Jump to content

djbugra

Üye
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • istanbul

Recent Profile Visitors

1103 profile views

djbugra's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. Anladım hocam. Peki ekstra sıkıştırma için uefi veya mbr olması farkeder mi?
  2. Üstadım öncelikle emeklerine sağlık, ben de senin imajları severek kullanıyorum. Biraz önce bir laptopa senin eski ltsb 2016 versiyonu kuracaktim ki, senin mini serilerini gördüm. Bu mini sürümlerin normalden tek farkı ekstra sıkıştırıldığı için daha az yer kaplaması mı, yoksa küçük olduklari için daha hızlı ve tepkisel mi oluyorlar?
  3. Üstad, laptop çok ağırlaşmıştı, photoshop bile açmıyordu. Mecbur formatlamak zorunda kaldım. Sonra senin senin telemetri regleri tekrar yükledim, şu an için sıkıntı yok. Eline emeğine sağlık.
  4. Üstad emeğine sağlık, hiç boş durmuyorsun. Doğrudan bundan mı emin değilim ama sanki bu reg ayarlarını kaydettikten sonra bilgisayarımın açılış süresi biraz fazla uzadı. Olabilir mi sizce böyle birşey?
  5. Bitdefender açık şekilde tüm işlemleri tamamladım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Emeğinize sağlık hocam.
  6. Üstad emeğine sağlık öncelikle. İlk olarak gelişmiş temizlik aracını çalıştırdım. Yüzde 70'e kadar sorun olmadı, sonrasında Bitdefender araya girip, enfeksiyon var deyip dosyayı sildi. Bu normal mi? Öncesinde anti virüsü devre dışı bırakmak gerekir mi?
  7. Bu aralar Emre üstadın sistemlerden kuruyorum hep. Geçenlerde kendisinin Win10 pro lite sistemini yeni alınmış masaüstü sisteme kurup beğenmiştim. Bunu da başka bir arkadaşın yeni aldığı laptopa kurdum geçen hafta. Aslında önce, önceki cümlede bahsi geçen yine kendisinin win10 sistemi kurdum ama sürücülerde sıkıntı olunca mecburen Win11 kurmak zorunda kaldım ve bunu kurdum. Şahsen performans olarak hiçbir eksiklik hissetmedim ve herhangi bir hata, takılma, donma vs. sorunla karşılaşmadım. Tekrardan eline sağlık.
  8. Dün akşam arkadaşın yeni aldığı, i3 12100f ssdli sisteme kurdum. Gayet güzel olmuş üstad, eline sağlık.
  9. Sıfır laptopa kurdum, bu da V3 gibi harika olmuş. Eline sağlık üstadım.
  10. Emeğine sağlık üstad. Bilmiyorum, belki alakasız olacak ama senin 2016 LTSB ile bunun arasında tercih yapmak gibi bir durum olabilir mi, yoksa bu iso güncel sistemler sistemler için mi?
  11. Üstad eline, emeğine sağlık öncelikle. Yeni alınmış laptop için bunu mu kursam yoksa senin LTSB 2016yı mı kursam kursam, karar vermedim. Sen ne dersin?
  12. Laptopta Win 10 Home SL, masaüstünde Forjest üstadın 2021 LTSC Enterprise çalışması, okuldaki bilgisayarlarda da MrRush üstadın aşırı beğendiğim ve şimdiye kadar deneyimlediğim Win 10 sürümler içinde özellikle hddli pcler için en iyisi olarak gördüğüm çalışması olan Flatlite V3 kurulu. Bilgisayar sınıfındaki 15 yıllık bilgisayarlarda ise Kinghaze üstad tarafından yapılmış olan ve gördüğüm en akıcı 8.1 olan 8.1 SL Performance Edition versiyonu kurulu.
  13. Valla hocam ne desem bilmiyorum. Günlerdir, forumda neredeyse denemediğim win 10 imajı kalmadı, yine de dönüp dolaşıp senin imajı kuruyorum. 1 bilgisayarı yaklaşık 10 defa farkli imajlar kullanarak formatladım. Hiçbiri senin derlemen kadar hafif ve akıcı değil. Arada ufak tefek bahaneler bulsam da, daha iyisine henüz denk gelmedim. Gerçekten harika bir çalışma olmuş. Bulabildiğim tek kusur, (o da iş olsun diye 🙂 ) kullanılan iso kalıbının güncel olmaması. Onun dışında çok başarılı bir iş çıkarmışsınız. Emeklerinize sağlık. Daha iyilerini de bekliyoruz.
  14. Manuel kurmada sorun yok hocam ama manuel kurunca bile aygıt yöneticinde görünmese dahi aida64 ile baktığımdan bazı aygıtların sürücüleri tam olarak kurulmamış görünüyor. Bu sorun teşkil eder mi acaba? Hatta emin olmak adına evdeki kendi bilgisayarıma kurup bakayım bi.. Belki kurulan donanıma göre de değişiyordur.
×
×
  • Create New...