Jump to content

menejer

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by menejer

  1. Tesekkürler arkadasim yarin birde böyle bir kablo alip deneyim . Yardimlariniz icin tesekkürler iyi geceler...
  2. icinde video ve fotograflar var. Birde ben üzerine sistem kurmayacagim sadece ben diske sag tikladigimda bicimlendirme oluyor herhalede türkcesi o geliyor yoksa diske sistem falan yüklemeyecgim. Ben laptop kullaniyorum ve Sata kablosu nasil birsey?
  3. Kesin cözüm olur mu? sonra klasörlerim gitmesin!! Bicimlendirme formatlama mi oluyor? Bana formatla diye öneri geliyor bende yapmiyorum dosylar silinir diye.
  4. Dediginiz program sadece silinen dosylari geri kurtariyoruz galiba ama benim problemim diske ulasamiyorum.
  5.    Kullaniyordum cüktükten sonra sistemi tekrar geri yüklemeye calistigimda donup kaliyordu bir yerde takilip kaliyordu.  Icindede dosyalarim var onlari kurtarmak icin nasil bir yol izlemem gerekir. Resimdede görüyorsundur harddiski taniyor ama icine girip dosylara ulasamiyorum!
  6. ustam bende pc yok laptop var O programi nerden bulurum ve nasil kullanabilirim?
  7.   ustam sistem cökmüstü onda onun icin icindeki dosyalari  kurtarmak icin harici disk yapip kurtarmak istedim.
  8. Arkadaslar benim bir sony laptopum vardi isletim sistemi Win 7 idi. Ben laptopumdaki harddiski harici diske cevirmek icin USB 3.0 External 2.5```HDD CASE aldim ve bilgisayarima taktigimda 2 ye bölünmüs  2 alanida görüyor ama C olan bölüme giremiyorum ama Recovery`nin yüklü oldugu diger bölüme giriyorum ama oradada dosyalari göremiyorum. Arkadaslar nasil ben dosylalarimi kurtaririm. Lütfen yardim edin...
  9. Tüm Müslümanlarin Mirac Kandili Mübarek olsun.
  10. Ati kartimda böyle yaptim http://i1106.hizliresim.com/2011/6/4/7506.jpg
  11. Arkadaslar bende Asus marka bir laptop var ve bir türlü HDMI kablosu ile görüntüyü aktaramiyorum televizyona. Fn F8(F8 tusunun yaninda lcd ve tv görüntüsü var) tusunu denedim olmadi. Yardimci olursaniz arkadaslar memnun olurum.
  12. WinAvi Video Converter 9.0 Final Full http://rapidshare.com/files/134573511/TnCAppzTeamwinavi9full_appz_team_arslantay.rar[/CODE] [/b] Kardeş dosyada AVG virus buldu tekrar düzenlersen sevinitim bana lazım bu program.
×
×
  • Create New...