Jump to content

dagli_04

Üye
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Data~~

Recent Profile Visitors

947 profile views

dagli_04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaslar Win 7 icn aktivasyon yapmak icin ne yapmak lazim ? 28 gun kaldi O zamana kadar RC srumu yayinlanirsa onu indirip kurariz ancak Microsoft'un isi belli olmaz
  2. Ben kurdugumda hic bir driver yuklemedim. G5 maus'um dahil, tum donanimlari kendisi tanidi, cam ve yaziciyi hic denemedim, ancak ekran, ses gibi butun kartlari kendisi tanidi ben ustune en guncel surumleri netten indirip yukledim, hic bir sorun veya hata almadim.
  3. build-7105 ve build-7106'nin bilgileri 2 hafta once nete dusmustu.. bu yeni bir sey degil ki. dun bir kac saat aramama ragmen sadece 7077 surumunu buldum, suan onu kullaniyorum.
  4. Dun Win 7 7077 surumunu indirip sabaha dogru yukledim. Yukleme herseyiyle birlikte tam 25 dakika surdu, bu zaman vaktinda DVD'yi alip makinaya takma, ayarlarin hepsi, boot vakitlerin hepsi icinde. Bu benim coik hosuma gitti ancak ekrana kontrat, aktiflestirme bilgileri biraz gec geldi.. Bunun haricinde hersey cok iyidi. Ses, ethernet, ekran kartimi hepsini kendisi tanidi. Sonradan guncel driverleri indirip yukledim, bu bana supriz oldu. Bir surprizde .vi dahil bir cok videodaki formati kendisi tanidi, ek bir kodek paketi yuklemedim. Istedigim tum programlari eksiksiz yukledim. Yanliz bazi programlari silerken dahalar oluyor ve programlar silinmiyor. Ornek, Daemon Tools'u yukledim cok guzel calisiyor ancak .iso dosyasini sectiginde dosyayi calistirmiyor, bir uyarida vermiyor. Daemon Tools'u silmeye calistim ancak silinmiyor, Your Unnistaller 2008'i update yapip yukledim, Daemon Tools'u gormuyor; Program Files'ten silmek isteyince siliyor diyor, ancak silmiyor. Birde cok islem yaptiktan sonra yani 7-8 saat boyunca pc'yi cok karistinca kapanma suresi cok uzuyor... Bunun haricinde stable diyebilirim. RC versiyonun final surumunden sadce bir iki sey eksik olacagini dusunuyorum cunku 7077 versiyonu umut verici. Film seyredetken bir resim
  5. arkadaslar size tavsiyem safari kullanmayin, bilinmeyen cok saida guvenlik acigi var. ilk cikttan 3 saat sonra adamlar hemen piyasadan kaldirdi, o kadar guvenlik acigi cikmisti ki... simdi yeni gelisme asamasinda, bu konuda dikkatli olmaniz onerilir.
  6. bunu iki defa indirdim icinden bir pdf matemetik dersi anlatacan ingilizce yazilar cikti linki kontrol edebilirmisiniz ?
  7. Emeginize sagli, onumuzdeki gunlerde cok i$ime yariyacak ve defarca ugra$acam.. Cok te$ekkurler.
  8. Dil secenegi turkcedir, baska dil yok.. Kurulumu kendisi otomatik oluyor yani katilimsizdir.. Se8ker_Boi gerekli aciklamayi yapmis, okumadan yaparsaniz boyle olur.. Sadece siz sistemmin yonetici ve baska bir kac ufak detay yapiyorsunuz.. Bir yapiniz kolaydir.. Selametle..
  9. Arkada$lar, dediginiz gibi yaptim ama sadece bir tek dosyayi secmeme izin veriyor.. Vista'de 7-8 tane klasor var ama dediginiz gibi yaptigimda sadece tek bir klasor secebiliyorum ?
  10. ali kemal arkada$im http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=24130 buraya bak.. linkler burada.. liklerin birine tikla sayilar ve rakamlar cikacak, o rakamlari al yerine yaz.. rakamlari yazdigin yerin altinda hemen "download" tu$unu var, ona tikla.. tum partlari yani 7 tane link var, bunlarin hepsini indir, sonra benim yaptigim gibi cd'ye yaz.. indirmede problemin olursa buraya yaz, ben veya arkada$lar sana yardimci olurlar..
  11. Te$kkurler lobiya ve sas42.. Simdi tekrar yazdiriyorum ev TnCVista'yi deniyorum..
  12. Te$ekkur ederim Bultar, son bir sorum daha olacak :: Hangisini secmeliyim ? cunku 3 tane $ik cikti..
  13. CDFS tipinde yazdirdim.. bu programda yazdirdigim yer..
  14. Te$ekkur ederim.. Boot'u ne oldugunu ve orayi nasil bulacagimi bilmiyorum Her $ey zamanla.. Pc acilirken BOOT yaziyor F8'e tiklayarak girdim.. Kar$ima HDD'lerim ve CD*Rom'um cikti.. CD-Rom'uma tikladim bir $ey olmadi.. Acaba senin bahsettigin Boo ba$ka bir yerde mi ? Pc'i hakkinda cok az bilgim var Te$ekkurler..
×
×
  • Create New...