Jump to content

haaci

Üye
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Bursa

Recent Profile Visitors

1434 profile views

haaci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. denedim. işe yaramadı. bilgisayar uyumsuz hatasını aldım tekrar.
  2. _Sistem Özellikleri_ CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa Corsair VS650 Watt 80 Plus PSU Corsair CW-9060040-WW H100x High Performance Sıvı İşlemci Soğutucusu Asus Prime Z490-A Intel Z490 4600 MHz DDR4 1200 Pin ATX Anakart Intel Core I9 10850K 3.6ghz LGA1200 20MB Cache Işlemci Kingston HyperX Fury Black 2x16GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD İki aylık tertemiz kasa. Ekran kartı yok, malum piyasa. Fiyat: 10500 TL Teklifleri değerlendireceğim.
  3. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-g3-17.3-gtx1050-ti-4-gb-16-gb-ram-kutulu-garantili-738655964/detay ikinci el olarak bu ve benzeri notebookları inceleyebilirsin.
  4. o fiyata istediğin notebook biraz zor. ikinci el ürünlere bak bence. monster almanı tavsiye etmem. donanımsal çok fazla sorun çıkıyor, özellikle çin malı anakartları yüzünden çok kişi mağdur oldu. ucuz malın yahnisi yavan olur.
  5. her şey çok sevmekle istemekle olmuyor. dönüp kendinde bir şeyler aramalısın. yeteneklerin neler, senin diğerlerinden farklı kılan şey ne, yapmaktan hoşlanacağın meslek ne? bilgisayar/yazılım mühendisi olmak güzeldir ancak hayatın boyunca pc başında sürekli kod yazmak sana çekici geliyor mu? bilgisayarda makine/parça tasarımı yapmak hoşuna gider mi? elektrikle mi uğraşmayı seversin? hangi derslerde yeteneğin olduğunu düşünüyorsun? sadece bilgisayarları seviyorsun ve ilgin var diye bilgisayar mühendisliği okuyamazsın. önce kendini keşfet, sonra mesleklerin detaylarını çıkar ve karşılaştır. ömür boyu yapacağın mesleği seçeceksin ve bu seçimi senden başkasının yapmasına izin verme.
  6. servis araçlarının ön kapılarının altında da plaka yazar. istersen videoyu biraz geriye alıp okunabiliyorsa ordakine bakmayı dene
  7. ben bi fark göremiyorum bu iki resim arasında. acaba sen mi fazla detaycısın ?
  8. baby is this the train to get back home diyor ama şarkı sözü sitelerinde bulamadım bunu
  9. çalışsan serial : BB49C-9406C-3B4E9-748B4 (denendi)
  10. telefonun android ise ayarlar kısmında usb'yle internete bağlanmanı sağlayan bi ayarı var. ayrıca bluetoothla da bağlanabiliyorsun internete ama usb kadar hızlı bi bağlantı olmaz.
  11. hatırladığım kadarıyla power reset pinleriyle bi ilgisi var galiba. ankartta onları kontrol etmeyi dene. dediğim gibi çok uzun zaman önceydi ben prizden çekiyordum her kapatmada
  12. eski bilgisayarımda aynı sorunu yaşamıştım. benim çözümüm bilgisayarı her kapattıktan sonra fişini çekmekti. zamanla alışıyor insan
  13. sahibinden.com un birebir aynısını yapmışsın. neden insanlar sahibinden.com gibi büyük kitlelere hitap eden ve reklamı çok bir site varken senin sitene gelsin ? kullanıcıya sunduğun farklılar neler ? kendinden ne kattın siteye merak ediyorum
  14. acaba diyerek tekrar bir format atayim dedim ve rufusla (acaba dedigim kisim burasi) gpt yerine, bios ve uefi icin mbr olarak usb ye yazdirdin iso dosyasini. tabi her seyi dusundukten sonra bunu nasil dusunmedim diye de dusunuyor insan. anlasilan o ki gpt sistemi sevmiyormus benim laptopum.
×
×
  • Create New...