Jump to content

djbarish

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About djbarish

Recent Profile Visitors

314 profile views

djbarish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. [quote name='hayal@_kny' date='15 April 2011 - 22:33 ' timestamp='1302906839' post='993535'] bu arada elimdeki airties WUS - 201 [/quote] Airties 'in sitesinden Türkiye seçeneğinin dışında seçenekler var, Rusya (2009) ,Yunanistan (2008),International(English) 2008 yılına ait en son driver'ları mevcut. Tek tek driver'ları dene. Biri mutlaka olması lazım. Çünkü Türkiye için en son driver 2007 yılına ait var. not: Temiz bir kurulum için Aygıt yöneticisinden airties 'in bir önceki driverı kaldırmayı unutma.
  2. [quote name='hayal@_kny' date='15 April 2011 - 22:15 ' timestamp='1302905737' post='993526'] [size="3"]Arkadaşlar herhangibi marka farketmez Usb Wireles adaptör alacağım piyasada araştırdım 64 bit işletim sistemine uyumlu driveri olan bulamadım marka tercihim airties ve alimde eski modellerinden biri var şu an Win 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ve driverini bulamadım kullanamıyorum. İnternette araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Kısaca durum bu bana 64 bit driver i olan bi usb adaptör lazım bu konu hakkında bilgisi olan bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulan varmı? (Not: Lütfen "format at 32 bit işletim sistemi yükle kurtul" falan diye cevaplar yazmayalım... Teşekkürler )[/size] [/quote] ZYXEL NWD-271N kullanıyorum 64 bit destekliyor ve sorunsuz çalışıyor. Tek eksisi ürün içeriği olarak usb kablosu kısa geliyor.
  3. Arkadaşın pc ye bulaşmıştı. çözüm aşamaları 1. regedit çalışmıyordu. ilk önce regediti tekrardan çalışır hale getirmeniz gerekiyor. gogle 'layıp "regedit çalışmıyor" yazsanız karşınıza çıkacaktır. http://www.edubilim.com/forum/regedit_acilmiyor_devre_disi_regedit_kilidinin_acilmasi_cozum-t11704.0.html umarım reklama girmez.ama ben bu yöntemi yaptım öncelikle. 2. combofix i kendi sitesinden indiriyoruz."ComboFix.exe" sağ tıkla farklı kaydet diyoruz. sayfanın herhangi bir yerinde sağ tıklasanızda olur. sitede hata var galiba . yazının üstüne tıklayınca sayfayı kaydetmeye çalısıyor. http://www.combofix.org/download.php daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp F8 yardımıyla güvenli modda açıyoruz. açık olan virüs programlarımız varsa kapatmanızda fayda var. ben öyle yaptım. combofix'i yönetici olarak çalıştırıyoruz. gerisini zaten program kendisi hallediyor. en sonunda program taramayı bitirince bit txt dosyası açıyor. tüm bulduğu spyware, malware,trojen ...vs silinmiş bir şekilde listeliyor.
×
×
  • Create New...