Jump to content

ilyasgargi

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ilyasgargi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ne kadar iyi sistem kursanda bir iki program silip veya tekrar yükleyince ister istemez deepfreeze arada sapıtıyor sistem hata vermeye başlıyor. Kartuş dolumu yaparsın en fazla 3-4 sefer dolum kabul eder ondan sonra illaki yenisini alman şart olur aynı mantık bence :) yinede önerin için teşekkürler hocam..     Bunu kesinlikle deneyeceğim hocam teşekkür ettim... :)
  2. 1 Adet 24 portlu 1000 lik switch var evet oda mantıklı teşekkürler xboxhunter16 :)
  3. xboxhunter16 hocam HDD siz sistem için server oluşturmam lazım öyle değil mi ? masraf olmadan bişeyler yapabilirim anca :(
  4. Mert hocam makine başında beklemeyince olmuyor ya illaki sorun çıkar.. bir elektrik kesintisi olsa ki Hatay/İskenderun da neredeyse sürekli oluyor kesinti. Anlıyacağınız sıkıntı çok. Çoklu HDD takmakta mantıken olumlu değil ayrı ayrı makinelerden 2 saatte biten işi tek makineye 4 HDD bağlasak beyant hocamın dediği gibi ne kadar çok hdd o kadar zaman harcıyor sonuçta mekanik hdd. En mantıklısı 1 makineyi komple beyantt hocamın dediği gibi güncel tutup image almak olacak galiba. tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim önerileriniz için :)
  5. Daha önce tek sistem kurup image alıp diğer pclere image atıyordum neden ghost a bulaştım bende bilmiyorum :) Ama image alıp tekrar aynı image ı atmakta pek mantıklı olmuyor hocam illaki ilerki haftalarda sapıtmalar oluyor malum güncellemeler çıktıkça sorunlar meydana geliyor. Chrome, mozilla flash sorunu, sonra online oyunların patch sorunu :) dert çok az kaldı tükkanı kapatıcam :D
  6. Hdd ler zaten 2 ye ayrılmış durumda, Oyunları sıkıştırmaya kalksam zaten dünya zamanım gider. Ağ desen felç :) senin önerin benim için biraz zor gibi gibi :) ...  Ghost ta zaman çok gidiyor büyük ihtimalle birde image alıp denemeyi düşünüyorum. 
  7. sende haklısın hocam arada farklı yöntemler denemekte fayda vardır elbet :)
  8. bios pili maliyeti yüksek birşey değil ki hocam ya interneti yoksa? ayrıca extra program kullanıpta sistemi boşyere kasmanın alemi yok diye düşünüyorum. Günümüzde interneti olmayan varmı derseniz illaki vardır. :/
  9. buda güzel ben baya geride kalmışım her defasında boşuna işkence çekmişim desenize :D önerileriniz için teşekkür ediyorum hepsini deniyecem :)
  10. Bios a girip HDD ayarlarından eğer HDD niz sata ise AHCI yı seçin kaydedip çıkın. Sata değilse İde yi seçip kaydedip çıkın. Sorunun çözümü budur :) geçen hafta başıma geldi aklıma direk HDD geldi bios a girip denedim ve oldu şuan herhangi bir sıkıntı yok ;) eski tarihli konu ama canlandırmak lazım :)
  11. 500 gb full hdd ile 10 dk da biter mi image alıp diğer pclere atsam? Herhangi bir sıkıntı yaşatırmı peki hocam?
  12. Ssd kullanmayı çok isterdim :) biraz daha ekonomik olursa daha iyi olur. Malum internet cafeler artık son demlerini oynamakta boş yere masraf yapmak istemiyorum. yazılımsal olarak ne yapabilirim diye çözüm arıyorum hocam. yinede teşekkür ederim öneriniz için.
  13. Bios Pili değişmesi lazım hocam.
  14. Arkadaşlar doğru yere konu açıp açmadığımı bilmiyorum eğer yanlış ise afedersiniz. Sizden fikir ve önerilerinizi bekliyorum.   İnternet Cafe işletmekteyim... Sorunumu şöyle izah edeyim yardımcı olursanız sevinirim.  Anakartından ram ine kadar 20 adet aynı tip bilgisayarım var. 3-5 ayda bir ghost atıyorum ve baya zamanımı alıyor. bu konuda ne yaparsam daha kısa zamanda sağlıklı, stabil olarak sistemlerimi clone layabilirim?  Ghost mu image mı ?  500 GB HDD lerim var acronis ve HD clone ile yaptığımda ortalama 2 saatte 1 Tane HDD clone u bitiyor. 1 + 1  / 2 + 2 / 4 + 4 / bu şekilde ilerlemekteyim. Daha pratik sorunsuz ve kolay yöntem yokmu allah aşkına? Herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.  
  15. Hp Presario c700 c795em audio driver lutfen .. tesekkurler...
×
×
  • Create New...