Jump to content

nefsim

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nefsim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. @DJ_Rush Çok teşekkürler emeğinize sağlık. Windows 7 performans için yapılan diğer sürümlere göre bu çalışmanız içinde performans sürümü diyebilirmiyiz. Diğer performans odaklı denilen sürümlerden bir farkı varmıdır ? Teşekkürler.
  2. @ONBUKA Öncelikle emeğinize sağlık, elime geçen yeni nesil hp leptopa kurulum yapmaya çalıştım. Starting windows yazısından sonrası gelmiyor. Uefi GPT olarak kurulum yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Merhaba, Emeğiniz için teşekkürler. Daha önce paylaşmış olduğunuz sistem ile ne gibi farkılılar var ? Ayrıca kurulum sonrası kullanılan ram tüketimi hakkında ss eklemeniz mümkün mü? Teşekkürler..
  4. Merhaba, Öncelikle emeğinize sağlık güzel çalışma. Bu çalışma içine pardus eklemem lazımda, acaba menu.lst için hangi kodları kullanmam gerekiyor. Bir kaçtane buldum ama malesef çalışmadı...
  5. Sanırım kimse indirip denememiş, çünkü kurulum sonrasında açılışda boş bir kullanıcı geliyor, administrator yazıldığında hesap devre dışı kaldı diyor. Hirenboot la admin hesabdaki kilidi kaldırıp açdım, çok yavaş ve sürekli hatalar verdi. Yapımcı arkadaş yeniden kontrol edip düzenleyebilirmi ? Emeğinize teşekkürler..
  6. Emeğinize sağlık, farklı bir upload linki vermeniz mümkün müdür ?
  7. wow harika birşeye benziyor, emeğinize sağlık...
  8. Hocam aynı sorun bendede var, i5 işlemcili leptopda denedim. Grafik menü çalışmadı ayrıca uefi için yama anlatımına göre yaptım. BOOTICEx64 de ntfs bölümü başa getirdiğimde bootda fat32 li kısmı görmüyor. Bu normalmi acaba ?
  9. Konuyu incelerken üye girişi yapmadan bakmışım linki görememişdim :) Teşekkür ederim...
  10. Emeğine çok teşekkür ederim harika bir paylaşım.   64 gb flashda sorunsuz çalışıyor, fakat dell e6410 leptop var elimde uefi desteklidir. Boot menüde uefi kısmında sizin hazır olarak sisteme koyduğunuz 8.1 görünmüyor, flash sadece legacy bootda görünüyor.   Uefi için win7 yapacakdım anlatımınıza göre ama 8.1 çalışmayınca sormak istedim. Başka pc de henüz denemedim, acaba leptopdan kaynaklı birşeymidir ?   Teşekkürler...
  11. Emeğiniz için teşekkürler. Fakat bu link çalışmıyor -->> http://turbobit.net/download/folder/1686952
  12. konuyu açan arkadaşa çok tşkler, konudaki boot cd linki çalışmıyor upload edebilirmisiniz?
  13.   bende bu konuyu dün farkettim :) bluelife arkadaşımız harika paylaşımda bulunmuş, mutlaka deniyecem.. tşkler..
×
×
  • Create New...