Jump to content

lmuzun

Üye
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2149 profile views

lmuzun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Mobil oyunum için grafik hazırlayabilcek birisi varmı ?

  2. Teşekkürler.Aslında neden hala satamadığımı bir türlü anlamadım.200Tl'ye 512 ramli arm6 işlemcili tabletler alınıyorken bu tablet hala alınmadı :S Son fiyat 200TL
  3.   100Tl'ye tablet haric kutusu şarjı kılıfı vs. veririm.
  4. Fiyat 230Tl'ye düşürüldü.
  5. 150tl ? Benim bunu alıs fiyatım 370tl zaten. Aynı özellikler olacağınıda sanmıyorum. Fiyatıda 280tl'ye indirdim.
  6. Tableti 5 ay önce 370Tl'ye aldım.Faturası kutusu kitapcıkları herşeyi duruyor.Yanında kılıfıda verilecektir. Telefon eski olduğu için resimler biraz kötü. Fiyat : 200TL İstanbul içi elden teslim edilir. Özellikleri : İşlemci Allwinner A10 İşlemci Tabanı Arm Cortex A8 İşlemci Tipi Single Core İşlemci Hızı 1.5 Ghz Ram 1 Gb Depolama (Rom) 8 Gb Grafik İşlemci Mali 400 Ekran Boyutu 7 Görüntü Oranı 16:9 Çözünürlük 1024x600 Ekran Teknolojisi 5 Nokta Çoklu Dokunmatik Lcd İşletim Sistemi Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Kablosuz Ağ Var Dahili 3G Var Usb 3G Desteği Var Bluetooth Var Sd Kart Desteği 32 Gb Sensörler Hız Sensörü, GYRO Sensör Titreşim Var Hoparlör Var Mikrofon Var Pil 3000 mAH Lion Plimer Kulaklık Girişi 3.5 mm Std. Kulaklık Çıkışı Usb 1x Mini Usb 2.0 HDMI 1x Mini HDMI Ağırlık 333 Gr Desteklenen Video Türü Avi Rm Rmvb Mp4 Mkv Wmv Vob Pmp Mpeg Mpg Flv 3gp Desteklenen Ses Türü Mp3 Wma Mp2 Ogg Aac M4a Flac Ape Wav Desteklenen Fotoğraf Türü Jpg Bmp Png Gif vb.. Çevirme, Otomatik oynatma E-Kitap Desteği Txt Lrc Pdf vb… 3D Oyun Desteği Var
  7. Evde başka bir bilgisayar varsa harddiski o bilgisayara bağla ve yedeklerini al öyle ver servise.Kapağı acıp harddiski alabilirsin garantide sorun olmuyor.
  8. Şarj girişinde her hangi bir sıkıntı varmı ve şarj kablosunda kırık varmı pil takmadan bir dene. İşlemcinle ilgili sorunda olabilir.Laptopun calısırken dönüşü nasıldı ? Yani cok hızlı dönüyor sıcak hava üflüyormuydu(normalden fazla şekilde).Belki fanın kirlidir ve işlemciyi soğutamıyordur.
  9. Yeni aldığım laptop'umda 64bit işletim sistemi vardı.Ben 32 bit yapmak istedim.Format sırasında mavi ekran verdi.Xp kurmayı denedim yine olmadı.Ahcileri kapadım açtım denedim olmadı.Servise verdim hdd sorunluymus değiştirdiler. Yani aklına gelebilecek olan bütün yolları dene format sırasında.Eğer olmazsa servise ver.
  10. Hocam bence kacırma.Ben Lenovo G560 aldım 3 gb ram 1 gb ekran kartı 320gb hdd i3 işlemci 1milyardı.Özelliklere de güzel hem lenovo kullanıcısı olarak memnunum servisleride hızlı.Aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım.Fakat istanbulda'da isen servisi sanayi mah.(yanlıs hatırlamıyorsam) de var.Yani fatih de oturuyorum sanayi mah. gitmek için 3 taşıta bindim.
  11. Büyük ihtimalle sistem çökmüştür.Format atınca düzelmesi gerekir.Önce bir format atın duruma bakın.Eğer düzelmez ise donanım'dan kaynaklanabilir.
×
×
  • Create New...