Jump to content

sahin141

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sahin141

  1. *#*#889988#*#*

    yaz hocam arama ekranına gprs ye gir üstteki bölüme iemi yaz yeniden write de ardından Send FD de diyip teli resetle sorunun düzelecektir.

    Bu kod olmazsa


    *#*#101113#*#*

    *#99*1# 

    *#99*2#

     

    Bunlarıda deneyebilirsin hocam

  2. hoş bir şey. şunu merak ettim, mesajı atınca karşı tarafta belirli bir numaradan gelen mesaj olarak görünüyor. onu düzeltemiyor muyuz? bir de mesajın sonundaki site imzasını.

    Elbette düzeltilebilir gönderilen kısmına yazdığınız isim yada numarayla gidebilir mesajlar fakat gizli mesaja girdiği için şuan sıkıntı çıkartacaktır. Ancak telefon onay koduyla birlikte sabit sizin cep telefonu numaranızla gönderim sağlantılabilir tabi

  3. Mesajın geldiği numara yine 537'li numara oluyor yani sen gönderene kendi numaranı yazsan o numaradan gitmiyor. Senin gönderen kısmına yazdığın yazı sadece mesaj içeriğine senin sms metni kotanı doldurmayacak şekilde eklenmiş oluyor. diğer sorularda çok tekrarlandı önceki sayfalara bakabilirsin.

     

    şahin hocam ben de bir şey sormak istiyorum voip hizmeti veren yerler kendi telefon numaranı onların sisteminde bir doğrulama kodu ile onaylatınca o numaradan arama yapma ve mesaj atma imkanı sağlıyor. Bunun nasıl yapıyorlar acaba? aiopre'ye de uygulanabilir mi?

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24671379.asp?yazarid=18&hid=24672087

     

    Gizli sms e girdiği için sıkıntı çıkartmasını istemedim hocam. sadece belirli numaradan attırmak için sms onayı istesek oda şuan için güven problemi yaratır diye korkuyorum hocam biliyorsun zaten herkes bi tutturmuş numarlar kopyalanıyor numaralar kopyalanıyor diye bu yüzden şuan için bazı projeleri askıya aldım normalde kafamda bi üyelik sistemi oraya adres defteri bölümü ve gönderen kısmında kullanıcının orjinal numarası, sms seçenekleri eklemek gii sadece kısa mesaj olarak değilde pop-up açılan reklam attırma toplu sms tarzında.

    Android uygulaması içinde rehbere bağlanma ve gönderen kısmına kullanılan telefonun numarasını yada ismini otomatik yazma gibi özellikler eklemek istiyorum ama öncelikle biraz daha zaman geçirip sistemin tam olarak oturmasını bekliyorum açıkcası.

  4. eski kullandığınız sayfanın adresini verebilirmisiniz

    ben ona göre ayarlamıştım yada bana özelden pm atabilirsiniz

    prgram yeni sayfayı bulduğu için catchayı alamıyorum ayarlamak benim için ölüm oluyor

    bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum yeni hazırladğımda 130 kelime sınırı getirdim lakin eski sayfa linki lazım

    yeni sayfaya göre yapamam tıklama ile olmuyor enter basmalısınız diyorsunuz ben bunu yaparsam

    sanal klavye işine girdiği için antiler vs progrmalar tarafında çalışması engellebilir bana onun içindirki eski sayfa düzeni bana lazım siz norma olarak sitenizin yeni sayfası durabilir bana ulaşabileceğim eski sayfanızın adresini lakin sistemi hala çalışıyor şekilde olursa yani eskisi gibi olması şartıyla eski sayfanızın adresini benimle paylaşırsanız memnun olurum hayırlı çalışmalar

    bana duracak demiştiniz ben ulaşamıyorum

     

    yolladım hocam. Belirttiğim gibi eski sistem üzerinde herhangi bi değişiklik yapılmadı

  5. yeni siten muhteşem olmuş

    benim genel sorum ie8 desteği yok galiba

    siteye baktığımda aşağıda tarayıcılar içine girmemiş de

    onada ayar çekebilirmisin

    http://www.aiopre.com/1/index.php
    

    peki diğeri duracakmı ne yapmayı düşünüyorsun

    senden istediğim diğerin ayarlarını bozma lütfen,o şekil iyi yoksa gerçekten bu işlerle uğraşamayacağım

    sitenin çalışabilirliğini koruduğu sürece benim için sorun yok.....

     

    Aşağıdaki taraycılar eklentilerin mevcut olduğu tarayıcılar hocam ana sitenin ie8 desteği mevcut Şuan için sadece mobil sitenin ie8 desteği yok onu da enter tuşu ile gönderim sağlayabiliyorsunuz sadece tıklamayı kabul etmiyor. Eskis ide duruyor hocam ona dokunmadım

     

     

    şimdi indirdim  kurdum

    çalışıyor.. teşekkür

    numaranızın ve göndereceğiniz numaranın başına 0 ( sıfır ) yazmadan direk on haneli şekilde yazmanız gerekiyor

     

    0 yazsanızda fark etmez hocam her koşulda gönderiyor

  6. Benim hazırladığım Ücretsiz sms prgramı  sizlerle

     

    sgqrm.jpg

     

    site ayarları değişmediği sürece sorunsuz çalışacaktır

    http://s3.dosya.tc/server10/nJMiet/_cretsiz_SMS_program_.rar.html
    

    şifre:mesale0077

     

    Ellerine sağlık hocam indirdim ama şirkette olduğum için test edemedim maalesef. Yönetici olarak çalışmak istiyor :/ Vardiyam biter bitmez hemen test edeceğim.

  7. güvenlik kodları sıkıntı değil bence. çözmesi çok kolay olan capctha serilerinden biri. harflerin hepsi küçük harf olarak yazıyor. yani O ve 0 karşıabilir di ama büyük o yani O çıkmıyor hiç. o ile de 0'ın karışma durumu yok. Yine alt çizgi olduğu için 7 ile Z karışma durumu vardı ama z de küçük harf şeklinde geleceği için 7 olacağı anlaşılıyor.

    Haklısın hocam benim içinde sıkıntı değil heran kaldırabilirim fakat kötüye kullanım muhakkak olacaktır. Bende pek haz etmem bu kodlardan ama mecburuz maalesef. Zaten elimden geldiğince basit bi kod koymaya özen gösterdim kimseyi uğraştırdığını zorladığını düşün müyorum

  8. evet arkadaşlar, lütfen birkaç şeye dikkat edelim.

     

    öncelikle sorulan en esassı soru "Numaralarımız bir yerde stoklanıyor mu" arkadaşımız cevap vermiş  "Hayır", ama şunu da eklemiş, bunu size ıspatlayabilmemin bir imkanı da yok. evet bu çok doğru.

     

    mesaj gönderilen numaralar bir yerde stoklanıp stoklanmadığının garantisi yok. fakat esas dikkat edilecek 2 husus daha var.

     

    1- bende denedim biraz önce ve 0537... li bir hat üzerinden mesaj geldi. Nicin insan kendi ücretli hattı üzerinden ücretsiz mesaj hizmeti verir?

    2- bende telekominikasyon hizmetinde çalışmış biriyim demiş üstte mesajda. bu da daha da dikkat edilmesi gerektiğini göstermezmi? yani işi bilen biri.

     

    şunu en baştan söylemeliyim, arkadaşımıza iftira, çamur atmıyorum, tamamen iyi niyetli, hasbi bir insan olabilir. ancak üstteki iki soru da insanın aklına gelmiyor değil ve bu iş çok ciddi bir mesele. mesaj gönderdiğiniz numaralar bir yerde stoklanma ihtimali var. bu numaralar stoklanıyor ise en baştaki amacı, reklam şirketlerine satmaktır. ve bu sonuç, bizim ve mesaj gönderdiğimiz insanların rahatsız edilmesine sebep olacaktır.

     

    1.soruma cevap gelirmi bilemiyorum. 0537.... li bir hat üzerinden, kendi ücretli hattı üzerinden insan nicin ücretsiz mesaj hizmeti verir?

     

    Merhaba,

    Neden kanıtlayamacağımı daha önceden belirttim. Burda karşılıklı güven söz konusu başka birşey değil.

    Sorularına gelecek olursam hocam.

    1-) Bu iş için bi gsm operatörüne ihtiyaç var başka yolu yok bunun hak verirsiniz ki. Neden insan kendi ücretli hattından ücretsiz hizmet verir demişsin hocam ücretsiz bi gsm operatörü var mı? Bu tarz bi sistemde gsm modülü yani bi hat olmak zorunda. Bu işin başlangıç olduğunu burda konuştuk zaten arkadaşlarla neler yapabiliriz diye tüm konuyu okursan görebilirsin. Ki üstteki yazımda maaliyetin minumumda olduğunu belirttim. Sistemi biraz daha geliştirerek bu maaliyeti çok cüzi fiyatlarla çıkartabileceğimi belirtmiştim.

    2-) Telekominikasyon sektöründe bulunmam dememle neden daha dikkatli olmanız gerektiği konusunu anlamadım? Bu sektörde olmasam bu servisi bu denli cuzi maaliyetle kurabilir miydim?

    Ücretsiz bir servis olması işin içinde alavere dalavere olacağı anlamına gelmez lütfen bunu unutmayın. Şuana kadar sorun yaşayan başına iş açan biri oldumu servisimizde olmadı. olmaması için her türlü tedbiri alıyorum zaten filitrelerle.
     

     

    yurtdışı kaynaklı sitelerde nasıl oluyor?burdaki durumla aynı mantıkmı acaba? numara tutulmadığı sürece sorun yok aslında,misal biri gitse böyle tarz siteleri savcılğa şikayet etse ne olur ? numalaralırımız incelenip ceza filan alırmıyız?

     Numaralar ve mesaj içeriği kesinlikle tutulmamaktadır. Bu tarz bi şüpheden dolayı yasal süreç başlatılırsa hakkımda sorun teşkil etmez benim açımdan bi sorun yok çünkü asla kayıtlar tutulmuyor.

     

    güvenlik kodundaki  o 0 O rakamları ve sayıları birbirine benzediğinden yanlış yazılmaya sebeb veriyor ona bir çare bulabilirmisiniz
    ayrıca ard arda mesaj gönderme süresi varmı acaba yani ikinci mesajı birinci mesajdan kaç dk sonra gönderebiliriz
     
    mesala
    sfycv.jpg
    içinde o 0 O hangisi tam belli olmuyor mesaj gitmiyor yanlış yazıldığından
    burdaki görüntüdeki güvenlik koduda aynı mesala
    sfcz7.jpg
     


    kimse kusura bakmasın ,kodların paylaşımını ve kod hakkında yorum yapmacağım
    kod paylaşımı konusunda yorum yapmayınız :rant:

    sebeb ise, güvenlik gerekçesi istenilmeyen şekilde kodların kullanımı yapılabilinir :sorry: :sorry: :sorry:

    benim hazırladğım prgrama gelince program çalışıyor :thumbsup:

     

    zaten site sahibi kendisi yapıyormuş bir prgramı :thumbsup:
    ben deneme amaçlı kendim prgramımı yaptım ,
    eğer istenirse linkini daha sonra yayınlamayı düşünüyorum .... :punk:
     


    ondan sonra farklı sorular sorulması adamı sıkıyor
    zaten herkes neyi nasıl kullanacağını biliyor
    prgram yayınlandığında küçük bir açıklama tekrar yapılır
    sms sitesini nasıl kullanıyorsanız
    prgramda aynı bir fark yok işte

    son demosu tek arayüzü kaldı bunun

    sg05s.jpg

    Hocam ellerine sağlık işler yoğun bu yazıyı editleyip yorumu yazıcam hocam kusura bakma.
     

    WolfmanTR_

     

    Arkadaşımız hazırladı sağolsun windows yazılımımızı son aşamalarında tamamlandığında sizlerle paylaşacağız zaten. Duruma göre bakarız iki sistem birleştirebilir eksik yanları vs konuşuruz tekrardan 

  9.  

    birader vallaha böyle bir sistem kurarsan varya ucarsın acayip sekilde sen buna bi calsı yapabilirsen bize haber ver böyle bir sistem herekese lazım acayip kullanılır yani premşumize fln her yerde lazım yani....Zaten böyle bir sistem yok veya varda yaygın degil sen kur sistemi bize haber et acayip şekilde yayarız merak etme ama çalısması lazım sistemin özellikle premiumizede.Telefon no yu kendin belirlicek yada sistem sana vercek süreli. 10 dk 20 dk -30 dk fln. sonra gelen mesajo okucan degisecek no. Anlatabildim mi ? 10minute mail gibi....

     

    Bu tarz bi sistem yapabilirim fakat bir sorum olacak bu tarz sistemlerde aynı numara kaç defa kullanılabiliyor her üyelik tek numara için mi oluyor biraz bilgi verirseniz elimden geleni yaparım

  10. @ sahin141

    Bu soruları tamamen iyi niyetli olarak sormak istiyorum.

    Bu hizmeti nasıl verebiliyorsunuz. Alt yapı nedir. Anlatabilir misiniz.

    Siz bu sms ler için ücret ödemiyormusunuz. Sms ler türkiye operatörleri üzerinden mi gidiyor, yabancı operatörler üzerinden mi?

    Yoksa yabancı kaynaklı bedava sms siteleri üzerinden bilmediğimiz operatörler üzerinden mi _

     

    Hepimiz biliyoruz ki zaman zaman bedava sms siteleri açılır. bir zaman hizmet verir sonra kapanır.

    Bazıları da tel no toplamak için açılır yeteri kadar topladıktan sonra o numaraları pazarlar. Sonra telefona reklam mesajları...vs

    Durum bu olunca kullanmaya çekiniyoruz.

     

    Yani hiç kimse bedava hizmet vermez. Reklam geliri derseniz muhtemelen verdiğiniz hizmeti karşılamaz.

    Daha önce bu soruların cevabbını verdiniz mi bilmiyorum. Tüm mesajları okumadım.

     

    Merhaba,

    Şuana kadar reklam mesajı alan kimse yoktur sms loglarının tutulmadığı belirtmiştim daha önceden de. Bunu kanıtlamamında bi yolu olmadığımı söylemiştim maalesef. Kendim bizzat telekominikasyon sektöründe bulundum bu yüzden maaliyeti mümkün mertebe minimuma indirgemiş durumdayım. Tüm çalışmalar bakımlar vs kendimce yapıldığı için maaliyetler dip fiyatlarda. Sistem tamamiyle ücretsizdir sizden bi ücret talep etmiyorum. İleriye dönük çalışmaları buradan arkadaşlarla konuşmuştuk zaten belki o tarz bir kaç çalışma olabilir çok cüzi fiyatlara toplu sms tarzı. Tabi sürec başlasa bile ücretsiz sms gelişerek devam edecektir. Mümkün mertebe kapalı kalmayacaktır.

    Sitemizde şuan gördüğünüz üzere 1 adet reklam mevcut ekleyeli yeni oldu. Ufaktan etkisi olur diye tahmin ediyorum reklamın. 

    Olurda sistem üzerinden rahatsız tehdit vs tarzı bi durumda yasal süreçte kişi tespit edilebiliyor bunu burda ve sitedeki S.S.S kısmında belirttim.

    Servisten mesaj almak istemezseniz sitemiz üzerinden kendi numaranızı engelleyebiliyorsunuz zaten.

     

    yani bilmemama sanki filtreye gerek yok diye düşünüyorum. sonuçta herkes kendi attığından sorumludur. Yani adam illa küfür edecekse filtreye takılıyor diye bunun kesinliklebir yolunu bulur. aralara nokta koyar o'ları 0 yapar bence hiç filtreye gerek yok. Bir de filtrenin bulunuyor olması yani mesaj metinlerin içeriklerinin bir araç ile denetleniyor olması tüm mesaj metinlerimizin okunabileceği ve bunun loglanabileceği şüphesini uyandırıyor. Yani mesajımız direk operatöre iletilmiyor bir süzgeç aracılığıyla transfer ediliyor.

     

    Sanırım haklısın hocam kaldırıyorum hemen filitreyi

  11. sn admin bu müstehcen kelime içerikli mesajların filtrelenmesi doğru çalışmıyor. false pozitif sonuçlar doğuruyor. Örneğin Alparslan yazıyorum mesaj metnine bunu Alpars*** şeklinde iletiyor. Buna bir çözüm bulamaz mısın? Aynı şekilde bir çok mesajda oldu bu.

    Evet bunun farkına vardım birkaç kelime daha var bu şekilde direk nokta atış bi filtre ekleyeceğim

  12. Hocam ben windows 8.1 kullanıyorum. windows mağazasına uygulamanızı yüklerseniz bende indirsem bilgisayara çok iyi olur :) inşallah öyle bir planın vardır

     

    Tabiki memnuniyetle yükleriz uygulama bittiği takdirde burdan duyururum sonucu.

     

     

    diğer arkadaşlarımızda gerçekten denerse memnun olurum
    ie8 tarayıcısından  mobil siteden sms gitmiyor

    http://m.aiopre.com/
    

    ben sizi uğraştırmak değil ie8 taban aldığımızdan  ie8 sms gitmiyor
    yoksa firefox tan gidiyor lakin firefox kendini altlık olarak kullandırmıyor
    onun için ie8 ısrar ediyorum
    ve diğer arkadaşlarda denemişlerse ie8 tam sürümü de belirterek çalışıp çalışmadığı konusunda ortak karar alalım

     

    özellikle

    http://m.aiopre.com/
    

    burdan sms atmayı deneyiniz

    Normal sürümü test etmiştim web üzerinden direk sorun yok ama mobile kısmını ie8 de test etmedim. m.aiopre.com uda deneyeyip bilgilendirme yapacağım.

    elimden geldiğince tüm tarayıcılarla uyumlu olacak şekilde çalışmlarımı yapacağım.

  13.  

    bu habere göre windows uygulaması yolda o zaman

     

    peki ie 8 desteğini düzenledinizmi? bu konu hakkında yorum yazmamışsınız da

    ie8 sorununu aşmamız lazım

     

     

    Evet windows uygulamamız yolda.

    Maalesef henüz kontrol edemediğim için yorum yazamadım. Sanaldan xp üzerine ie8 kurup bi test edeceğim. Biraz yoğun olduğumdan en geç saat 16:00 da yorum yazmış olurum.

  14. Üyelik açın isterseniz hesabımıza göndereceğmiz kişileri kaydederiz ordan işaretleyip göndeririz ikide birde telefona bakıp numarayı yazmıyalım :)

     

    Bunu yapmak mesele değil ama pek kullanan olacağını zannetmiyorum hocam. Ama windows uygulamasında bu özellik olucak kendi için rehber bölümü olucaktır.

     

    Bu hizmette sms ücretsiz mi oluyor. Kimseye sms ücreti gelmiyor mu?

     

    Evet SMS gönderimi de almasıda ücretsizdir. Hiç bir ücret talep edilmemektedir.

     

    Allah razı olsun.Güveniyorum hocam size :) Mert bir konuşmanız var. Allah hayırlarınızın karşığını verecektir elbette

    Not:Böyle hayır işini kötüye kullanan kullanıcı çıkmaz umarım...Bizim millet o kadar düşmemiştir inş

     

    Eyvallah hocam sağolasın faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Teşekkür ederim güveniniz için.

×
×
  • Create New...