Jump to content

c9e200d

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

307 profile views

c9e200d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. slm meraba sorunu nasıl hallettin bendede aynı sorun var.banada anlatabirimisin nasıl yaptığını

    iyi günler

  2. Arkadaşlar tmm sorunu hallettim herkese ilgilendiği için çok tşk ederim.
  3. sevgili blackman yapmak isdediğim program logmein programı belki biliyorsundur onda her kurduğunda mail adresimi ve şifremi girmek zorunda kalıyorum bi kere ayarlayıp o şekilde kurmak isdiorum ama yapamadım programın kendi sitesinde download bölümü var ama ben yinede rapide attım inceleyip bana bi yol gösterirsen çok memnun olurum çok tşk ederim. http://rapidshare.com/files/80115251/LogMeIn.msi.html[/CODE]
  4. tşk ederim blackman arkadaşım şimdi onuda denedim ama oda olmadı bak sfx yapdım gösterdim autoıte ama yine aynı kuruluo işaret yerleri çıkmıo yaa acaba msi iyi exe ye dönüşdüremesmiyim o şekilde olsa daha kolay olcak gibi gelio bana tşkler
  5. slm arkadaşlar kusura bakmayın cvp veremedim uzun zamndır yokdum burda dediğinizi anladım haklısınız msi uzantılı programın parametresi var ben onu o şekilde yapdım program kuruluyor ama kurulurken benim bazı işeretli yerleri değişdirmem gerekio bişiler eklemem gerekio ama parametreyle kurdurunca onlar olmuyo normal kendisi neler seçiliyse o şekilde kuruyor işte ben bunları değişdirmek isdiorum onun için autoıtle kurmak isdiorum onun demişdim nasıl yaparım diye tşkler.
  6. yaa valla kusura bakma ama ben yine anlamadım biraz daha açıklarsan çok sevinirim ben bide şöle anlatıyım örnek masa üstünde msi uzantılı programım var yeni autoıt yapıorum alt+F6 yapıorum ya programın yerini göstermem için bişi çıkıo orda browse basdığımda masa üstüne bakıyorum herşey görünüyor ama msi uzantılı dosya görünmüyor. işte onu soruyorum tekrar tşk ederim.
  7. sevgili sk8er_boi öncelikle ilgilendiğin için tşk ederim ama ben pek anlamadım şöle run yerine shellexecute kullan demişsin ya ben daha programı kuramadımki yani autoıt açdığımda alt+F6 yapıoruz ya orda programı seçiyoruz işte orda programı gösterdiğimde programı görmüyor çünkü uzantısı .msi işte onu soruorum onu nasıl yapabilirim saygılar.
  8. Arkadaşlar bi program var onu katılımsız yapıcam ama bişey fark ettim autoıt i açdığımda o sadece exe leri görüyor ama benim programım .msi uzantılı .msi yi exeye çevirmek için uğraşdım ama hiç program bulamadım bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için tşkler.
×
×
  • Create New...