Jump to content

firdevscenneti

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

525 profile views

firdevscenneti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Merhaba, okuldaki bilgisayara crack win8.1 pro yükledim daha sonra win10 pro yükselttim, etkinleştirildi. evde denedim olmadı. Bu konuda TNCTR windows10 çalışması var mı? ya da windows7 şifresini bios'a nasıl gömebilirim. (win8 pc lerde olduğu gibi), çünkü win10 yükseltme ve etkinleştirme kolay oluyor..
  2. cihazlar bu kapasiteyi desteklemiyor sanırım,  sizin bu konuda bildiğiniz cihazlar var mı?
  3. Bu Konuyu güncelleye bilir misiniz. Arkadaşımın bilgisayarına TNCTR Win7 DVD si ile format atılmış ve recovery bölümü oluşturulmuş. Üstelik acronis kulllanılmamıştı. Bunu bende öğrenmek istiyorum. Bunun için bir TNCTR aracı var mı (bootable) ?
  4. Teşekkür ederim. download yapıyorum. işlem bitince deneyeceğim.
  5. Merhaba , bu dosyaların süresi dolduğu için dosya yok uyarısı var. "File has expired and does not exist anymore on this server"
  6. Bilgi için teşekkürler. Programların yüklü olduğu bir link verebilir misiniz. (torrent link varsa iyi olur)
  7. @fien89 Hiren's 15.2 usb hazırladım. başangıçta çalışıyor. bazı seçenekler yanıt vermiyordu. acaba tüm araçlar yüklü mü / değil mi?
  8. @ozanaus merhaba, hirens 15.2 için usb hazırladım ve denedim, çalışıyor. Bunun içinde bir çok menü tıklandığında karşılığı boş... bunlara programları nasıl ekleyebiliriz..
  9.   Blue_life programlarınız çok başarılı ve bir çok konuda bize yardımcı oluyor. önerileriniz ve programlarınız için teşekkür ederim. sorun eski bir bilgisayardan (flash diskin yolunu-ntfs bozdu-) hem flash disk hemde taşınır hdd zarar gördü.   Bahsettiğiniz konuyu inceleddim. scan disk cruzer 1.20 için yapamıyorum. fakat zarar görmüş başka bir flash diski onardı ve biçimlendirdi. öneriniz için teşekkür ederim.
  10. Teşekkürler, bu yöntem ile yayın evinden gelen kilitli flash diski biçimlendirme yaptım. (daha önce bir çok yöntemi denemiştim) ..
  11. blue_life hocam, öncelikle çok teşekkür ederim. Bir çok flash diskim virüslerden korundu. bu programınızı çok beğendim ve kullanıyorum. bir diğer programınız olan Multiboot usb v1.7 ile hazırladığım flash disk ile bir çok bilgisayara acronis imaj alıp-çektim. eski model bir bilgisayar bu bootusb nin ntfs yolunu bozdu. şimdi format dahi çekilemiyor. Disk korumalı diyor, fakat disk yolu bulunamadığı için açılmıyor ve koruma da kaldırılamıyor. Windows 7 Biçimlendirme, Easeus Partition master free , Hard Disk Low Level Format Tool gibi programlarda da düzelmedi. Bir yolu var mı.
  12. Bu önerinizi uyguladım. Slax güzel bir linux örneği, dosyaları görmedi. Bu demek oluyor ki biçimlendirme yapacağım. içinde 11 farklı bilgisayarın acronis ile alınmış *.tib görüntüleri vardı. halen bir yol bulmayı umuyorum..
  13. özellikler seçeneğinden, "windows diske erişemidiği için disk denetimi yapılamadı", CMD komut istemi bölümünden, "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor." diyor. programı indirdim  Partition recovery sadece formatı öneriyor. partition table doktor var  win7 de çalışmadı. Uyumluluk ayarları ile de çalışmadı. ilginiz için teşekkürler.   ilginiz için teşekkürler.   hdd içerisindeki bilgileri sağlam çıkarmak için başka yöntem önerebilir misiniz.
  14. S.A. Acronis usb boot ile bilgisayar imajlarını (*.tib) yüklediğim harici harddisk windowsa takılırken biçimi (ntfs) bozuldu. biiçimlendir diyor. (biçimlendirince düzelecek) Fakat, onarma ve düzeltme nasıl yapılabilir. yardımcı olabilir misiniz.
  15. Teşekkür ederim. virtualbox ta deniyorum. Administrator parola belirle bölümünde kalıyor. nasıl devam edebilirim.
×
×
  • Create New...