Jump to content

Crazydarkdevil

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • İnternette Surf Yapmak, Basketbol Oynamak, Futbol Oynamak, Yüzmek, TNC Tr' de Takılmak Vs.Vs.Vs.

Recent Profile Visitors

1130 profile views

Crazydarkdevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar rica etsem, aranızda ingilizce-türkçe çeviri yapabilen var ise;  http://www.youtube.com/watch?v=1AJl2ne0Qjs   bu şarkıyı türkçeye çevirip yazabilir mi? Tam anlamını bilerek dinlemek istiyorum.   Şarkı sözlerinin bulunduğu sayfaya gitmek için TIKLAyınız
  2. Teşekkürler ancak bana böyle arşivi olan bir site ne bileyim en azından metal müzik arşivi olan bir site ya da download sitesi lazım. Konuyla bi yardımsever üyemiz olursa süper olacak :)
  3. Öncelikle tüm TNCTR ekibine ve üyelerine selamlar... Uzun zamandır 720p ve 1080p müzik aramaktayım... Bir türlü adam gibi bi site ya da program bulup; yüksek kalitede müzik dinleyemedim... Eğer link paylaşmak yasak ise; ÖM'den yardımcı olursanız, çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler... :)
  4. Arkadaşlar bu siteden başka bir siteye daha üyeyim. Arkadaşlarımla takılıp, güzel zaman geçiriyor-dum. Ta ki şu spam virüsleri ortaya çıkana kadar... Bu virüsler saçma sapan konular açıyorlar(örneğin viagra reklamı). Açtığımız konuların altına reklam mesajları atıyorlar. Banlıyoruz, banlıyoruz bitmiyorlar... Bunlara nasıl engel olabiliriz? Gerçekten sinir bozucu... Yardımınız dokunursa çok minnettar olurum.
  5. Elinizde varsa ve uygun fiyata satmak isterseniz de alabilirim. İyi forumlar...
  6. Merhaba arkadaşlar, Abimin çantasız olarak göndermiş olduğu küçük bir film arşivi için CD çantası almaya karar verdim... 300-400'lü cd çantası arıyorum. Küçük bir araştırma sonucu gördüm ki, 304'lü çantaların fiyatları 27-40 tl civarı değişiyor. Ancak kalitesizler. Bu arada elimdekileri Alfabetik sıraya göre dizmek istediğimden, 300-400 tane bir arada değilde; 200-200 şeklinde tutmayı daha münasip görmekteyim.Ben araştırdım ancak bana uygun bir çanta bulamadım. Uygun fiyata, birazda kaliteli olsa bana yetecek. Benim gibi arşiv yapmayı seven forum üyeleri varsa, uygun fiyata ve kaliteli cd çantalarını nereden bulabileceğimi söylerse sevinirim... Teşekkürler.
  7. çok çok teşekkürler yarın ilk işim o ilaçları almak olacak. tnctr'de böyle hayvan sevgisi olan insanlar görmek güzel.
  8. teşekkür ederim. yavru dediysem bir avuç içinden biraz daha büyük bir kumru. yalnız bizim kumru oturdumu kalkmıyor. arada bir hareket ediyor o da mecvur olduğu zaman. ayağı için verebileceğim, yapabileceğim bir ilaç var mı?
  9. çok teşekkürler arkadaşlar ışığı kapattım. suyunu ve bir kase içinde ıslak ekmek koydum biraz biraz tiftiklemiş yaraları için birşey yapmalı mıyım?
  10. Öncelikle herkese buradan iyi forumlar demek istiyorum. Şimdi arkadaşlar bugün odamda bilgisayarımın başında iken, penceremin korkuluklarından geçmeye çalışan bir kumru, korkuluklara fena çarptı ve içeriye düştü. sağ pençesi (ayağı) ve sağ kanadında biraz kan var. Hiç kuş beslemedim. Şuanda da evde yalnızım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne ile beslemeliyim ? Yaraları için Ne Yapmalıyım ? Verdiğim kuru tahılları yemiyor. Eziyorum yemiyor, sulandırıyorum yemiyor. Ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilecek birisi varsa iyi olacak. Beklemedeyim. İyi forumlar.
  11. eee, sözde çılgın projeye harcanacak paranın ufak bir miktarı bu tür gelişmelere harcansa kim bilir Türkiye ne gibi askeri/bilimsel gelişmelere imza atar.
  12. ABD'nin yaptığı elektronik silah bence bu silahtan sonraki en etkili silah olacak...
  13. tnctr'de girin yeni yıla hep tncde kalın :) yeni yılınız kutlu olsun.
×
×
  • Create New...