Jump to content

safranbey

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Özçetin Ticaret

Recent Profile Visitors

701 profile views

safranbey's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Windows 10'da en rahat çalışabilecek sürüm ne kurmalıyım ? Win10_20H2_v2_Turkish_x64 kuruyorum bundan daha hızlı sorunsuz bir sürüm var mı ?
  2. Dosyaya erişim sınırlı Sahibinin paylaştığı dosyalar görüntülenemiyor. Bunun nedeni, dosyaların sahibinin Yandex.Disk'te depolama alanının bitmesi. Dosya inmiyor başka link var mı ?
  3. Yazılımı bırakıp donanımlara geçtim Önce ethernet kartını çıkarıp denedim olmadı Ram denedim olmadı Ekran kartını çıkarıp on boarddan denedim pc açtım kapattım sorun düzeldi. Sonra ekran kartının yuvasını ve kartın girdiği kısmı kontak spreyi ile temizledim taktım açtım Allaha şükürler olsun sorun düzeldi. Pc kapanma sorunu düzelmiştir. Tüm herkese teşekkür ederim ilgi ve alakanız için saygılar sunar hayırlı günler dilerim. Ekran kartında sorun dediğiniz gibi kontak spreyi ile temizledim sorun düzeldi İlgi ve alakanız için teşekkür ederim saygılarımla.
  4. Pc yi yeni kurduğumda da kapattım Driverları tanıdığında da kapattım değişen olmadı. Kendi ethernet kartı yıldırımdan dolayı yanmış sanırım Pcı ethernet kartı takılı bunlardan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Bakalım arızayı çözebilecekmiyiz hayırlısı. İlginiz için teşekkürler.
  5. Pili değiştirdim olmadı Win 7 Kuracaktım sistem kabul etmedi Win10 da kaldı bakalım ne olacak. 1 kaç kez yeniden kurdum değişen olmadı.
  6. Gigabayte ga-z68ap-d3 Anakart win10 format atıldı Bilgisayarı kapatıyorum kapanıyor fakat tekrardan yeniden başlıyor. Bios eski olduğu için güncellenmiyor. 64 bit sürüm bios güncellemesi 2012 2011 eski 32 bit sürümü . Tüm driverlar güncel . Bu konu hakkında ne yapabilirim.
  7. Dell latitude d510 model pc (xp formatı) capslock tuşuna bastığım anda pc kapanıyor nasıl çözebilirim capslock tusunu iptal mi etmeliyim . şimdiden teşekkürler saygılar.
  8. Bir daha kine üst sürümü deneriz saygılar. DriverPack ile sorunu düzelttim bir daha ki sefere üst sürümü kurarız saygılar. Sorunu çözdük saygılar. Teşekkür ederim saygılar. Teşekkürler saygılar. Şimdilik driverpack ile sorunu çözdük bir dahakine 20h sürümünü kurarız Teşekkürler saygılar.
  9. Fn+F2 tuşuda olmuyor ekran parlaklığını düşünüyor Klavyede denedim yine olmadı anlamış değilim. Bios a girmiyor Bios pilini çıkarıp birde öyle deneyeceğim bakalım ne olacak
  10. samsung np270e5e -270e format atmak istiyorum fakat bir türlü biosa giremiyorum. bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
  11. Teşekkür ederim Driverları kaldırıp DriverPAck Online ile kurulum yaptım Touchpad çalıştı çok teşekkür ederim. Konu kapanmıştır Hayırlı günler dilerim.
  12. Onuda deniyorum Kurulum oldu Fn F7 Touchpad tusuna bastığım zaman aktifleşiyor ve kapanıyor ama Touchpad yine çalışmıyor. Muhtemelen bu pc Pro ya uyumlu değil adamların dediği gibi win10 Home kuracağım yazılım proya uygun yapmamışlar İlgi alakanız için teşekkür ederim.
  13. Driver tanıma tanımama ile ilgili bir sorun değil tanımamış driver yok sadece Pc de Touchpad çalışmıyor onun hakkında bilgisi olan var mı diye paylaşmak istedim.
  14. Acer Nitro 5 AN515-55-53SF LEPTOP VAR WİN10 1903PRO KURDUM TOUCHPAD ÇALIŞMIYOR İNTERNETTEN SON DRİVERLARINIDA İNDİRDİM BİOSTA GÜNCELLEDİM FAKAT NE YAPTIYSAM BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM FİRMA WİN10 HOME KURULUMU YAPIN DEMİŞ KURDUĞUM WİNDOWSTA TOUCHPAD'İ ÇALIŞTIRMA ŞANSIM VAR MI ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR .
×
×
  • Create New...