Jump to content

TRON

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

5765 profile views

TRON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Windows defender Genel olarak yeterlimidir? Ben özellikle bu yazılımı uninstal ediyorum. Windows 7 kullanıyorum. Windows defender güncelleme alıyormu bilmiyorum. Biliyorsunuz microsoft win 7 desteği kalktı.Eksik olsun ama. ■Windows defender günceleniyormu? ■Windows defender genel olarak yeterlimi?
  2. Deneyimlerinize göre sizce en sorunsuz olan AntiVirus programı hangisi?
  3. Bari emeğe saygı duy.Denemeden yorumlama.Sanırım lite konusunda yenisin.Köylünün yaptığı her çalışma iyidir.Başlangıçta lite yaparken fazla küçültürdü.Ama artık gereksizleri yani sık kullanılmayacak programları ve sistem hırsızı eklentileri iyi ayıklıyor. Daha iyi bir lite çalışmayı bekliyorsan sabret, zaten bundan iyisi varsa yine kendisi yapar.
  4. Hiçte öyle değil İntel i5 işlemci 6 gb ram Casper nirvana Gayet hızlı, deneyenlere iyi uçuşlar
  5. Sağolun @köylü Portable program ve minnacık lite sistem hastasıyım. Sende bu konunun üstadısın.
  6. Teşekkürler sayın köylü. Ben ve benim gibi lite meraklıları sizi hep takip eder olduk. Tek sorum olacak Win 7 home basic lisanlı kullanıyorum. Aktivasyon VS. gibi buna benzer bir sorun çıkarmı acaba?
  7. Birazda kaliteye ve işçiliğe önem verseler. Gerci dizayn sorunu da en iyi markalarda da var.
  8. Parçalı dosyaları klasörler e yerleştirin. Kategorilere göre sınıflandırın.Diskte fazla klasör olmasın. Boyut önemli değil. Sayı önemli.
  9. Mini receiver la olmaz.kaliteli alacaksın. Şöyle 100 tl olanlardan.Bu arada kumandasina bak teletext varsa al.
  10. Uydu alıcısı nda teletext varsa kullanırsınız. Benzeri Başıma geldi. Kaliteli ve çok fonksiyonlu bir receiver la hem iyi nir görüntü hemde teletext izlersiniz.
  11. Adil kota olabilir. Güncellemeleri kapatmayı unutmus olabilirsiniz.
  12. Celeron 2.4  1 GB ram  sata harddisk 80 GB BIOS Date: 08/12/04 20:35:41 Ver: 08.00.09 ------------------------------------------------------------------- Sakın boşver demeyin.Win 8 bence en iyi randımanı kasalı bilgisayarlarda veriyor.5 yıl önceki üretim kasa sistemlerinde oldukça iyi.AMa Bu seferki kasa en az 8 yıl önceki üretim    WİN8 32 bit  kurulum esnasında başlangıçta siyah bir ekran ve altalta  anlaşılmaz bir kaç sayı  yani hata mesajı. Bu kasaya yüklenebilirse oldukça iyi olacak. ama bios ta ayar değişikliğimi yapmak gerekir ? Sizlerin fikirlerini yada çözüm önerilerini bekliyorum. .   İMKANSIZ YOKTUR.ÇÖZÜM SADECE ZAMAN ALIR.
  13. Hem boyut fena değil hemde katılısız. Bakalım.
×
×
  • Create New...