Jump to content

dispatcher

Üye
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1184 profile views

dispatcher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Bu kullanılabilir ama usb ye yazdıktan sonra sources içindeki "oem" klasörünü silin. Birde güç kullanımını balanced yapın yoksa cpu nuz boşta bile son hızda koşar. Ben dün kurdum şimdilik iyi 1 GB ram kullanıyor yaklaşık olarak 70 ile 86 servis çalışıyor. Hepinize mutlu yıllar.
  2. Geçmişte Köylü ve Muton ustaların çalışmalarından sonra ki en iyisi bence bu. Birkaç günden beri kullanıyorum. FarCry,X plane 11 ve Prepar3D gibi devamlı yüzde yüz CPU ve Gpu kullanan oyunlarda denedim. Sistem kararlı ve hızlı.Eline sağlık. Yeni çalışmalarında kolaylıklar.
  3. Yukarıdaki likler teamos üyeleri icin sanırım. Indiremedim.Başka bir siteye yüklense çok makbule geçerdi. Tam da aradığım gibi ingilizce. Kolay gelsin.
  4. Bana anakart lazım.Yerin neresi?Kapıda ödemeli olarak gönderebilirmisin?Pm attım.
  5. Linklerde bir karmaşa var sanırım,1.44 mb'lık active.img dosyasıda iniyo. Düzeltme:Linkler sorunsuz,indirdim.Active.img dosyası sonradan iso kalıbı oluşturmak için sanırım.Böylece karmaşa sanısını da düzeltmiş oldum.Başarılar dileğiyle.
  6. Msn ve facebook yazışmalarını kaydedebiliyormu?Sadece bu olsa bir de gizlenebilse bana yeter,yanlış anlamayın bir hayırsızın ağına düştük;ona kendisinin ne olduğunu isbat edebilmek için bu programa çok ihtiyacım var. Başarılar.
  7. Yasal yollardan halledeyim diyorsan tüm delillerle birlikte mahkemeye vermekten başka bir yol yok gibi görünüyor.Senin başına gelene benzer bir durum bir arkadaşımın da başına geldi,o bu şekilde halletti.Şifreleri asla PC de kaydetmemek lazım.Geçmiş olsun.
  8. Yerin neresi?Elden alma imkanı olursa hemen hallederdik.
  9. Win7pro,Gigabyte GA-MA790X-UD3P anakart ve x3 720 cpu da aktivasyon olmadı.4in1 denedim,peşinden Daz loader 1.9.7 da işe yaramadı.Sonunda Hal 7600 ile oldu fakat bu Hal 7600 hakkında fazla bilgim yok,güvenilir bir aktivatör müdür ve donanımsal bir zarar verir mi? mephistooo2 kardeş,aslında sizin hazırlamış olduğunuz OEM Driver $OEM$ Activation en ideali fakat benim pc de olmadı. Başarılar.
  10. Türkiyede zaten seeder yok,bir de fake.Sen indirirken eternet portun seviniyorda,gönderirken karnımı ağrıyor.Vertor,İsohunt ve mininovanın üyesiyim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Unutma paylaşım güzeldir.
×
×
  • Create New...