Jump to content

uzaklardan61

Üye
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uzaklardan61

  1. Anakart : strix z270f gaming

    ekran kartı :asus -radeon rx460 oc 2gb GDDR5

    harddisk : 100gb ssd kington harddisk,

                     1 tb samsung sata harddisk

    İşlemci: intel 7700k  4.20 ghz

    ram :8 gb

    sürücü : blue-ray  pioner

    güç kaynağı : 600 watt

        

     

    bu özelliklerdeki bilgisayar sizce nasıl vede bu toplama kasa fiyatı nedir,yorumlarınızı bekliyorum

     

    9574689341490.jpg

    9574689374258.jpg

    9574689407026.jpg

    e.JPG

    e1.JPG

    e2.JPG

  2. Casper Via A1

    Casper Via A1!

    via-a1-html-1.jpg

    Casper Via A1 ile Tanışın!

    Casper Via A1 ! İletişim araçlarının büyük çeşitlilik kazandığı son yıllarda neredeyse temel iletişim aygıtı haline gelen akıllı cep telefonları, teknolojik gelişmeler sayesinde gerek iç donanım gerekse kamera açısından büyük yenilikler getiriyorlar. Geliştirdiği bilgisayar ve akıllı aygıt modelleriyle ciddi satış başarıları elde eden Casper Via A1 modelli akıllı cep telefonu, donanım ve yazılım imkanlarıyla kullanıcıların gereksinimlerini kolayca karşılıyor. 5.5 inçlik 2.5D eğimli ekranı ve ekran altına yerleştirilen tuşları sayesinde son derece rahat bir kullanım alanı sunan model, bu sayede hem iletişim hem de eğlence içerikli uygulamaları mümkün olduğunca verimli bir biçimde kullanabilmenizi mümkün kılıyor. 3G modundayken 39 saatlik konuşma ve 558 saatlik bekleme süresini 3130 mAh’lik bataryası aracılığıyla sunan Casper Via A1 , iş yaşantınızda ve günlük hayatınızda telefonunuzu şarj etmeden daha uzun süreler kullanabilmenize imkan tanıyor. Yekpare alüminyum malzemeden üretilen akıllı cep telefonu, şıklığını dayanıklılıkla bir arada sunuyor. En güncel mobil iletişim teknolojilerden biri olan 4.5G destekli ürün, yolculuklarınızda ve dışarıda olduğunuz zamanlarda mobil internet imkanlarından ideal şekilde faydalanmanıza olanak verirken, Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemiyle güvenlik ve stabilite konusunda başarıyı kaydediyor. 171 gramlık ağırlığıyla dikkat çeken model, boyutları itibariyle günceli de kolayca yakalıyor.

    Geniş Depolama Alanı!

    Sahip olduğu güçlü donanımı ve gelişmiş yazılımıyla öne çıkan Casper Via A1’in özellikleri açısından değerlendirildiğinde, fiyat - performans noktasında yer alıyor. Güncel uygulamalarda ve üç boyutlu oyunlarda yeterli düzeyde performans gösteren telefon, MediaTek MT6755M (Helio P10) yonga seti ile geliyor. Model, 1.8 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemcisine ek olarak 1.0 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A53 ile batarya kullanımını uygun şekilde gerçekleştiriyor. İşlemci mimarisinin ARMv8 (64 bit) olması sayesinde üzerinde bulunan 4 GB’lık belleği verimli şekilde kullanabilmenizi sağlayan ürün, Mali-T860 MP2 grafik işlemcisiyle zorlu oyunların da üstesinden gelebiliyor. 64 GB kapasitesindeki dahili hafızasıyla fotoğraf, müzik ve video depolama konusunda sıkıntı yaşamanızın önüne geçen Casper Via A1 , Micro SD kart yuvası aracılığıyla 128 GB kapasitesindeki hafıza kartlarını da değerlendirebilmenize fırsat veriyor.
    via-a1-html-2.jpg
    via-a1-html-3.jpg

    Sizin Parmak İziniz, Sizin Akıllı Telefonunuz!

    1920x1080 piksel çözünürlüğündeki 5.5 inçlik kapasitif yapılı ve 2.5D eğimli IPS LCD ekranla gayet canlı ve parlak renkler sunan Casper Via A1 , 401 PPI piksel yoğunluğu ve %73’e varan ekran - gövde oranıyla beğeni topluyor. Multi Touch desteğine sahip olan ekran, oyun ve çoklu ortam uygulamalarından en iyi ölçüde yararlanabilmenize ortam hazırlıyor. HDR, hızlı odaklama, elle odaklama, otomatik odaklama, panorama ve genellikle DSLR fotoğraf makinelerinde görülen Phase Detect otomatik odaklama gibi birçok yetenekle donatılan F2.0 diyafram açıklığındaki 13 MP çözünürlüğündeki arka kamera, gece ve gündüz çekimlerinizde muhteşem anlar yakalamanıza yardım ediyor. Özçekim ve görüntülü görüşme için değerlendirilebilecek 8 MP çözünürlüğündeki sanal flaş destekli ön kamera da beklentileri karşılıyor. Casper Via A1 tarafından hazırlanan birbirinden zengin fotoğraf ve video yazılımları sayesinde, kaydedilen görüntüler hem çekim esnasında hem de çekim sonrasında çeşitli filtre ve efektlerle zenginleştirilebiliyor. En güncel Android işletim sistemi sürümlerinden biriyle gelen Casper Via A1 fiyatı ile dikkat çekiyor. Casper’ın özel olarak geliştirdiği işletim sistemi arayüzü sayesinde Android işletim sistemiyle yeni tanışacak kullanıcılar için de kolaylık sunan Casper Via A1 , teknoloji meraklılarının ve teknolojiyi yakından takip edenlerin de ilgisini çekiyor. OTG, USB Type C, parmak izi okuyucu ve çok sayıda sensörle güçlendirilen akıllı cep telefonu, güncel teknolojileri üzerinde bulundurması ve sağlam yapısıyla uzun süreli kullanım deneyimi vadediyor.
     
     
     
    Marka Casper
     
    Ağırlık 171 g
    Arttırılabilir Hafıza 128 GB'a kadar
    Bas Konuş Yok (Yüklenebilir)
    Bluetooth Var
    Boyutlar 153 x 75.26 x 7.6 mm
    Çift Hatlı Yok
    Dahili Hafıza 64 GB
    Dahili Modem Var
    Dokunmatik Ekran Var
    Ekran Boyutu 5,5 inç
    Ekran Çözünürlüğü 1080 x 1920
    Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon
    Ekran Tipi IPS HD
    E-mail Desteği Var
    Entegre Flaş Var
    Entegre Kamera Var
    Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
    Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır )
    GPS Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    İşletim Sistemi Android 6.0 (Marshmallow)
    İşletim Türü Android
    Java Desteği Yok
    Kamera Çözünürlüğü 13 MP
    Kamera Zoom: Var
    Kamera Zoom 4x
    Klavye Yok
    MMS Var
    Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
    MP3 Çalma Var
    Oyun Yüklenebilir
    Ön (Selfie) Kamera 8,0 MP
    Parmak İzi Okuyucu Var
    PC Senkronizasyonu Var
    Pil Gücü 3100 mAh
    Push E-mail Var
    Radyo Yok
    RAM Kapasitesi 4 GB RAM
    Resimli Telefon Defteri Var
    Ses Kayıt Var
    Telefon Hafızası Var
    Telefon Rehberi Hafızası Var
    Telefon Tipi Bar Tipi
    TV Özelliği 3G Mobil TV
    Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Vodafone Kampanyası Yok
    Wi-Fi 802.11 b/g/n
    Zil Tipi Polifonik - MP3
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay) 24
    Yurtdışına Satış Yok
    Stok kodu

    HBV000000LEU7

     

    Fiyatıda  1320TL

  3. On 03.01.2017 at 22:08, collosus yazdı:

    Packard Bell  lv44 Hc 601

    Notebook anakart biosları masaüstü bilgisayar anakart bioslarından farklı bir sistemle çalışmaktadır. Masaüstü bilgisayarlarda bios şifresini sıfırlamak için anakarttan bios pilini çıkarıp birkaç saniye beklemeniz yeterlidir. Fakat Notebook anakartları farklı bir sistemle çalıştıkları için masaüstü bilgisayarlarda kullanılan basit yöntem notebook anakart bios şifrenizi sıfırlamanız için yeterli olmayacaktır. Notebooklarda güvenlik için chipler bulunmaktadır. Biosa koyduğunuz şifre bu chiplerde tutulmaktadır. Bu yüzden çözülmesi basit bir işlem değildir. Biosunuzun anakarttan sökülüp eprom cihazında tekrar bios yazılması gerekmektedir.

    • Like 2
  4. 23 saat önce, abdulhey_ yazdı:

    en iyi bağlantı usb den olduğundan wi fi adaptöründen değil usb den bağlayıp kullanıyorum telefonun internetini masaüstü bilgisayarımda. fakat şöyle bir durum var; her bağlanışımda yeni bir bağlantı oluşturuyor bağlantı 5-6-7-8-.. diye gidiyor ve bağlanıncaya kadarda 2  dakika falan geçiyor. ve o arada da sistem dosya ve sistem pencereleri çok yavaş açılıyor. bunları nasıl önleyebilirim? saolun.

    GÜNCEL dir.

     

    bence üründen memnun değilsen ürünü sat yerine usb adaptörü al

  5. 56 dakika önce, kara-okyanus yazdı:

    Merhaba. Google Chrome a veya Internet explorera girdiğimde güvenlik uyarısı alıyorum ve tnctr, ttnet yada google a giremiyorum.

    Chrome: "Bağlantınız gizli değil"  başlığı altında, "Saldırganlar www.google.com.tr sitesinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor..." uyaısı yapıyor.

    Explorer: Sertifikas sourunu vb. bir şey diyor ve aldatma olabilir diye google vb. sitelere girişi engelliyor.

    DNS ayarlarını otomatik yaptım, virüs taraması yaptım (AVG ile), internet geçmişi falan temizledim, buna benzer şeyler yaptım ama işe yaramadı. İlgisi varmıdır bilmiyoum ama son zananlardan farklı olarak wifi açtım ve notebook ile de bağlantı yapmaya başladım bir kaç gündür; bir de dün pc nin saatini ve tarihini düzelttim, yanlıştı. Sanırım bu değişiklikten sonra sorun başladı ama emin değilim. Yardım bekliyorum. (Bu arada buraya Mozilla Firefox ile bağlandım, nasıl oluyor radaki fark nedir bilmiyorum )

    bios pilin sağlammı bakmanı tavsiye ederim,birde anti malware programını denemeni tavsiye ederim

×
×
  • Create New...