Jump to content

ANTELOPE

Üye
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

1071 profile views

ANTELOPE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Kafanın ucundaki okuyucu bıçaklar diskin arasına giremiyor. Zaten hassas uçlar yamulmuş, kırılmış. Peki disk göbeğini başka çalışan bir hdd'nin göbeğiyle değiştirsek nasıl olur?
  2. Harddisk tamamen kapanmadan verilerin bir kısmını kurtardım. Daha sonra kafa üzerindeki ince bıçaklar çizercesine ses çıkarmaya başlayınca tekrar çalıştırmadım. Disk üzerinde fiziksel hasardan ötürü bad sector oluştuysa bile çok umursamıyorum. Daha önceden 2.5" bir hdd kafa değişimi yaptım kara düzen. Arkadaşların dediği gibi parmakla dokununca silince bile pek gitmiyor. Tozsuz ve havasız ortam konusunun birazcık abartıldığını düşünüyorum çünkü internette merdiven altı tabir edilen yerlerde dahi bu şekilde kafayı değiştirip çalıştıranlar mevcut. Veri kurtarma merkezlerine saçacak maalesef dolarlarım yok. Teknik bilgiye sahip arkadaşlar bana şu cevabı verirlerse sevinirim. Aynı marka model olması şart mı? Aynı fiziksel özelliklere sahip başka bir marka model kafa uyumlu olsa dahi bilgisayarın görmeme durumu olur mu? Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  3. Merhaba arkadaşlar. Elimde WD 2TB 3.5" My Book Harici harddisk var. Harddiskte kafa problemi oldu ve kafanın değişmesi gerekiyor. Halihazırda internette harddisk kafası satılmıyor. Elime 2TB Seagate'nin bir harddiski geçti. Bendeki harddiskin kafası 4 kollu. Seagate'nin ise 3 kollu olduğu için uyumlu olmadı. Ben bu kafayı nereden nasıl temin edebilirim? Kafa değişiminden sonra harddiskin çalışıp çalışmayacağının da garantisi olmayacağı için masrafa girip yeni bir harddisk de almak istemiyorum. Niyetim içindeki verileri kurtaracak kadar çalıştırmak. Önerileriniz bekliyorum.
  4. Teşekkürler. Diğer sitelerden ne idüğü belirsiz modifiye işletim sistemlerini kurmak yerine yıllardır müdavimi olduğumuz platformdan indirmeyi tercih ettiğim için böyle bir istekte bulunmuştum.
  5. Yok mu hayırsever mail.ru ya da yandex.disk'e alternatif atacak? Mega 2GB'tan sonra takılıyor. 6 saat bekle diyor.
  6. Merhaba arkadaşlar. Render alırken bilgisayar kendini yormuyor, fan dahi açmıyor. Muhtemelen ekran kartı render alırken kendini kullanmıyor. Biraz araştırma yaptım ama sonuç alamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim. Bilgisayarın özellikler aşağıdaki gibidir.
  7. Şu an kullanmakta olduğum pc 10-15 dk çalıştıktan sonra kendini kapatıyor, kafa atma sesleri geliyor. Yeni hdd aldığımda direkt olarak laptopa takacağım ve normal windows kurulumunu yapacağım.   Hdd'yi klonlamayı nasıl yapabilirim bu duruma. İmkansız.   Hdd klonlamak istemiyorum. İçindekiler giderse gitsin eski hdd'deki önemli değil. Sadece bu laptopta bulunan one key recovery tuşu çalışacak şekilde nasıl olacak bunu soruyorum.   Teşekkür ederim.
  8.     Peki bunu en basit nasıl yapabilirim?
  9. Arkadaşlar, Lenovo Z580 marka laptopum var. Harddiski kafa atıyordu. Ben de yeni hdd alıp eskisi gibi tek tuşla çalışacak şekilde recovery kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.   Hdd yi takıp normal windows kurup sonra her defasında düz format atmak istemiyorum. İlk aldığım günkü gibi hdd yi nasıl recovery ile şekilde kurabilirim?   Yardım ederseniz memnum kalırım. Hayırlı forumlar.
  10.     Crack dosyası olduğunu farkedemedim. Direkt olarak setup'a entegre ettiğini düşündüm. Şimdi olayı anladım. Yoksa normalde crack yapmasını biliyorum. :) Tekrar teşekkürler.
  11.     Kırılmış kurulum dosyasını çalıştırdığımda çalışmayı durdurdu hatası aldım. Ancak patch çalıştı. Emeğine sağlık. Programı orijinal exe ve yapmış olduğun patchi ile birlikte konusunu açıp sunmalısın. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
  12.         Mac için cracklisi webde mevcut. Trial sürümü de yine google'dan aratarak indirmiştim. O konuda sıkıntı çıkmıyor. Piyasada bir sürü image-icon çevirici programlar var. Bu programda ısrar etmemin sebebi kullanımı kolay ve sağlam olması.
  13. Filmlerimin afişlerini simgeye çevirdiğim çok sadece ve hoş bir program var. Programın online sitesinden ücretsiz olarak çevirme (convert) işlemi gerçekleşiyor. Ancak programın windows sürümü ücretli ve crackini bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim. Gerçi kırılmayacak bir program değil. Bu işte uzman olan arkadaşların 5 dakikasını almayacağını tahmin ediyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. http://iconverticons.com/
  14. microsoft browser seçimi yapmadıgı için 732Milyon $ ceza aldı

    1. TheDessL

      TheDessL

      microsoft için çekirdek parası .D

    2. Mustafa33.

      Mustafa33.

      söylentilere göre sıkılmışlar ve cezai işlem görmek için yapmışlar :)

    3. ANTELOPE

      ANTELOPE

      79 milyar doları vardı şimdi 78'e düştü.

×
×
  • Create New...