerçeve ile alınan yerde yazılanlar birebir aynı mı değil mi bir tanesi de farklılık olur bu kodlar hazır değil kendin oluşturuyorsun anlatmaya gerek yok. senin yazma sebebini biliyorum karın ağrın var milletin işine burnunu sokacağına git başka şeylerle uğraş.

       

      2qiuwcq.pngt4e7fd6.png

  8. Attığınız crackların versiyonu farklı ama çalıştırdı. Teşekkürler.
  9. Key soruyor açılışta... Salladım, kabul etmedi. 😁
  10. İnternet Seçenekleri -> Gelişmiş ->Sıfırla yapın bir de... İnternet Explorer'deki bir sıkıntı da buna sebep olabilir. Temelde Chrome, İnternet Explorer ayarlarını kullanır diye biliyorum.
  11. Anakart üzerindeki çipleri elle kontrol ederek aşırı ısınma var mı, kontrol edin bence. Geriye anakart kalmış gibi...
  12. Yazmak istediğimi @CEM0KAyazmış. Başıma bu tür şeyler gelince pamuğa biraz WD40 sıkıp, soketle temas eden yüzeyleri temizlerim. Bazen oksitlenme de olabiliyor.
  13. Bu sitede anlatmışlar...
  14. Bende böyle bir hata verdi. (Windows 10 x64)
×
×
  • Create New...