Jump to content

helvetika

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

helvetika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. Gayet hızlı kuruldu. 20dk içerisinde masaüstü geldi. ofis programları filan da aynı şekilde hazırdı. Teşekkürler eline sağlık.
  2. Elinize sağlık, güzel görünüyor..
  3. 1- Kendi mega hesabınıza web tarayıcıdan login olup indirmeye ondan sonra başlayın, 2- İndirmenin yarısına gelince sınırlandırma uyarısı gelecek, modemin adsl hattını çıkarıp tekrar takın, (interneti kesip tekrar açın), 3- İndirmekte olduğunuz mega sayfasını yenileyin, kaldığı yerden devam edecek. (en azından bende öyle oldu.)
  4. merhaba, ben windows 10 64 86 olan sürümü, windows 7 64 bit olan sürümü, sergei sterlec 10 8 olan sürümü, aio rescue boot sürümü, iso olarak belirtildiği şekliyle ntfs içerisindeki iso klasörüne isimlerini de düzelterek ekledim. Sistem boot oluyor, fakat yukarıda belirttiğim hiçbir sistemi menü üzerinden çalıştırıp kurulum yaptıramadım. (birinci sayfada mevcut olan paylaşımı alıp da kullanmaya çalışıyorum.) birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba.
  5. merhaba, enterprise sürümü 60 gün sonra satın alınmazsa ne olur. kullanım dışı mı kalır acaba.
  6. elinize sağlık, çok uğraşmışsınız çok da güzel olmuş. ama görsel tema değişiklikleri ve diğer servis kısıtlamaları dolayısıyla dağıtım amacıyla kullanımı çok zor. vmware üzerinde kurup denedim. Daha sade ve bu temaların ve servislerin opsiyonlu olması lazım. sadece bir öneri. emeğine sağlık.
  7. burada rusça bilen zor bulunur. gönderdiğin linkteki nero rusça. :(
  8. merhaba, dili seçtikten sonra windows kuruluyor ekranında ürün etkinleştirme anahtarı istiyor. herhangi bir disk seçeneğine gelmeden .   SARDU multiboot'a entegre edince source7 içerisinde bulunan dosyalardan ei.cfg dosyasının ismi ei.cf_ şeklinde değişiyormuş, problem oradan kaynaklanıyordu, dosya ismini multiboot usb diskinin içinden düzeltince format da normale döndü.
  9. boot seçeneğinin altında hdd vardır, oradaki hdd seçeneklerinden usb'yi birinci sıraya getirmen gerekir.
  10. merhaba, bir kaç kez bu tool ile windows kurdum. yalnız ekran sorunu yüzünden bazı makinalarda dos ekranı geçemiyor, oradaki komutlarla da bir türlü windows yükleyemedim. konunun ayrıntısında fixlerden bahsediliyor, ama bahsedilen fixleri de bir türlü bulamadım. konunun başındaki linklerin bulunduğu kısım çok karışık olmuş. bazı linkler çalışmıyor. Fix olarak belirtilen dosyacıkta da 24gb'lik iki part görünüyor. Fixlere nasıl ulaşabiliriz. teşekkürler emekler için.  (edit: diğer sayfaları karıştırınca fixleri buldum)
×
×
  • Create New...