Jump to content

keskinbey

Üye
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1542 profile views

keskinbey's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

42

Reputation

  1. Evet, çok biliyorsunuz. Anladım. saygılar..
  2. Defender sıkıntı, evet. Güvenlik duvarı olmaması daha da sıkıntı. Bazı programlar internete bağlanıldığında güncelleme, lisans sorgulaması yapıp kendini kapatıyor. Güvenlik duvarı ile internette haberleşmesini engelleyebilirsin.
  3. Defender anti virüs tamam da, güvenlik duvarının olmaması bir çok açıdan sıkıntılı. Güvenlik duvarı önemli.
  4. Merhaba. O halde size tavsiyem, face deki fotoğraflarınızı bilgisayarınıza yada harici bir diske, yada bir flaş belleğe kaydedin. Kaydettikten sonra face den tamamen birer birer silin. Sonrasında face gizlilik ayarlarını iyice öğrenip istediğiniz ayarda tekrar yüklersiniz. Kolay gelsin.
  5. Yardımcı olamadığım, ve vaktini aldığım için üzgünüm.
  6. Resimi görebilirseniz paylaşımlar herkese açık değil, sadece ben diyerek kaydedebilirsiniz. Profilindeki ayarlar sekmesinden Gizleme yok zaten. Sadece herkese açık, sadece arkadaşların, sadece ben diye değiştirme var. Yani profilinden ''Sadece ben'' i seçerek ve kaydettikten sonra değiştirebilirsin.
  7. Gizlilik ayarlarında sadece sizin göreceğiniz şeklinde ayarlamanız mümkün oluyor sanırım. Ama bunu gizlemek istediğiniz her paylaşım için birer birer yapmanız gerekiyor. Yani ben bu şekilde çözüm buldum silemediğim paylaşım için. Yine de facebook güvenli değil. Paylaşımlara çok dikkat etmek gerekir kanısındayım. Kolay gelsin. Selamlar.
  8. Merhaba. Fotoğraflarınızı gizlemek yerin silmeyi isteyin bence.
  9. Teşekkürler ustam. eline emeğine sağlık.
  10. [quote name='YAGMURADAM' date='22 July 2011 - 13:33 ' timestamp='1311341622' post='1050003'] Foxit Reader5.0.2.0718 Türkçe Gülegüle kullanın.Saygılarımla Dosya boyutu:12 mb tır. [img]http://i41.tinypic.com/2wpiipt.jpg[/img] http://www.foxitsoftware.com/products/reader/ [b]Download Now[/b] butonuna basıp kurulum dosyasını indirin. [b]Türkçe Dil Paketi :[/b] Programı kurun ve Aşağıdaki verdiğim dosyayı indirip çalıştırın.Bu Türkçe dil dosyasıdır.İşlemden sonra Foxiti açıp Tools>Preferences>Language den Türkçe yi seçin. http://hotfile.com/dl/124744624/d5a9ceb/lang_tr_tr.exe.html [/quote] Türkce dil dosyasının Hotfile linki silinmiş.
  11. Hain, emanete sahip çıkandır.!

×
×
  • Create New...