Jump to content

mystreous

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

558 profile views

mystreous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben sadece merak ettiğim için sormuştum. Defender yerine başka bir koruyucu program mı kullanmak gerekiyor, yoksa performans için bazı riskleri göze almak mı gerekiyor.
  2. webcam ile kendi görüntümü çekip kaydetmek istiyorum. Çok aradım doğru dürüst bişey bulamadım. En son buraya yazmak aklıma geldi. Windows 8.1 kullanıyorum. Windowsun programı çok kısa bir süre çekim yapıyor. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı arkadaşlar?
  3. Update'yi ben de kapatıyorum ama merak ettiğim konu; defenderı neden kapatıyorsunuz? Onun yerine alternatif ne kullanıyorsunuz?
  4. malesef garantisi bitmiş.   hdd'nin sökülü olduğunu ilk mesajımda yazmıştım. Sistem açılmıyor ki cd ile alakası yok.   Pc kapanmıyor, kendini resetliyor. Tamamen kapansa düğmedendir diyebiliriz. Hem düğmeyi kullanmadan da sistemi açmayı denemiştim.   Velhasıl Kelam, Yeni anakart aldım, konu da burada kapanmıştır. İlgilenin tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 
  5. Guzelmis LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  6. pc açıkken jumperi takınca resetledi. Cmos resetlendi büyük ihtimal. Ama gene de sorun çözülmedi malesef
  7. Clear CMOS yaptım. Gerçi tam yapabildim mi bilmiyorum ama. Oraya bir jumper taktım. Açma düğmesine bastım, hiçbir hareket olmadı. Fan falan çalışmadı yani. Böyle mi olur Clear CMOS ?
  8. kondanstörleri kontrol ettim şişlik yok. İşlemci fanı düzgün oturmuş. 4 ayağı da tam takılı. Fan düzgün çalışıyor. Anakart biyerlere değip şase yapıyordur diye düşünüp, çıkardım dışarıda çalıştırdım, gene sonuç hüsran..
  9. Açma düğmesine basınca elektrik geliyor, işlemci fanı dönüyor, 3 saniye sonra kendini resetliyor, tekrar kapanıp açılıyor ve böyle devam ediyor. Ana karta bağlı tüm donanımları (hdd, dvdrom, ekran kartı) ve reset, usb, powerled, resetled gibi kabloları söktüm, sadece işlemci ve fanı kaldı. (ramleri bile söktüm.) olmadı PowerSupply değiştirdim, olmadı. Anakartta Phase Led diye bir bölüm var 4 adet lamba var. 1. ve 2. lamba yeşil, 3. lamba sarı, 4. lamba kırmızı yanıyor. Ama ne anlama geldiğini bilemedim.  Anakartım şu : http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3440#ov Bir bilen çıkar mı acaba?
  10. @Lastman Teşekkürler. Problem çözüldü. Gayet güzel iş çıkarmışsınız.
  11. indirdim, kurdum, kullanıyorum, hızı gayet güzel. Teşekkürler emeğin için. Ufak tefek sorunlar yok değil. Sistem derecelendirme çalışmıyor, 5 dakikada bir "Bellek azaldı" uyarısı alıyorum.  4 gb bellek var. Formatlamadan önce de windows 7 vardı ve böyle bir sorun yoktu. Muhtemelen ayarlarından bi yer kapalı diye düşünüyorum ama bulamadım o ayarı.
  12. üstteki iletileri okumadan yazmışım. Aynı problemi yaşayanlar varmış. Cevabı bulursam yazarım, bilen varsa yazarsa minnettar kalırım.
×
×
  • Create New...