Jump to content

sakinseytan

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1157 profile views

sakinseytan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Diğer üst sürümde hata yaşayınca bunu flasha yazıp kurdum yüklendi bariz hızlıydı ama üst üste sorun yaşadım chrome kendi dosyalarını tanımadı silip yeniden yükledim, drivarlar kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatı seçtim kilitlendi farkettim yeniden başlatma olayı her defasında kilitleniyor.Daha sonra steam ı kurup oyunları kurdum sonra pat pubg açınca error vermeye başladı başka driver kurdum bu sefer başka hata verdi 20dk oynayınca güm oyun kapatıyor gta 5 de aynı kilitlendi iyi hoş hızlıda stabilite yok... Sistemim de epeyce yüksek ve sorunsuz yine eski windows 10 umu kurucam malesef onda hiçbir sorun yaşamadım.
  2. indirdim ama raid 0 diskimi drivarı yüklediğim halde görmedi takıldı kaldı bende başka kurmak zorunda kaldım var bi sıkıntı çözemedim 4 5 kere denedim nafile
  3. sistemi bugun kurdum gayet stabil 64 bit programlarda olaydı iyi olurdu yanında ama eline saglık saol
  4. ya windows 7 orjinal yapamadım bi türlü help:(((((

    1. Makifo

      Makifo

      lütfen burayı yardım amaçlı kullanmayınız.

    2. ugur4721
    3. sakinseytan

      sakinseytan

      memo keyfimizden yazmıyoruz.anlayışın için saol!

  5. ya yanlış driver kurdun yada ses kartın arızalı 2 sinden biri foxconn un sitesine girip anakartın modelini yaz işletim sistemine uygun driverı kur eger öle yaptın cızırtılıysa harici ses kartı al tak başka care yok kg.
  6. antivirüs programı akla gelince 1. derecelendirme korumadan cok benim için performanstır ve nod32 den daha sistemi kasmıyana denk gelmedim.hem kasmıyo hem kullanımı pratik. antivirüs yazılımı yanına birde taratmak için antimalware tipi bir program kurmak yerli bence beni koruyucak diye ram imi ve işlemcimi rahatsız edicekse webte gezerken kasıcaksa o programın anlamı yok.
  7. 1 sene olmuştur formatlamadıgım hiç bu kadar uzun sürmezdi enterpres çökmedi hala hayret devamlı bişiler kurup siliyorum hiçbi sıkıntı yok. format atmamak için devamlı suretle clener kullanın defender bile yapmazasız clener şart hem clener kayıt defterindeki hataları vs. bile temizliyo. arkadaşlar format atmak hdd yi falan bozmaz bunlar hurafe sen q hormat deilde normal format atarken o esnada fişi cekmezsen yada resetlemezsen fln bozulmaz eski kasetler gibi üst üste yazıp durur byte leri hem bozulsa nolur kac kuruş sanki ama hurafedir ben tahmini 1100 kere falan atmışımdır format meslek icabı tabi. düzenli format 6 ayda bir atılır bence şarttır.
  8. sırf ram i az kullansın diye kurucaktım ama cok kısıtlama söz konusu gibi geldi 700küsür mb cok ufaltmıssınız yanlız cd aldım 700ü görünce megerki 725mbmış cd yazamadım sanırım sadece özellikleri düşük makinada işe yarar genede paylaşım için tşkr
  9. gece yatmadan önce ne düşünülürse onu

    1. sakinseytan

      sakinseytan

      şurda bi win7 bulim indirmeye başlasın part düşünceyi uygulamaya gecircem ama bak yani sırtımı döndüm şu durumda tnctr de takılıom tnctr aşkı bu olsa gerek:D

  10. programlarımmı müşterilerime yüklerken hep gördügüm sk8er_boi nick i ve kendisi tşk ederim ben donanımcı olmasam sana kaşık atardım:)

×
×
  • Create New...