Jump to content

Idontknoww

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Idontknoww

  1. İstediğin kadar sana hiren cd getireyim ama sata cd romları kabul etmiyor işte yükleyemiyor.Sorunda orda işte..Ben nerden bulucam ide cdrom..Artık yeni sisteme dönülmesi lazım.. Oyüzden SATA CD-ROM DRIVERLERI'nide içine katabilirmisiniz_?

    usb flash disk üzerinden kullanmayı neden düşünmüyorsun?

  2. merhaba ben bu programı laptopa kuramıyorum.yükleme işlemi sonuna kadar gidiyor en sond atekrar yükelme geriye dönüp kurmadan bitiyor.Laptopda amd işlemci var o sebeptenmi acaba.

    bende amd işlemcili notebook kullanıyorum rm-72 işlemcisi var ve 3 işetim sistemini aynı anda kullanıyorum win7 xp linux ,hiç kasmadan sorunsuz çalışıyor..son sürümünü yükle bence ..

  3. öncelikle paylaşım için teşekkürler..anlatımdaki adımları sorunsuz olarak yaptım fakat kurulum ekranı windows dosyalarını genişletiyor kısmından sonra türkçe olarak devam ediyor.. bu şekildemi olması gerekir yoksa biryerde hatamı yaptım..birde tr-tema varsayılan olarak gelmiyor şeçmek gerekiyor..şunuda belirtiyim kurulumu usb-hdd üzerinden gerçekleştirdim yani dvd den boot etmedim acaba bununla alakalı olabilirmi?

×
×
  • Create New...