Jump to content

mikailcoban

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1139 profile views

mikailcoban's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. hocam parça parçadır .. vatanda kaliteli başka yerde dandik olmaz... cok güldüm ya...
  2. mesafe uzun .. istanbul trafigi .. bence hiç istanbulla mücadele etme direk atatürk havalimanına in ..
  3. heyecanla bekliyorum ... iyi yada kötü .. emek harcanması bile güzel
  4. 40 tl biraz pahalı geldi bana .. sıfırı 50 tl .. hayırlı satışlar
  5. 1 km çekişi olan antenler var ..pardon anten demişm wireles adaptörler var 1 km menzil diyolar ben inanmıyorum ama şimdiye kadar verim aldık biz ... onlardan alabilirsin
  6. hailer yeni yeni türkiye piyasasına cıkmış bir markadır .. ilk gördügümüz makinaları ucuz ve kalitesiz ... kullandıgı anakart tam tabiri ile dandik .. bu modeli bilmiyorum ama genede 1 küsür para veriyosun daha iyi bir marka öneririm .. ama dersenki sıfır garantisi var alabilirsin .. ucuz olsun diosan hailer yerine grudig tavsiye ederim .. garantisi her yerde var .. hailerin servisi sadece bostancı civarında bi yerde grundigi her arcelik servisine götürebilirsin ..
  7. arkadaşlar windows 7 de sata ide ayarı yapmanıza gerek yoktur .. hem sata hem ide destegi var .. her iki durumdada kurulabilir.. eger kuramıyosanız .. raminizi kontrol edin .. kesin biliyosunuzdur en az 1 gb raminiz olmalı gerci 512 yede kurup çalıştırıyo ama daha düşükte kurmuyo bile. dvd nizi kontrol edin saglam diyosanız dvd sürücünüz dvd seciyodur .
  8. dos versiyonu lks kullanıyosun galiba .. görünüm hatası lisansız oldugu yada lisansın yüklenmedigi zaman cıkar.. önce izin.exe yi sonrada izin.exe acıkken tescil.exe yi çalıştırcaksın ..
  9. hocam allah razı olsun ne diyim .. kime kurduysam Tnc Sevdalısı oldu ... Tnc Xp ye devam
  10. link:http://rapidshare.com/files/104015678/Google_Earth_Pro_GOLD.rar Google Earth Pro GOLD programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth Pro GOLD ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiliyor. Dünya haritasından çok öte olan Google Earth Pro GOLD bu versiyonunu yükseltgenip daha çok özellik içerik ve seçeneğine sahiptir. *Adresten arama ve yer tespiti. *Firma ve kategori bazında (Okul-hastane-lokanta v.b.) arama *Belli şehirlerde (sürekli yenileri eklenmekte ve güncellenmekte) binaları 3 boyutlu inceleyebilme. *Cografik bilgi hafızası özelligi. *İnceleme ve sürekli bakmak istediğiniz bölgeleri kaydedip favoriler klasörü oluşturma ve bunları paylaşabilme.......... Gibi özellikler bulunmaktadır.Crack dosyası mevcuttur.Önce programı kuruyorsunuz.Sonra crack dosyasını çalıştırıyorsunuz hepsi bu hayrını görün...
  11. link:http://rapidshare.com/files/104013784/REDHOUSE_1.5.rar * 75.000'den fazla kelime * Hızlı arama ve sorgulama olanakları, * 5.000'den fazla örnek cümle, * Kolay kullanım, * Detaylı yardım, * Kişiselleştirme imkanları, * REDHOUSE kalitesiyle eksiksiz bir başvuru kaynağı. Crack işlemi : Programı kurun patch klasörünün içindeki dosyayı redhousu kurduğunuz dizine kopyalayıp çalıştırın ve crack da tamamdır.artık cd siz çalışan redhouse sözlüğünüz var..
  12. Avatarın bir fotomontajdır Türkiye ile dalga geçilmek için yapılmıştır düzeltmeni istiyorum.

  13. hocam allah razı olsunda fdisk mi kaldı . Ne dos nede windows98 kaldı geriye.. Vista ve xp de de fdiskin yöntemi farklı .. kurulumda filan genede allah razı olsun nostarji olmuş.
  14. Bu küçük araç, Windows kritik güncelleştirmelerinin tamamını indirmenizi sağlar. Tüm güncelleştirmeler, tek bir fare tıklaması ile, doğrudan microsoft.com üzerinden bilgisayarınıza indirilir. Her ay güncellenen, Windows XP, Office 2003, Windows 2000 ve Windows 2003 güncelleştirmelerini, Windows Updates sitesine girmenize gerek kalmadan, daha sonra yüklemek üzere indirebilirsiniz. Yazılımı sisteminize kurabilmek için, .NET Framework 2.0'ın yüklenmiş olması gerekmektedir. Kurulum : Programı kuruyorsunuz. Çalıştırmadan Klasörün içinde bulunuz windows-xp-x86-trk.ulz çalıştırıyorsunuz ekrana bir uyarı gelecek tamamla geçiyorsunuz daha sonra Başlat / Tüm Programlar / Windows Updates Downloader dosyayı çalıştırdığınız aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Windows Xp güncellemeleri ekran gelecek hepsini yükleyebilir veya + işaretlerini tıklayarak yüklenmesini istediğiniz güncellemeleri seçebilirsiniz. Bu işlemden sonra sağ alt köşedeki download basıyorsunuz ve download işlemi başlıyor aksini belirtmediğiniz süre güncellemeleri C:\Program Files \ Windows Updates Downloader \ klasörüne kopyalıycaktır.. Download : http://rapidshare.com/files/37725719/WUD.rar http://img530.imageshack.us/img530/439/mmpv5.jpg
×
×
  • Create New...