Jump to content

ZeKVaN

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

735 profile views

ZeKVaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Üstadım x32 bit de kurulum yapabilirmiyiz yada onlara göre bir çalışmanız olur mu?
  2. Güvenlik ayarı güncellemelerinden dolayı bazı program .exe ler (Chorome gibi) çalıştırılmak istediğinde bu tür hatalar meydana geliyor. Çözümü program ekle kaldır da yüklü güncelleştirmeleri açıyoruz. Tam ekran açıp eklenme tarihlerine bakıp son güncellenenleri tarihlerine bakarak üzerinde sağ tuş yapıp kaldır deyip güncellemeyi (leri) kaldırıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatınca sorunun düzeldiği görülecektir.
  3.   Aktif ettin program iyi değil anlaşılan Windows Loader 2 ve üzeri sürümleri dene bende öyle bir sorun olmadı KMS genelde hata veriyor birde Windows Update kapat ayrıca işlem merkezinde ne varsa pasifize et hepsini gördüğün çentikleri boşalt veeee ativirüs olarak microsoft essential sakın kullanma ayrıca bazı optimize programlarıda update i açıp windowsu lisanssız konuma düşürebiliyor.
  4. Ben kafe kurulumuna aynı bilgisayarlara ilk kuruduğum harddiskle acronis programı ile klondisk yapıyorum sorun olmuyor ama pc donanımları aynı olmalı.
  5. Usta daha kurulumda denemek kısmet olmadı
  6. Ben şansa bırakmadım eski 40 gb hdd vardı ona kurmak istedim ama hala piskopata bağlamış gibi ekranı noktalıyor daha bir netice alamadım
  7. Merhaba arkadaşlar test için kurmaya başladım hdd kurulumu seçtim bazı satırları geçip Detecting Android x86................... Böyle noktalama yapıyor şuan 15 satır oldu bu işlem normalmi hâlâ devam ediyor bilen biri yardimci olur sa memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum
  8. Bende de öyle birşey oldu harici hardiske eski bir harddiskimi pcye taktım 8 gb ona ubuntu kurdum ubuntu açıldıktan sonra harici harddiski taktım diski tanırken mount mbr gibi bir hata iletileri geldi hepsine okey dedim harddiskin dosya sistemi ntfs ye dönmüştü dosyalarım sapa sağlam duruyordu ancak içinde virüs olabilecek Autorun.inf ve bat uzantılı dosyaları temizledim. Sonra windowsa takip normale döndüğünü gördüm ve antivirüs taraması yaptırdım bu şekilde kurtarmıştım.
  9. OUTPUT right speaker yani sağ hoparlörü L-SPk left speaker sol höparlörü gösteriyor iki adet aşağıdaki resimdeki siyah sterio ses ara kablosu alırsan işin görülür.
  10. Belki virüs BIOS dan USB bağlantı noktalarını pasif yapmıştır. BIOS ayarını bir kontrol edersin.
  11. Gardaş özel mesaj gönderdim cevap alamadım...................
  12. http://www.samsung.com/tr/support/model/SCX-4623F/STS-downloads Sayfanın sol taraf konsolunda sürücü yazılım ve diğer destekleri mevcuttur............
  13. http://www.fullhdfilmizle.com/korku-filmleri-izle/insan-kirkayak-turkce-altyazi-izle/oto
  14. Çıkar ancak bazı imaj xp cdleri var onlarla kurulum yaparsan sorun olmaz mesela jixp v.2 gibi by bilalozkan hazırlamıştı çoğu program ve driver kurulu geliyor ancak benim yaptığım pclerde tüm donanımlar aynı marka ve özellikte tabi kasa içindekiler hddlerde aynı olduğu için bire bir klonluyorum sorun kalmıyor.
  15. http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-59477.iso Télécharger Windows 7 SP1 Ultimate (Intégrale) x86 (32bits) French (2,32 Go) (serveur officiel !!!) Bende bunu buldum............
×
×
  • Create New...