Jump to content

drejan

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About drejan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drejan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. öncelikle elinize sağlık bir internet cafe işletmecisi olarak tnc xp kurdum ve diğer makinalara acronis 2010 ile ghost attım ve makinalr fifa 2011 multi player oynarken müşteriler makina kilitleniyor hiç bir işlem yapmıyor daha önce perfeckt xp kullanıyordum hiç bir problem yoktu crack felan hepsini denedim ama tnc xp sp3 yükledikten sonra bu oldu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  2. bende internet cafe işletiyorum bende de aynı problem var donma oyunlarda heleki fifa 2011 multi makina kitleniyor hiç bir işlem yapmıyor reset atmayıncaya kadar da düzelmiyor.nasıl bir yol izlememiz lazım anlamadım yöneticilerden yardım bekliyoruz
  3. öncelikle eline sağlık ben internet cafe işletiyorum bu sistemi tüm cafeye kurdum aronis10 ile ghost attım yalnız bazen makinalar donuyor ve hiç bir işlem yapmıyor ne maus ne klavye çalışıyor nede akınsoft serverden cilentte ulaşamıyorum daha önce perfeckt xp kullanıyordum böyle bir problem yoktu vede en çok fifa 2011 multi playerde 2 kişi oynarken donuyor neden olabilir acaba driverler hepsi güncel dediğim gibi pclerde de sorun yok hepsi yeni sistem ve daha önce yoktu tncyi kurduktan sonra olmaya başladı şimdiden vereceğiniz cvplardan dolayı teşekkür ediyorum.
×
×
  • Create New...