Jump to content

halill07

Üye
  • Posts

    552
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1856 profile views

halill07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

45

Reputation

  1. Elite benim oğlanda var, Canavar gibi. Güncellemelerin geç olduğu doğru.
  2. NTV'de 11 Mart 2012 saat 21.00'de yayınlanan BBC Seeing Star Türkçe dublajlısı elinde olan arkadaş varsa yayımlayabilir mi? Sadece Türkçe ses dosyası olsa da olur. Teşekkürler. İmdb bilgilerini google'dan arattım ama bulamadım. Onun için kusura bakmayın.
  3. Arkadaşlar Mel Gibson'ın 1984yapımı The River filmini bir türlü bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?   http://www.imdb.com/title/tt0088007/
  4. Yeri  değil belki ama winrar ile reg kaydı giremememizin sebebi ne olabilir? Forumda gösterilen açıklamalar sekmesine girilen kodlar (Setup=regedit.exe /s x.reg  Setup=Restorator.exe gibi) niçin işe yaramıyor? Sistemim win 7 32 bit, ess 7.0 kurulu.
  5. Turbobit linkini verebilir misiniz Rusça değilse?
  6. Abbyy pdf transformer 3.0 yapabilir misiniz? Ben yaptım, lisanslı olmadı. İnternette bulduklarım Rusça çıktı. Selamlar.
  7. ConvertXtoDVD 5.2.0.7     http://www.mirrorcreator.com/files/KHANHQG1/VSO_medic.rar_links
  8. Şu linkte anlatılan yöntemle yapılır, diğer yöntemler işe yaramaz:     http://www.emrahyumuk.com/usb-flash-bellekten-windows-xp-kurulumu-bootable/   Programı şuradan indir:   http://www.downloadcrew.com/article/32256-winsetupfromusb     Bu yöntemde nrg içindeki dosyaları bir klasöre çıkartman lazım. Bunu ultraiso ile yaparsın.
  9. Antwone Fisher(2002) İngilizce http://www.imdb.com/title/tt0168786/   Arkadaşlar filmin Türkçe dublaj kalitelisi şu linkte var:   http://uploaded.net/file/o28oi1v8   Fakat free kullanıcı indiremiyor.   Başka yerlerde alternatifler var, çok kalitesiz.   Bu linktekini premium generator sitelerinde de halledemedim. Premiumize.me sitesinde de 090 telefon kodu kabul edilmiyor.   Bu linki premiuma çevirebilen ya da kaliteli alternatif sunabilen olursa minnettar olurum.
  10. http://www.belgeselgunlugu.org/   Buradakibelgesellerin bir kısmı dailymotion'da 720 p olanları da vk sitesinde. Tümü çok kaliteli.
  11. Windows 8 ve üstü için Acronis'in en son sürümünü denemelisiniz. GPT, uefi çok yeni teknolojilerdir ve eski programlarla zor tabii.
  12. Pdf düzenleme yazılımlarının nerdeyse hepsini kullandım, içlerinde en iyisi bu.
  13. Kardeşim, önce Del_Lic_Serv dosyasını yönetici olarak çalıştır. Sonra FixFiles içindeki dosyaları program files içindeki ABBYY FineReader 12 klasörüne kopyala, değiştirmeyi sorunca kabul et, tıpkı oyun krekler gibi.   Ben windows 7 32 bit kullanıyorum, diğer sistemlerde işe yarar mı, bilmem, denemekten zarar gelmez. Muhtemelen işe yarar.   Ben programı kurar kurmaz krekledim. Siz trial olarak kullandıysanız belki problem çıkar, o zaman kaldırıp yeniden kurmanız gerekir.   Ayrıca Del_Lic_Serv dosyasındaki şu satırı silip dosyayı öyle çalıştırmıştım: sc delete ABBYY.Licensing.FineReader.Professional.12.0   Siz de kendi deneyimlerinizi yazarsanız insanlar yararlanır. İlaç çok yeni çünkü.
  14. Fine reader 12 için şu ilacı kullanın: https://www.tusfiles.net/yjqz92f3jfds Ben denedim, çalışıyor. Kurarken geri bildirimi ve güncellemeyi kapatmalısınız. Siz bunu okuyup indirene kadar silinirse PM atın. Yarın başka bir yere yükleyeyim.
×
×
  • Create New...