Jump to content

imajeplus

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

imajeplus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. bigisayarıma windows 11 22h2 güncellemesinden sonra Biosta secure boot aktiften ventoyda aşagıdaki hata oluştu. secure boot violation invalid signature detected check secure boot policy in setup biostan secure boot kapatınca normal çalışıyor. Bilgisi olan varmı arkadaşlar
  2. Arkadaşlar Kali linux 2020 yi aiobootta çalıştıran oldumu.Ben bir türlü çalıştıramadım.
  3. mrb hocam Sistem güzel çalışıyor denedim fakat aioboot kısmına theme entegre edemedim.daha önce anlatmış oldugunuz video 47 deki theme entegre olayını yaptım fakat aiobootta theme gelmiyor.siyah ekran üzerinde yazılar yeşil.
  4. mrb arkadaşlar aioboot 0.9.9.1 sürümünü fat32 ve ntfs olarak bölümlüyerek yükledim fakat uefi modda arkaplan ekranın 3 te 1 ini legacy modda ise tam ekran oluyor.Ayrıca tema eklemek ne yapmalıyım.
  5. 0.9.8.18 sürümde otomatik bölümlendirme fat 32 ve ntfs seçildiginde hata veriyor.lütfen yardım için sistem yapımcısıyla iletişime geçin diyor.
  6. Hocam takip ediyorum elimden geldigi kadar menülerde güzel güncellemeler var elinize saglık.Kendi çapımda bende ugraşıyorum .
  7. Grub 2Fm kısmında fonksiyon tuşları eklenmemiş.F1 e basınca çıkıyor. bir önceki versiyonda grub2Fm fonksiyon tuşları görünüyordu yeni sürümde yok.
  8. mrb Altay Grub2fm Multiboot V8 2020 flash diske yükledim aşagıdaki deneme yağtıgım linux sistemlerde ekledigim resimdeki hatayı veriyor.Sorunla ilgili yaedımcı olurmusunuz. kali-linux-2020.1-live-amd64 Pardus-19.2-XFCE-amd64 Parrot_Security_4.7_x64
  9. İyi geceler sistemde secureboot kısmında bootit ve Bypass Windows Password (x64 EFI Secure Boot) kısımlarında aşagıdaki resimlerde görünen hataları alıyorum.Secureboot kapattıgımda bootit çalışıyor. Bypass Windows Password (x64 EFI Secure Boot) aynı hatayı veriyor.
  10. deneme yaptım .Yine aynı resimdeki hatayı alıyorum.Winbuntu 2020 yi denedim çalıştı.
  11. mrb aioboot sitemine pardus 19. sürümünü ekledigimde aşagıdaki resimdeki sorunla karşılaşıyorum.Kali linux 2020 ve bazı linux sistemlerdede aynı hatayı alıyorum.Yardımcı olurmusunuz Kodlar için
  12. hocam windows 10 kullanıyorum,Legacy modda aynı hatayı veriyor.sanal pc de reelde aynı hatayı alıyorum.Uefi modda aşagıdaki gibi sorun yok normal.
  13. crasudure hocam https://github.com/niemtin007/Multiboot-Toolkit linkten dosyayı indirdim.Legacy kurulum moduna geçince BOOTMGR missing file hatası veriyor.
  14. daha önce secure bootla kurulum yapıyordum.Diski sildikten sonra sonra çözemedim.yeniden fat 32 ve ntfs olarak usb hdd ye kurduktan sonra düzeltemedim bir türlü.Secure boot kapatınca sorun yok zaten.Forumda daha önce bir dosya verilmişti bulamadım.
  15. crasadure hocam aioboot usb hdd ye kurulu.aiobootu kurdum yeniden fakat secure boot ta windowsx64.efi yazıyor ekranda kalıyor.
×
×
  • Create New...