Jump to content

kensopoy

Üye
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Male
  • ??

Recent Profile Visitors

1357 profile views

kensopoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Teşekkür ederim sistem çok hızlı ve stabil fakat ben telefon yazılımı ile uğraştığım için bir kaç program çalıştırmadı açarken: sorry this application cannot run under a virtual machine hatası verip duruyor netteki çözümlerde işe yaramadı. onun dışında gerçekten hızlı bir sistem. çözüm var ise bu sistem ile yola devam etmek istiyorum.
  2. Atlantica Demi LF veya   Atlantica Demi OSF   http://www.whatfontis.com/Atlantica-SC-rsantos.font
  3. Bunu bir incelermisin kardeşim https://www.dropbox.com/s/4ya0euewy0b49ev/staj.rar
  4. Yenile dediğimde böyle hata veriyor win7 64 bit sistemim
  5. Emeğin için teşekkür ederim kardeşim ama ben bir sürü alt bölüm oluşturacağım.sadece tek klasörün için .txt atmıyacağım yoksa çok karışık olur. Yani alt kategorilerde olacağı için.
  6. merhaba arkadaşlar ams7 de bu kodlar çalışıyordu fakat şimdi çalışmıyor. secim = Tree.GetSelectedNode("Tree1") if secim == "3.1.1" then resultString = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\icerik\\Yazi\\fetvalar\\akide\\1.txt"); Paragraph.SetText("Paragraph1",resultString); elseif secim == "3.1.2" then resultString = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\icerik\\Yazi\\fetvalar\\akide\\2.txt"); Paragraph.SetText("Paragraph1",resultString); end Ben treelist'en girdiğim yazılara tıklayınca yan tarafta gösteriyordu. Yani fetva gibi düşünün fakat ams8 de çalışmıyor acaba yanlış nerede? Dosya yoluda doğru ?
  7. Teşekkürler tornado kardeşim. Bu sıkıntı dünya üzerindeki bütün paylaşımlarda mevcut. Yani sizle ilgili bir konu değil. Hiç kimsenin verdiği serial ve crack çalışmıyor. torrent lerde dahil.
  8. tornado kardeşim paylaşıyorsunuz ama hiç biris işe yaramıyor compile export yaparken trial hala duruyor. titlede full pro yazıyor ama exportta sorun. crackleyememişler
  9. Malesef kardeşim baktım. çalışmıyor veya linkleri kırık.  istiyorumki videoları build yaptıktan sonra klasöründe dursun. vereceğim kişide sorunsuz tree listeden videoya tıklayıp izlesin bu kadar :)
  10. merhaba arkadaşlar ams bölümünü talan ettim fakat adam akıllı linki çalışan veya basit birşey bulamadım. İstiyorumki avi veya flv veya mp4 oynatsın. ben mesela konu ve alt konuları tree liste yazayım konuya tıkladıgımda ise video çalsın. Belki o videonun açıklaması video oynamaya başladıgında altında çıkabilir. Varmı arkadaşlar elinizde böyle bir proje ? teşekkürler :)
  11. Merhaba kardeşlerim bu program lazım oldu bana, acaba bu programdan arşivinde olan varmı ? linde diye forklift bakım programı, eğer arşivinde olan veya çalışan link olan varsa sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden. Program bu arkadaşlar [quote]http://autoepc.com.ua/Linde-Truck-Doctor-Diagnosis-p-935.html[/quote]
  12. ne kocakafasın ve ne tahtakasın birbilsen kendine şaşardın

  13. hobim : bilgisayar ve spor fobim : iğne ve namaz'ı kazaya bırakmak
×
×
  • Create New...