Jump to content

kindly

Üye
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1012 profile views

kindly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Merhaba, programı torrent olarak paylaşma imkanın var mı? Linkler patlamış teşekkür ederim
  2. Merhaba Üstadım, Öncelikle ellerine sağlık. Küçük bir sorum olacak, mesajında da linkini verdiğin KMS aktivasyon yöntemi ile Hem windows 10 hem de bu paylaştığın Office 2019'u aynı anda lisanslandırmak için Office 2019 kurulumunu nasıl yapmam gerekiyor? Temiz bir Windows 10 Pro kurup üzerine bu paylaştığın Office 2019'u kurup mutlu mesut yaşamak istiyorum da Yardımını rica edebilir miyim?
  3. Tamamdır indirdim. Chrome'un kendi güvenlik ayarlarını etkisiz yapıp indirdim. Teşekkür ederim. Sanırım indirdiğim windows sürümünde Office mevcut değil
  4. Evet denedim. Chrome tarafından engellendiği uyarısı veriyor
  5. Merhabalar Öncelikle elinize sağlık Aktivasyon dosyası virüs uyarısı veriyor. Virüslü değildir tabii ama indirmeyi engelliyor. Bir yol gösterebilir misiniz? Bir de ben şu sürümü indiriyorum. Windows 10 Pro 21H1 | Defender Yok + Programlı | x64 | Şubat 2021 Sanıyorum içinde ofis programları da var değil mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Sorun çözüldü. Eski arşivimden Windows Loader buldum. 2010 yılının Loader'ı ile aktifleştirdim Merhabalar, Windows 7 Ultimate sürüm işletim sistemimi aktive edebilecek bir araç önerebilir misiniz acaba Teşekkür ediyorum.
  7. Siteye veya firmaya özel bir düşmanlığım yok, hatta bundan bir kaç yıl önce alışveriş yaptığımda oldu.   Fakat güven adı altında da müşteriyi bu derece kaz gibi yolmak pek mantığa sığmıyor.   Tam 2 buçuk kat daha pahalı ne demektir yahu
  8. Bir ürünü kendi resmi sitesindeki fiyatının 2 katından daha yüksek bir fiyata satmanın adı pahalılık değil dolandırıcılık ve şerefsizliktir.
  9.   Bugüne kadar aradığım ürünler için vatan bilgisayara her baktığımda bu şekilde fahiş fiyatlarla karşılaştım. Benim göremediğim bir yanlışlık varsa lütfen bilgilendirir misiniz?
  10. Merhaba arkadaşlar.   Az önce bir powerbank almayı düşündüm ve ufak bir araştırmaya koyuldum. Evimin yakınında vatan bilgisayar şubesi olduğu için ilk onun fiyatlarına bakmak istedim. Asus zenpower (10050 mah) ilgimi çekiyordu ve öncelikle onun fiyatına baktım.   Sonuçlar şöyle;   http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zen-power-10050mah-powerbank.html#genel-bakis       (199 TL)   http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/telefon-aksesuarlari/zenpower/zenpower-abtu005-10050-mah-h-zl-arj-g-bankas-siyah-try-tr-tr-tr-90ac00p0-bbt021.html   ( ASUS'un kendi sitesi ve 79 TL)   Sizce bu ticaret midir yoksa şerefsizlik mi?   Yorumlarınızı bekliyorum.   Teşekkür ederim.
  11. İyi günler arkadaşlar. Bu sistemde Windows 8.1 in Update 3 olarak isimlendirildiği güncellemelerin hepsi var mı acaba?   Teşekkür ederim.
  12. Evet işletim sistemim orijinal fakat deep freze kurmama gerek yok. Bilgisayara benden başka hiçkimse dokunmuyor. Yöneticimle de anlaştık bu konuda. Virtual box ın simgesini ortalıktan kaldırsam yeterli olmaz mı? Warez barındırma konusunda da sanal makineden ana makineye sadece pdf veya üniversal formatlarda dosya çıkarıcam. Crackli programa ait bir format çıkarmıycam. Sanal ile gerçek arasındaki dosya aktarımını en güvenli ve en hızlı şekilde nasıl yapabilirim? İlginiz için tekrar teşekkürler bu arada :)
  13. Merhaba Arkadaşlar. Tüm herşeyin lisanslı olmak zorunda olduğu bir işletmede lisanssız bir program kullanmak istiyorum. Bilgisayara Virtual Box gibi ücretsiz bir sanal makina kurup bu sanal makinanın içindeki işletim sistemine crackli programı kurarsam BSA ya yakalanma ihtimalim nedir? Sanal makinayı internete bağlamayı düşünmüyorum. Bu arada soracak olursanız crackli kullanılacak program BSA da kayıtlı. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  14. 32 bit windows 7 üzerinde solidworks ile kaydedilen bir dosya 64 bit windows üzerinde çalışan solidworks te açılır mı? teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...