Jump to content

134679852

Üye
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 134679852

  1. Yeni İngilizce öğrenmiş biriyim sizlere tavsiyelerim şuanlardır;
    -Öğrenirken telffuzları asla atlamayın yoksa ileride sırf telaffuz için iki kez İngilizce öğrenmek zorunda kalabilirsiniz.
    -Dile maruz kalmaya çalışın. Yani İngilizce öğrendiğiniz süre içerisinde İngilizce şarkılar, filmler, diziler izleyin.
    -Dilde akıcılığı sağlamak için bulundugunuz ortama göre arkadaşlarınızla İngilizce konuşma saati vs. etkinlikler yapın ya da kendi kendinize konuşun.
    -Otobüs, minibüs gibi yerlerde kendinize çalışmak için kelime kartları hazırlayın.
    -İngilizce kitaplar okumak ta günlük bazı kullanımları ve kelimeleri öğrenmek için güzel bir yoldur.
    -Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ayrıca dinleme becerilerinizi geliştirmeniz için tavsiye edebileceğim iki site var;
    -www.voscreen.com (Filmlerden kesitler sunarak duyduklarınızı Türkçeye çevirmenizi ister.) - www.ted.com/talks (Çeşitli konularda çeşitli meslek gruplarından insanların yaptıgı konuşmalar. Ayrıca Türkçe, İngilizce ve birçok dilde altyazı mevcut.)


    Umarım yardımcı olabilmişimdir. En kısa sürede öğrenmeniz dileklerimle.
  2. Flame Painter 1.2|4.4MB

    Flame Painter alev şeklinde fırçalarıyla özgün tasarımlar oluşturabileceğiniz bir program. Ayrıca photoshop için brush hazırlamakta da kullanabilirsiniz.

    [img]http://www.gfxtra.com/uploads/posts_images/9/7/97770/15735697463435679412922489620630.jpg[/img]

    [img]http://img-mac.lisisoft.com/imgok/1/8/1800-3-flame-painter.jpg[/img]


    .rar dosyası içinde key mevcuttur.

    [code]http://www.filefactory.com/file/4g6pk37xj78d/n/Flame_Painter_1_2_rar
    [/code]
  3. Şu codec paketini yüklemeyi dene istersen. Fazla anlamam ama her format attığımda ilk yüklediğim şeylerden biri bu. Hiç sorunum olmadı şimdiye kadar.

    [quote]http://www.tnctr.com/topic/129856-k-lite-codec-pack-910-full-katylymsyz/[/quote]
  4. Arkadaşlar bildiginiz gibi bugün LYS sonuçları açıklandı. Arkadaşım iki bölüm arasında ikilemde kaldı bende bilgisi olan arkadaşlar vardır diye bir sormak istedim. Bu bölümlerin artıları ve eksileri neler? Hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkürler...
  5. [quote name='yasak_ask' date='15 July 2012 - 01:32 ' timestamp='1342308737' post='1221571']
    Vereceğin emeğe harcayacağın zamana ve harcayacağın paraya yazık. Gittigidiyorda 2 metre kulaklık uzatma kablosu 3tl. El insaf. :rolleyes2:
    [/quote]

    İnternetten çok fazla araştırma fırsatım olmadı da sadece 5m görmüştüm. O da 10 tl ydi. Ona 10 tl verceğime kendim yaparım diye düşünmüştüm. Elektronikçilerde de olsa olsa 5tl dir. İlgin için teşekkürler.

  6. Arkadaşlar gece en ufak bir seste tüm ev ahalisini rahatsız ettiğimden dolayı kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum. Fakat masaüstü bilgisayar kullandıgımdan ve bilgisayar masamın tasarımından dolayı bu biraz zahmetli oluyor. Bu nedenle kulaklıgımın kablosunu uzatmak istiyorum.(3-5 metre :D) Elektronikçilerde bunun için aparatlar mevcut ama ben kendim yapmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar!

  7. Arkadaşlar 2 gün önce cep telefonuma "ablana kontür yolla" "ablanı ara" gibi mesaajlar geldi. Mesajlar 0542........ numaraya aitti fakat tanımıyordum. Vodafone müşteri hizmetleriyle görüştüm böyle kayıtlı bir numara yok dediler. Bugün bir mesaj daha geldi. Sizce ne yapmalıyım? Ararsam kontör konusundan sorun yaşarmıyım?
  8. Arkadaşlar örnek konular vardı fakat ne kadar uğraştıysam da beceremiyorum şu AutoIT'i ... ((: Sizden isteğim şu F5, F6, F7 gibi herhangi bir tuşa bastıgımda başlıyacak ve duracak bir komut istiyorum. Şu şekilde olmalı 10 saniyede bir 1, 2 ve 3 tuşlarına sırayla basacak . Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürLer...
  9. Arkadaşlar arkaadşım geçen bir film anlattı bulup bulamayacağımı sordu. Size aklımda kalanları söyleyeyim. Adamın karısın ve çocuğunu öldürüyorlar . Sonra katil yakalanıyor, ama adamı suçsuz mu buluyorlar noluyosa katil çıkıo. Sonra bu adam polis kılığına girip katile işkence ediyor. Sonra hapise giriyor fakat içerden insanları öldürebilyior. Saat tam 1'de "........" getirin diyor mesela getirmeyince biri ölüyor. Öyle bir filmmiş :D Biraz saçma bi konu oldu ama filmi bende merak ettim. Şimdiden teşekkürler..!

×
×
  • Create New...