Jump to content

EhemmiyetsiZ

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Yerin Dibinde

Recent Profile Visitors

642 profile views

EhemmiyetsiZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. En kısa zamanda deneyip sonucu yazacağım. Kusura bakmayın kendi konuma geç cevap yazdım iş yoğunluğu yüzünden.
  2. Merhaba arkadaşlar. USB belleği bir kaç regedit ayarı ve emulator ile lisans dongle gibi gösterip kullandığımız programlar var, ancak tanımladığımız usb bellekleri sürekli usb portta takılı bırakmak zorunda kalıyoruz, bunun yerine sanal bir usb bellek oluşturabileceğimiz bir program var mıdır? Yadımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
  3. Merhaba Arkadaşlar,   Daha önce Windows XP Cafe Plus 3 diye bir modifiye sistem kullanmıştık cafe için ideal di. Elimizdeki CD bozulmuş nette de çalışan bir link bulamıyoruz. Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba.   Şimdiden paylaşımda bulunacaklara teşekkür ederim.
  4. Herşey iyi güzelde şu kms serverlar bi kapanıp bir açılmasa daha iyi olacak. İnşaallah yakın zamanda gerçek anlamda kırabilirler. Herşey iyi güzelde şu kms serverlar bi kapanıp bir açılmasa daha iyi olacak. İnşaallah yakın zamanda gerçek anlamda kırabilirler.
  5. Merhaba arkadaşlar. Şirketimizde kullanlan internet bağlantsı 100 mbt netlimitsizolmasınan dolayı 50 gb adil kullanım kotası var. Bilgisayarlardan film v.s. indirildiği için kotayı aşmaktayız bunu engellemek için, download programlarını yada mpg, avi, mkv gibi uzantılı dosyaların indirilmesini yasaklayacak bildiğiniz bir filtreleme programı veya ağda websitelerine girişi aksatmayacak şekilde bu gibi dosyaların indirilmesini yasaklayabileceğimiz bir yöntem varmıdır ?
  6. Vista Web Buttons ( herhangi bir versiyon ) [b]Akozdem!R -> Aşağıdakine bir bakın.[/b] [code]http://rs702.rapidshare.com/files/235631535/Vista-Buttons_1.rar[/code]
  7. Merhaba Arkadaşlar. Çok Güzel Bir Button Programı Buldum Ama Bunun İlacını Bulamıyorum. Bulup Paylaşan Arkadaşa Şimdiden Tşk Ederim. Program Linki : [code]http://vista-buttons.com/[/code]
  8. Bu Programın Crack'ı nasıl yapılıyor birisi bana anlatabilir mi rica etsem? Windows 7 64 Bit Kullanıcısıyım CS4 Master Collection un 47 partlık olanını indirdim buradan ama crack ı yapamadım.
  9. Partların Hepsini bi klasöre at herhangi bir parta sağ tıkla ''buraya çıkar'' yada ''Extract Here'' yazan yere tıkla çıkan klasörden isoyu bul kalıp yazdırma tekniği ile cd ye yazdır. Pc yi yeniden başlat ve F tuşlarının altında bulunan rakamlardan 3 e bas kuruluma geçersin.
  10. Çözüm İçin Adres : support.microsoft.com/kb/812580/tr[/CODE]
  11. Tek Link İsteyen Arkadaşlar Aşağıdaki Linki Kullanabilirler Kendi Uploadımdır. http://letitbit.net/download/d8e7e4796d/TNCXP.cd1.iso.html
  12. NX6 nın 64-Bit crack ı varmı acaba elinizde.
  13. USB (Flash Disk) ile kurmak istesem nasıl kurarım bu windows u ?
×
×
  • Create New...