Jump to content

orhan_orh

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

orhan_orh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar; Bir kaç gündür ip adresimi değiştirmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Çok araştırdım ancak bir türlü çözüm bulamadım. Regedit'de HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce altında “NCInstallQueue”=”rundll32 netman.dll,ProcessQueue” girdisi mevcut değil. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
  2. kullanabileceğinizi düşünüyorsanız linux dağıtımlarından birini denemenizi tavsiye ederim.
  3. öncelikle yazacaklarımın satışı baltalama olduğunu düşünmemenizi rica ediyorum. sitenizde konu yok. üye yok doğru dürüst. 500 mb host yıllık fiyatı taş çatlasın 30 tl etsin. bir de domain fiyatı dersek o da 15 tl. sitenizin host ile birlikte ederi sadece kendi maliyetidir. çünkü tofaş yok artık. genel olarak fiat ismi kullanılıyor. tofasci pek birşey andırmaz ve potansiyel oluşturmaz. yani siteniz en fazla 50 tl eder. onu da kimse vermez. verirlerse 20 tl domain için verirler hostu istemezler.
  4. muhtemelen arada her türlü engel olabilir. bunun için uzun mesafeli ağ adaptörleri satılıyor. e ticaret sitelerinde bulabilirsin. ama elin yatkın ise internette el yapımı 3 km menzili olan anlatımlar da mevcut. onları da inceleyebilirsin.
  5. Ati HD5450 Ekran Kartı 1 GB olarak geçiyor : 86 TL AMD Athlon II X2 265 3.30 GHZ İşlemci : 165 TL 20" LCD Monitör : 300 TL 8 GB DDR3 HI-Level RAM : 160 TL AM3 CHIPSET VGA+SATA+LAN ANAKART : 275 TL Samsung 500 GB 32 MB Cache SATA : 130 TL ATX Siyah Kasa : 80 TL Everest 5 in 1 Set : 60 TL Toplam : 1256 TL yapıyor. Fiyatları ortalama fiyat olarak yazdım. % 5 + - olabilir. 850 TL iyi bir fiyat ancak dikkat etmek lazım. Ürünler sıfır mı? Ürünlerden anlıyorsan eğer al derim, ama anlamıyorsan mutlaka bir bilen ile birlikte almanı tavsiye ederim.
×
×
  • Create New...