Jump to content

nano123

Üye
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nano123

  1. Bir fark göremedim, yeni tarayıcılar ve ya şimdiki youtube ile uyumsuz galiba.Kendimce şöyle bir çözüm buldum , sekmenin sesini kısarak arka planda oynatıyorum örneğin 20 dakikalık videoyu 19 dakika açık bırakıp başa sarıyorum, ne kadar dolmuşsa idare ediyorum .
  2. youtube buffer Arkadaşlar youtube da videonun sonuna kadar dolmasını istiyorum ,oynattıkça değil.Bir sürü eklenti ve tarayıcı denedim olmadı tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler. not:hızım yavaş olduğu için bunu istiyorum
  3. Arkadaşlar denedim, gördüm video hızlandırması ve ses görüntü kalitesi açısından en iyisi pot player ve CyberlinkPowerDVD , ama cyberlink te ayrıntılı kişiselleştirme zayıf.
  4. Bunların video hızlandırması var mı? Ben c media , gom ve VLC kullanıyorum ; c media performansanlamınd iyi ama sesi çok bozuyor , gom ses ve görüntü anlamında iyi ama cihazı zorluyor.VLC ortalama, görüntüyü daha fazla bozuyor .
  5. Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama sıkıntım şu; Ben VLC player ile hızlandırarak ve sesi bozulmadan video izliyorum, ama bazı videolarda donuyor.Muadil başka program önerebilirmisiniz? Not:ses bozulmayacak , hızlandırma olacak.Donanım i3 işlemci nvidia 320m ekran kartı.
  6. Arkadaşlar üniversite okuyorum.Kaldığımız yere internet alacağız ve süre sınırı(2 saat) koymak istiyoruz.Uydu net docsis 3 modemimiz var.Belirli saatlere sınır koyarsak herkes işi olduğunda giremeyecek , bu yüzden süre sınırı koyarak( mümkün ise modemden) kullanmak istiyoruz.modeme internet üzerinden bağlanarak mac adreslerine özel interneti açabilir miyim veya herkes kendisine belirlenen parola ile bir şekilde 2 saat girebilir mi. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Not:Konuyu yanlış yere açtıysam taşıyabilirim.
  7. Yok yorum yapayım sonra oyuna bakayım dedim online imiş. Oyun senindir osmansertbasar.
  8. Phantomerssss Online oyunmuş sağolasın 2. ye verirsin artık. Yarış devam ediyor
  9. Mcengin in dediğini ben yazacaktım o yazmış al mi4 4g yine kafan rahat etsin. N11 de daha ucuzu sanki.
  10. Ben de usb ye yazdiktan sonra(kendi programiyla) usb icindeki dosyalari diskten boldugum 10 gb lik fat32 hd bolumune attim ; iso dosyasini c dizinine attim unetbotinden altta iso kalibini sectim from harddisk secenegini sectim botta win7 ile geldi ; 2 secenek geliyor ilkinde save falan yaziyor ona tikladim android x86 dedected falan deyip aciyor NOT Su an remix os tan yaziyorum turkce karakter sikintim var kusura bakmayin. NOT2 Denedim flasha yazdiktan sonra hd ye kopyalanmasa iso c ye atilip unetbotin den ayarlar yapilsa remix flashtan calisiyor(flash belleten boot ozelligi olmasa dahi) ; harddiskten boot etmesini istiyorsaniz ayni anda flash takili olmasin(icinde remix yazili oldugu halde) cunku ilk flashi goruyor. easybcd den- add new entry-altta iso seçeneği-isoyu c dizine atıp run from harddisk bot ekranına geliyor ben yanlışlıkla unetbotin diye bahsetmişin usb ye yazmak için unetbotin gerekli bot olayını easybcd den yapıyoruz yanlış yazmışı kusura bakmayın
  11. Galiba remix os android x86 tabanlı, android x86 da vpn kuramıyordum ama remixte sorun yok opera maxla kota derdi yok :).
  12. Ben de usb ye yazdiktan sonra(kendi programiyla) usb icindeki dosyalari diskten boldugum 10 gb lik fat32 hd bolumune attim ; iso dosyasini c dizinine attim unetbotinden altta iso kalibini sectim from harddisk secenegini sectim botta win7 ile geldi ; 2 secenek geliyor ilkinde save falan yaziyor ona tikladim android x86 dedected falan deyip aciyor NOT Su an remix os tan yaziyorum turkce karakter sikintim var kusura bakmayin. NOT2 Denedim flasha yazdiktan sonra hd ye kopyalanmasa iso c ye atilip unetbotin den ayarlar yapilsa remix flashtan calisiyor(flash belleten boot ozelligi olmasa dahi) ; harddiskten boot etmesini istiyorsaniz ayni anda flash takili olmasin(icinde remix yazili oldugu halde) cunku ilk flashi goruyor.
  13. xmodgame nedir bilmiyorum ama bana lazim degil :) yine de bahsetigin sagol.
  14. Ben droid4x kullaniyorum fena degil.nox kuran arkadaslar opera max, google chrome, flash player ve candy browser kurabiliyor mu acaba deneyip sylerlerse makbule gecer.
  15. Kurdum 10 gündür kullanıyorum memnunum, linuxta yeniyim ama sistemin hızlı olduğunu düşünüyorum. Daha önce(1.5 yıl) ubuntu kurmuştum(deneme amaçlı) donanımdan kapalı wifi yımı açmak için epeyi ter dökmüştüm.pisi linuxta fn f2 ile hemen açıldı bu beğendiğim bir artıyıdı tüm emekleriniz için teşekkürler.
  16. Opera maxı kullanıyorum zaten :) pcye wifi hotspotla bağlayınca ister istemez kota gidiyor galiba Şöyle bir chrome eklentisi buldum vysor android cihzı kontrol etmek için usb kabloyla bağlamak yetiyormuş, inş deneyeceğim.dezavantajı usb kablosunun uzunluğuna bağlı kalmak.daha yeni buldum eklentiyide tam bugün haberi çıktı. http://m.donanimhaber.com/haberler/Vysor-tum-bilgisayarlardan-Android-akilli-telefonlarinizi-kontrol-etme-imkani-sunuyor.htm
  17. Allah razı olsun çoğu şey dediğin gibi ama airdroid diye bir program var bu program bazı android uyuygulamalarını pc üzerinden kontrol ediyor.misal internet browser ı kontrol ederken telefondada browser açılıyor ve telefonun görüntüsünü pc ye bağlıyor.velhasılı kelam arka planda interneti sömürmeyen işletim sisremi linux türevleri vs.tavsiye istiyorum. dediğiniz gibi sadece tarayıcı interneti kullansa bu da çözüm olur benim için.
  18. Pc üzerinden android browser kontrol edeceğim bantgenişliğim az o yüzden interneti sömürmeyen (arka planda) işletim sistemi tavsiyesi istyorum, ya da winndowsta arka plandaki interneti kapatabilecek program.
  19. Selamün aleyküm arkadaşlar ,  sorunum şu ki; airdroidle telefona bağlanıp browser üzerinden(telefonun browserını pc ekranında açmayı kastediyorum) internete bağlanmak istiyorum.ama pc ile telefonu wifi hotspotla bağlayınca pc hemen kota yemeye başlıyor(hız kısıtlamalı 128kpbs internetim var), ben bunu engellemeye çalışmak istiyorum ama bu istediğim windowsta pek olmuyor.Başka işletim sistemlerinde bunu yapabilirmiyim ya da windowsta sistemin internetini tamamen kesmek mümkün mü öğrenmek istiyorum.Yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum. Not:sistemim win 10 , telefondan girmeme sebebim şebeke her yerde  çekmiyor telefonu sabitleyip pc den girmek istiyorum.
  20. Ssdlabs sitesisinde birçok inceleme var bakabilirsin mlc tipi ssd al tavsiyem.
  21. Lg flex 2-- z3--g3-z3c  yurtdışından alma avantajın varsa  Asus ZenFone 2 ZE550ML 720p ve PowerVR G6430 gpu. edit:son verdiğim asus telefon tr ye gelecekmiş ama ne zaman bilmiyorum 1599 tl ön sipariş var n11 de inş. düşer. asus için fazla gibi
×
×
  • Create New...