Jump to content

skindiver

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skindiver

  1. Bazı özelleştirilmiş linux dağıtımları orn: suselinux,robolinux,zorinos vb. gibi dağıtımlar ücretli olabiliyor kuruluma engel olmaz bu yönlendirme sayfasını iptal edin internet'i kesin vs..aynı işlemi masaüstünden tekrar ederek kurulumu deneyin kendi sitesinde de kurulum yönergeleri anlatılmakta ziyaret edebilirsiniz kolay gelsin.

    Hocam..dün akşam 2-3 kez denedim ama direk firefox bağlantı sayfası çıkıyor internetsiz. İnterneti bağladığımda da purchase sayfasına gidip ödemeyi seçmemi istiyor..bugün bir daha deneyeyim gidince ama farklı bişey olmaz heralde...

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Bazı özelleştirilmiş linux dağıtımları orn: suselinux,robolinux,zorinos vb. gibi dağıtımlar ücretli olabiliyor kuruluma engel olmaz bu yönlendirme sayfasını iptal edin internet'i kesin vs..aynı işlemi masaüstünden tekrar ederek kurulumu deneyin kendi sitesinde de kurulum yönergeleri anlatılmakta ziyaret edebilirsiniz kolay gelsin.

    Yani hocam usb ile boot ederken RUN linux live à tıklayıp masaüstünü getireceğiz ve install robolinux é tıklayıp install işlemi başlayana kadar firefox linklerini kapatarak işleme tekrar mı edeceğiz?kendi yönerge sayfasında da ethernet kablonuzun takılı olup install işlemine başladığınızdan emin olun diyor çünkü...

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2.  
    Masaüstü geldiğinde,Robolinux Kde installer veya Robolinux Xfce installer kısayollarından kuruluma geçebiliyorsunuz.Windows yanına kuracaksanız eğer 30-40 gb alan ayırın bu bölüme kurulumu yapın.Önceki versiyonlarında boot ekranından normal kuruluma geçilebiliyordu sanıyorum bu sefer gerek duymamışlar o özellik yok kolay gelsin. :)

    Evet RUN deyince masaüstünden installer çıkıyo ama tıklayınca firefoxtan otomatik purchase sayfası çıkıp para istiyo..FREE olarak bulamıyor muyuz?

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Amacınız ne anlamadım ama remowewatı kullanarak eski haline getirebilirsiniz

    yani demek istediğim şu:

    removewat ı çalıştırdım eski serial i sildi...sonra activator 1.9.2 yi açtım..profil ve advanced setup kısmı yok..ayrıca install ve uninstall kısımlarına basılmıyor..ve şöyle bir uyarı var: uninstall other cracks before... tarzı bir uyarı

    bu yüzden iş yarım kaldı...yeni seriali nasıl yükleriz?

  4. dün akşamdan bu yana reg winner ın son sürümünü patclemeye çalışıyorum..patch başarılı diyor ama programı açınca register olmadığını görüyorum..sistemim win 7..sırasıyla register işlemi nasıl olacak? yardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkürler şimdiden..

    arkadaşlar bunu patchlemeyi başaran var mı? nasıl uygulanacak yardım lütfen??

    icon13.gifDİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine p_edit.gif Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.

  5. az önce yanlış yere konu açmışım kusura bakmayın....

    Tncxp Sp2 De Tuhaf 2 Sorun Oluştu..

    az önce bi program yükledim ultraedit diye...işimi halledip uninstall ettim..sonra bilgisayarı restart yaptıktan sonra baktım hızlı başlat menüsü gitmiş...özelliklerden tıklıyorum hızlı başlata araç çubuğu oluşturulamıyor şeklinde uyarı veriyor...

    2. sorun ise bu problemi sistem geri yükleyle belki çözerim diye bir önceki geri yükleme noktasına tıkladım...yeniden başlayınca ctfmon.dll bozuk görüntü uyarısı verdi..tamama tıklayınca da ctfmon.dll başlatılamıyor diye uyarı verdi...bu 2 sorun nasıl çözülür acaba??

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

×
×
  • Create New...