Jump to content

keskinbey

Üye
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by keskinbey

  1. Evet, çok biliyorsunuz. Anladım. saygılar..
  2. Defender sıkıntı, evet. Güvenlik duvarı olmaması daha da sıkıntı. Bazı programlar internete bağlanıldığında güncelleme, lisans sorgulaması yapıp kendini kapatıyor. Güvenlik duvarı ile internette haberleşmesini engelleyebilirsin.
  3. Defender anti virüs tamam da, güvenlik duvarının olmaması bir çok açıdan sıkıntılı. Güvenlik duvarı önemli.
  4. Merhaba. O halde size tavsiyem, face deki fotoğraflarınızı bilgisayarınıza yada harici bir diske, yada bir flaş belleğe kaydedin. Kaydettikten sonra face den tamamen birer birer silin. Sonrasında face gizlilik ayarlarını iyice öğrenip istediğiniz ayarda tekrar yüklersiniz. Kolay gelsin.
  5. Yardımcı olamadığım, ve vaktini aldığım için üzgünüm.
  6. Resimi görebilirseniz paylaşımlar herkese açık değil, sadece ben diyerek kaydedebilirsiniz. Profilindeki ayarlar sekmesinden Gizleme yok zaten. Sadece herkese açık, sadece arkadaşların, sadece ben diye değiştirme var. Yani profilinden ''Sadece ben'' i seçerek ve kaydettikten sonra değiştirebilirsin.
  7. Gizlilik ayarlarında sadece sizin göreceğiniz şeklinde ayarlamanız mümkün oluyor sanırım. Ama bunu gizlemek istediğiniz her paylaşım için birer birer yapmanız gerekiyor. Yani ben bu şekilde çözüm buldum silemediğim paylaşım için. Yine de facebook güvenli değil. Paylaşımlara çok dikkat etmek gerekir kanısındayım. Kolay gelsin. Selamlar.
  8. Merhaba. Fotoğraflarınızı gizlemek yerin silmeyi isteyin bence.
  9. Teşekkürler ustam. eline emeğine sağlık.
  10. [quote name='YAGMURADAM' date='22 July 2011 - 13:33 ' timestamp='1311341622' post='1050003'] Foxit Reader5.0.2.0718 Türkçe Gülegüle kullanın.Saygılarımla Dosya boyutu:12 mb tır. [img]http://i41.tinypic.com/2wpiipt.jpg[/img] http://www.foxitsoftware.com/products/reader/ [b]Download Now[/b] butonuna basıp kurulum dosyasını indirin. [b]Türkçe Dil Paketi :[/b] Programı kurun ve Aşağıdaki verdiğim dosyayı indirip çalıştırın.Bu Türkçe dil dosyasıdır.İşlemden sonra Foxiti açıp Tools>Preferences>Language den Türkçe yi seçin. http://hotfile.com/dl/124744624/d5a9ceb/lang_tr_tr.exe.html [/quote] Türkce dil dosyasının Hotfile linki silinmiş.
  11. Hain, emanete sahip çıkandır.!

  12. Çok çarpıcı. Her şeyin bağımlılığı bünyede tahribatlar yapıyor. Ölçülü olmak gerek.
  13. Tanıdıklarımın haricinde ve bildiğim numaralardan başka hiç bir cevapsız aramaya geri dönmüyorum. Sizler de öyle yaparsanız başınız hiç ağrımaz.
  14. Boş verin yaaa. Bu mu tek derdimiz şimdi.?
  15. Boykot dediğin sadece fransıza olmamalı. Avrupa satandartlarında üretim yapan kendi firmalarımızın ürünlerini tercih ederek tüketimden gelen gücümüzü ülkemiz yararına kullanarak tüm Avrupaya ders verebiliriz aslında. Ama gençlerimizde, çocuklarımızda marka merakı varken nasıl olur bu bilemiyorum.
  16. Teşekkürler ustam, ellerine sağlık. Ama bu çift katmanlı dvd den de büyük boyutta. Nasıl yapcaz da dvd ye aktarcaz. Bir yöntemi varsa söyleseniz de gereğini yapsak.
  17. Teşekkürler ustam, ellerine sağlık. Ama bu çift katmanlı dvd den de büyük boyutta. Nasıl yapcaz da dvd ye aktarcaz. Bir yöntemi varsa söyleseniz de gereğini yapsak.
  18. DVD9 (8.5 GB) Çift katmanlı dvd ye olur sanırım. Harddiskte yer kalmadı.
  19. Bunlar şaka olamaz, adam resmen egosunu konuşturuyor.
  20. Bunlar şaka olamaz, adam resmen egosunu konuşturuyor.
  21. Mubarek Ramazan tüm inananların hanesine bereket, bünyesine afiyetler getirsin. Bu zor zamanda oruç ile geçecek günleri kolay etsin Rabbim. Hepimize hayırlar, dinimizi anlamada yeni açılımlar nasip etsin. Amin.
×
×
  • Create New...