Jump to content

kuzens

Üye
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kuzens

  1. malesef burada indirme linkleri yok sürüm ile ilgili bilgiler veriyor
  2. Biostan Secure Boot kısmı enable yapıldığında güvenlik sertifikası yükleme yeri çıkıyor. Bunu Köylü üstadın ventoy 1.62 sürümündeki gibi nasıl yapabiliriz.
  3. Güvenli önyükleme seçeneği seçili kurulum yapıp, Secure boot bölümünü sertifikayı yüklememe rağmen boot yaptıramadım.
  4. SONY Görüntü İşlemcisi X1™ Ultimate Olan kesenize uygun modeli seçebilirsiniz. Ben 55XG9505 KULLANIYORUM .Çok Memnunum. Samsung -lg - philips de kullandım.Sony tek geçerim.
  5. Ellerinize sağlık ventoy 1.0.35 güncellemesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
  6. Birçok sistem denedim. Bu sistemi tek geçerim(eski pc yeni pc hiç farketmiyor).
  7. Bir önceki versiyonunuzda böyle bir sıkıntı yaşamadım.Yinede ilginizden dolayı teşekkür ederim.
  8. Üstad ellerine sağlık ancak sanırım çözünürlükle ilgili bir sıkıntı var.Birkaç sefer sistemi yeniden yüklememe rağmen boot ederken bekliyor ilerlemiyor siyah ekranda bekliyor.Ancak QemuBootTester ile test ettiğimde hehengi bir sıkıntı görünmüyor.
  9. startsetup kurulumunda hem otomatik kurulumda hemde seçenekli kurulumda dakikalarca bekliyor kurulum sonlanmıyor
  10. Açılışta ; Admistrator Belirtilen etki alanı yok veya bağlantı kurulamadı Hatası veriyor
  11. windows x64 (iso) kurulumu menüsü eklesek nasıl olur ....
  12. Grafik arayüzlü olanını yükleyebilirmisiniz(standart)
  13. gpt hdd de partition ayırırken hata veriyor.
  14. Türkçe uygulamalarıda indirse süper olurmuş....:))
  15. Sanırım ufak bir kargaşalığa neden oldum ......benim istediğim bootiso64.wim dosyası kurulum sırasında İSO dosyasını göstermemizi istiyor ,,,o programın adını sormuştur.
  16. Üstad ellerine sağlık bootx64iso.vim içinde kullandığın iso ya yönlendiren programın adı nedir, acaba.
  17. Üstad grafik menüde, notebookların(açılmıyor siyah ekranda kalıyor) bazılarında sıkıntı çıkarıyor.Garafik fix gerekecek galiba....
  18. Bu sisteme dil(en-us)entegre edebilseydim süper olacaktı.Açılışta istediğimiz dilde yüklesek.Birkaç program denedim dil seçim ekranı geliyor %100 bitiyor ancak açılmıyor. http://forums.mydigitallife.info/threads/48600-Add-Multilingual-Support-to-Windows-8-1-Setup-DVD-automated-batch-script buradan faydalanmaya çalıştım ama eksik kalan bişeyler var işi içinden çıkamadım,Köylü üstat bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  19. Süper bir yöntem ancak bazı sıkıntılar var bunu nasıl aşabiliriz.ctrl+shift+f3 ile sysprep i administrator hesabı ile açıp kurduumuz programlar 8.1 kurulum sırasında kullanıcı hesabı eklediğmizde ,bu hesapta görünmüyor.Tnctrsysprepwimeditör kullandığımdada masaüstü açılmıyor.
×
×
  • Create New...