Jump to content

3310

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Antalya
  • SX1 , PC , v.s.

Recent Profile Visitors

498 profile views

3310's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. ----> blue_life dediğin gibi iso dosyasını IMAGES klasörüne bütün olarak koydum ve verdiğin komutu kullandım sadece eula'nın gösteriminde sorun çıktı. onu da rescue\help\english klasörünü aynen kopyalayarak hallettim sonuç başarılı 15 dakikadır güncelleme yapıyor. biterse dünya gözüyle görmüş olucam tarama yaptığını sonra da hem iso'da hemde ayrıca dvd'de bulunan dosyaların fazlalarını silme işine girişicem yardım için çok teşekkür ederim bu arada win7 kurulum devam etmeme sorunu için de teşekkürler.
  2. ----> blue_life aynen yaptım , sadece şu farkla ; bu satırları aero studio ' da command kısmına nasıl yazacağımı bilemediğimden KASP.LST içine yazıp anadizine attım aero dan da aşağıdaki 2 satır ile o dosyayı çağırdım. grub4dos ls /KASP.LST || find --set-root /KASP.LST; configfile /KASP.LST boot fakat yine olmadı -------------------------------------------------------------------------- ----> muharremerd o "bazı dosyaları ana dizine atıp , yer kaplamaması için iso dan silme" olayını denemiştim lakin bir türlü olmamıştı. elimdeki zaten yeni sürüm olması lazım. birkaç gün önce sanal makineye kaspersky av 2011 kurup ordan "kurtarma cd'si oluştur" demiştim bu şekilde direk indirilme imkanı olduğunu bilmiyodum ----------------------------------------------------------- bu arada soru bombardımanına tutuyorum gibi olmazsa ; win7 yi multiboot dvd'den kurarken restart sonrası menü tekrar çıkıyor. 30 saniye sonra ; komutu devreye giriyor ve kurulumun devam etmesi gerkirken pc kilitleniyor bunun da bir çözümü vardır umarım
  3. ----> blue_life "kaspersky rescue cd" nin içeriğini ( boot olayı ile ilgili olmayan kısmı hariç ) aynen upload ettim 6.5 mb 'lık minik bir dosya oldu. eğer konuya bir el atarsan mutlu olurum rescue klasörünü ve ana dizindeki image.squashfs dosyasını çıkardım sadece http://hotfile.com/dl/59409184/d4ca2db/Kaspersky_Rescue_CD.rar.html ayrıca... ayıp olmazsa 1 şey daha var sormak istediğim. win7 kurarken bir süre sonra kendi kendine pc'yi yeniden başlatıyor. sorun şu ki o zaman kurulum devam etmiyor. ancak dvd'yi çıkarırsam devam ediyor kurulum. bunun bir çözümü var mı acaba ?
  4. blue_life cevap için teşekkür ederim fakat bendeki kaspersky iso kalıbında "isolinux" adında bir klasör ya da dosya yok klasör yapısı ve dosyalar şu şekilde terrar bi bakabilirsen sevinirim
  5. öncelikle selamlar ; "Kaspersky Rescue CD" nin multiboot cd/dvd ye dahil edilmesi üzerine konu geçmiş. acaba muvaffak olundu mu ? ben de kafayı o konuya takmış durumdayım. eğer "Kaspersky Rescue CD" kullanılabiliyorsa gerekli grub4dos komutlarını paylaşabilir misiniz ?
  6. konuya uzun süredir mesaj yazılmamış , umarım halen göz atılıyordur konuyu bir süredir okuyorum ve sonunda aero studio kullanarak birkaç çeşit xp , win7 ve hiren's boot cd barındıran bir multiboot dvd yaptım fakat ayrıca "Kaspersky Rescue CD" yi de eklemek istiyorum. hangi kodu kullanmalıyım ?
×
×
  • Create New...