Jump to content

erciyes01

Üye
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by erciyes01

  1. Forjest, uzun yıllardır paylaşımlarını takip ederim. Paylaştığın tüm uygulamalar sorunsuz calısmaktadır. Bu son winrar uygulamasını indirdim kurdum gayet stabil calışıyor. Eline emeğine sağlık.
  2. Diğer sürümler için gecerli bu verdiğiniz aktivasyon programı fakat ev ve iş sürümünde kabul etmiyor crack. Ayrıca dijital lisans ta bulamadım hic.
  3. Genelde bulduğum ofis versiyonları belli bir zaman sonrasında lisans patlıyor. Öneriniz için teşekkür ederim.
  4. Bunu biliyorum üstadım, indirdikten sonra tam sürüm yapanı hic göremedim. Diğer versiyonların crack veya full olanları var ama ev ve iş sürümünü hiç biryerde denk gelmedim.
  5. Sevgili Forum arkadaşlarım Merhaba, Uzun süredir Microsoft Office Ev ve İş sürümünü arıyorum fakat hiç bir sitede bulamadım. Yabancı sitelerede baktım orada da bulamadım. Normal office pro sürümü heryerde mevcut. Word, excel,pp, outlook sürümlerinden oluşan bu ofis versiyonunu tam sürüm yapabilecek bir babayiğit yokmudur forumda ?
  6. Programı indirdim actım ama calışmadı. Eksik bir şey mi yapıyorum acaba ?
  7. Paylaşım için teşekkürler.Bu tip yazılımların en önemli özelliği lisansın gecerlilik süresi. Bu programı kurup deneyen varmıdır ?
  8. Apple Macbook Air Mid 2012 modeldir, bir önceki modelden farklı olarak usb 3.0 portları vardır. Hafif olması dolayısıyla yanınızda rahatça taşınabilmektedir ve çoğu ağır bilgisayardan iyi bir bir performans sağlamaktadır. Üzerinde ssd olmasından dolayı sessizdir ve dosyalarınıza hızlı erişim sağlamaktadır. Kasasında ezik vuruk cizik mevcut değildir. Pili iyi kondisyondadır, ekran parlaklığı kısık kullanılınca fabrika verisi olan 5 saatin bile üzerinde kullanıma izin vermektedir. Amerikadan alınmıştır, kutusu ile birlikte verilecektır. Ayrıca 200 TL değerindeki çantası ve koruma kılıfı ıle birlıkte hedıye olarak verılecektır. Fiyat 2000 TL olarak dusundum. Asus Zenbook modelleri ile takas dusunebilirim.
  9. Merhaba,   Apple notebook ile şuan kullanmış olduğum sony vaıo laptopumu takas veya + ücret karşılığı değiştirmek isteyenler var ise benim ile iletişim kurmanızı rica ederim.
  10. Google My Bussiness üyeligi olusturdum ama firmamı kaydettiremedim. Bu konudan anlıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz rica etsem.
  11. Merhaba,   Öncelikle herkese güzel bir gün dilerim.   Çalışmakta olduğum firmamı google maps e kaydettirmek istiyorum. Bu konuda bir deneme yaptım ama başarılı olamadım sanırım.   Üçretsiz bir hizmet olan bu sistemi oluşturulmasında yardımlarınızı rica ederim.    
  12. Merhaba,   Yegenimin bilgisayarında hard disk sorunu yasıyoruz bu nedenle yeni bir hardisk ihtiyacı oluştu. Harclıkları ile alacak 50 tl ye vermen uygunmudur sizin için ?
  13. Merhabalar, Öncelikle konuyu yanlış yere actım ise çok özür dilerim. Portable kısmında cok aramama rağmen word,excel,powerpoint ve outlook olan bir offise versiyonu bulamadım. Bulduklarım ya çalışmadı yada bana lazım olan bir icerikte değildi. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar. Teşekkür ederim şimdiden.
  14. merhabalar, Bu Programın kullanımını acıklarmısınız rica etsem indirdim kurdum ama driver yükleme kısmını yapamadım ben
  15. Merhabalar, Windows 7 pro kullanıyorum. Daha önce bir sitede verilen hızlandırıcı regestri kullandım. Bu kullandıgım registre de işletim sisteminin altında hızlı kısmında program eklemeyi engelledi. Win7 nin orjinal registri ayarlarını nasıl bulabilirim. Bu konuda bana yardımcı olmanızı önemle rica ederim.
  16. Merhabalar ikinci el temiz kullanılmış lazer yazıcı arıyorum tarayıcılı olan modeller olursa benim icin daha yararlı olur elinde olup satmayı düsünen arkadaslar benimle iletisim kurabilirler
  17. tavsiye ederim cidden güzel kullanlıs bir tv - radyo programlarını yapan arkadas ellerine saglık
  18. alternatif: java 6.14 en son guncel programı http://rapidshare.com/files/253513302/Java.6.u.14.Addon.7z
  19. Eğer İngilizce biliyorsanız internet kullanımında ve web siteleri üzerindeki araştırmalarınızda fazla zorlanmazsınız. Fakat İngilizce dünya üzerinde olduğu gibi internet üzerinde de kullanılan tek dil değil. Yaptığınız araştırma konusunda bulduğunuz kaynaklar, dökümanlar, siteler başka dillerde de olabilir. İşte İngilizce dahil bilmediğiniz yabancı dillerdeki yazıları Google Translate Client ile anında Türkçe'ye veya diğer dillere çevirebilirsiniz. Çok basit bir uygulama olan ve elinizin altında her zaman bulunmasını isteyeceğiniz bu küçük istemci, Google Translate servisini kullanıyor ve 41 farklı dil arasında hızlı bir şekilde anlık kelime, cümle veya paragraf çevirileri yapabilme imkanını size ücretsiz bir şekilde sunuyor. Sade bir arayüz ile kolay bir kullanıma sahip olan Google Translate Client basit ayarlama menüsü üzerinde size ekstra kolaylıklar sağlayacak seçenekler sunarken aslında bir web uygulaması olan Google Translate'ten pek farklı değil. Fakat bir web uygulamasını daha rahat ulaşabileceğiniz bir hale getiren ve otomatik dil tanıma, seçilen metini anında çevirme gibi özellikleri ile diğer programları kullanırken size anında yardımcı olarak zaman kazanmanızı da sağlıyor. Birbiri Arasında Çeviri Yapılabilinen Diller: * Albanian * Arabic * Bulgarian * Catalan * Chinese * Croatian * Czech * Danish * Dutch * English * Estonian * Filipino * Finnish * French * Galician * German * Greek * Hebrew * Hindi * Hungarian * Indonesian * Italian * Japanese * Korean * Latvian * Lithuanian * Maltese * Norwegian * Polish * Portuguese * Romanian * Russian * Serbian * Slovak * Slovenian * Spanish * Swedish * Thai * Turkish * Ukrainian * Vietnamese http://rapidshare.com/files/246972362/Google.Translate.Client.2.0.3.4.erciyes.rar
  20. Merhaba arkadaslar, Ben a4 web cam driverimin katılımsız halinin getirilmesini rica ederim. link : http://rapidshare.com/files/238466759/A4_CameraA.rar.html MD5: 5C4E1C1C2003C2F3EC6C1AE049D0665E
  21. Acdsee resim gösterici programın katılımsız halini yolluyorum size sizden ricam bunu addon haline getirmeniz. tsk ler simdiden http://rapidshare.com/files/236833097/ACDSee__kat__305_l__305_ms__305_z_.exe.html
  22. İndirdim kurdum ama hata verdi rusca oluncada dili bir sey yapamadım daha sonra ilk basta verilen directx programını yukleyin yoksa hata veriyor., diger ana programıda yukleyin onun üzerine. oyun güzel. kaliteli. yanlız rusca paylasan arkadasa tsk ler..
  23. http://rapidshare.com/files/176482607/Vista_Tema.rar.html vista görünümlü xp tema sının calısan ve cok guzel stabil bir programın katılımsız olmasını istiyorum. sizden ricam bununla ilgilenmeniz.
×
×
  • Create New...