Jump to content

FReuDe

Üye
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Adana

İletişim Bilgileri

  • Steam
    Freude01

Recent Profile Visitors

947 profile views

FReuDe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Bu sitedeki versiyonları deneyeceğim tek tek. işe yararsa cümle aleme duyuracağım. 😛
  2. Bu veya Bu sitedekiler mesela. : Linkler güncellendi.
  3. Merhaba, internet download manager'in internet tarayıcılarındaki videoları indirme gibi bir özelliği var, şayet bazı siteleri idm yakalayamıyor(malum bilindik popüler dizi izleme siteleri) video indirmek için birçok tarayıcı ve tarayıcı eklentileri denedim sonuç alamadım. Sitelerin açık kaynak kodlarına da ulaştım oradan videonun kaynağına(linkine) ulaşıp alayim dedim sonuç yine başarısız. Örnek: Bu veya Bu sitedekiler mesela. Tarayıcıdaki bu idm'nin yakalayamadığı videoları yakayabilen indirebilen (gerek tarayıcı eklentisi gerek harici program olarak) (ücretli-ücretsiz) program - uygulama - eklenti önerisi olan var mı ?
  4. Geçen de böyle birşey başıma geldi. bununla çözmüştüm. işe yaramıştı.
  5. Aaa, evet, uygulamayı indirdiğimde orası dikkatimi çekmişti. Kaldır demiştim. Ondan sonra oldu herhalde. Şimdi Ekle dedim, Evet, düzeldi şimdi. Geliştirici arkadaş bir sonraki versiyonda orayı dikkate alacaktır eminim. İlginiz ve yardımınız için teşekkür ediyorum.
  6. Win Home Sürüm 20H2 İS Derlemesi 19042.631 Windowsun kendi indirme aracısıyla indirdim. Saf windows. herhangi bir 3.parti yazılım veya düzenleme yapılmamış hâli. Konudaki paylaşmış olduğunuz Simge Önbelleği onar komutunu paylaşır mısınız acaba? reg oluşturup her defasında uygulamaya girip yapmaktansa kısayoldan reg ayarından çift tıklamayla halledeyim ?
  7. Merhaba, uygulamanız gerçekten başarılı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ancak mesajımın ekinde belirttiğim görselde şöyle bir sorunum var. Uygulama içeriğinizdeki Tamir sekmesindeki "Simge önbelleğini onar" seçeneğiyle düzeliyor ancak bilgisayarı her kapatıp açmamla gene aynı sorun oluşuyor. Her defasında uygulamanızı açıp Tamir sekmesindeki "Simge önbelleğini onar " seçeneğiyle düzeltmemin dışında kalıcı bir çözümü var mıdır acaba bunun ? Not: araştırmalarımın neticesinde regedit' ten Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer 'a yeni dizin (Max Cached Icons) ekleyip 8192 değerini verdim ancak bu da çözüm olmadı. Şimdiden ilginiz alakanız ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  8. https://disk.yandex.com.tr/d/COAE5m28dYKr8Q Sistemi bugün indirdim ve kurdum. 2-3 saattir takılıyorum. (gerek oyunda, gerekse programlarda) Herhangi bir problemle hatayla karşılaşmadım. Masaüstü sağ tuş araçlar menüsü güzel faydalı olmuş. Emeği geçenlere, bize bu çalışmayı sunan ve ulaştıranlara teşekkür ederim.
  9. Merhaba, Kişisel Mesaj gönderemiyorum size. Bir sorun hakkında tavsiye isteyecektim sizden? Nasıl özel mesajlaşabiliriz?

  10. @Ismail_Var teşekkür ederim. Turbobit leech konusunda yardımcı olduğu için. Alternatif Linkler (Kendi uploadım) https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZBqiOZw1N7UStQMkYByvs4pagObm3pkOe7 https://1drv.ms/u/s!ANxOciMTuxVwfQ
  11. Sistemi merak ediyor ve Arşive eklemek istiyorum. Alternatif link verebilecek var mı? pcloud alternatifi ölmüş.
  12. Evet, şuan 1gb boyutundaki sistemi kullanıyorum. bunda herhangi bir sıkıntı yok. office 'de sıkıntısız bir şekilde kuruldu. Teşekkür ederim
  13. Köylü Bey, Sistemi kurdum(cd boyutu esd siz 702mb). Sürücülerimi ve gerekli kişisel programlarımı kurduktan sonra sistemin kararlılığı, stabilitesi ve performansı beni hayran bıraktı. Yalnız herzaman ki Kullandığım Office 2010 Kurulumunu sistemde kuramadım. Hata alıyorum.(Bu sistemde yüklü olan paket tarafınan etkilenen ürün yok) Farklı bir office indirdim. gene kurulmadı. sistemsel mi yoksa office' ile ilgili bir sıkıntı mı anlayamadım. Genede teşekkür ederim.
  14. Partlı olarak paylaşabilir misiniz?
×
×
  • Create New...