Jump to content

wasabi121

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

760 profile views

wasabi121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Windows Search çalışmadığından outlook içinde arama yapamıyorum. nette araştırdım ama bulamadım windows search hizmetini nasıl devreye alabilirim. Not: Windows 10 Pro lite sürümünü kurdum.
  2. İşyerine kurdum dil sıkıntısı ve yazıcı hatası aldım ve şu şekilde çözdüm Masaüstü-Sağ Tuş-Settings-Language-Türkçç dilini indirin ve kurun oturumu kapatacak. Bu sefer de türkçe karakter sıkıntısı doğuyor bunu da çözmek için; Başlat-Bölge yazın-Yönetimsel-Sistem Yerel ayarını değiştir-Burada amerika olan yeri türkçe yapın-Beta yazan yerin click kaldırılsın- 2-3 dakika kadar ayarları yapıp kendisini yeniden başlatacak ve dil sıkıntımız tamamı ile çözülecek. Bu anlattığım şeyler 5 dakikanızı almıyor. Yazıcı sıkıntısını çözmek için; Başlat-Çalıştır-hizmetler-Yazdırma biriktiricisi hizmetini "otomatik yapın" Ağ yazıcısı ekleyemeyen veya ağ'da bu bilgisayarın yazıcına bağlanamayan 0x0000011b. hatasını alan arkadaşlar olur ise onun işlemi biraz daha uzun onuda detaylıca tarif edeyim.
  3. Windows defender'i açmaya çalıştığımda şu resimdeki hatayı alıyorum. Bu durumu nasıl çözeceğim acaba? verdiğiniz .ini dosyası nasıl kullanılacak?
  4. Merhabalar ilk paylaşım yaptığınızdan beri programı kullanıyorum elinize sağlık. Bugün e-posta ve takvim uygulamalarını yükledim. ama gmail hesabımı eklemeye çalıştığımda o ekran kendi kendini kapatıyor. ne yapmam lazım acaba?
  5. Arkadaşlar yarın gün içinde tek part olarak upload yaparım. takipte kalın.
  6. Crysis 3 [RELOADED CRACK]     Sadece crack dosya kendi hesabımdan upload 
  7. [quote name='sere' timestamp='1350812319' post='1249346'] yeni upload tarafımca bitmiştir. İlk sayfada Download yazısındaki spoiler içine bakabilirsiniz. [/quote] "The shared items you are trying to access belong to an account that has been suspended Still have questions or do you think we've made an mistake? Check our [url="#"]knowledge base[/url] for more information or [url="#"]contact us[/url] about it." Download linkini açtığımızda yukarıdaki gibi bir uyarı veriyor. İndirme yapamıyoruz bir bakarsanız sevinirim.
  8. Clonedvd üzerine Reloaded crack çalışır mı?
  9. Önemli olan santrale olan uzaklığın değil gelen adsl sinyalinin kalitesidir. sinyalin kalitesi de hat zayıflamasından belirlenir (bizim gibi amatörler için) Süperonline varsa eğer ttnet ile hiç uğraşma arkadaşım hat değerlerin pek iç açıcı değil. şu anda verdiğin paranın (türkiye şartlarında) hakkını en iyi süperonline fiber ile alırsın.
  10. Süperonline her şehirde yok + sadece site ve apartmanlara veriyor diye biliyorum Yanlış görmediysem zayıflaman 39 Db gözüküyor aşğıdaki vereceğim linkten bu değere göre ne kadar hız alabileceğini görürsün. http://www.telekomadsl.com/default.aspx?pageID=90 39 Db ile santrale bayağı bir uzaksın gibi duruyor. Bendeki değerler aşağıda 8 Mbit i sorunsuz alıyorum Downstream Hat Zayıflaması 20 Upstream Hat Zayıflaması 9
  11. Telefonların kendi pc yazılımları ile bu işi görebilirsin. Nokia ise Nokia Pc Suite Samsung ise New Samsung Pc Studio gibi hem gelen mesajları görebilir hem de istediğin numaraya sms atabilirsin. Not:Bluetooth ve kablo bağlantısı gerektirir.
  12. 8 Mbit hız bile alamıyorken 16'yı veya fiber i nasıl almayı planlıyorsunuz? Hat zayıflaması değerlerini yazabilirseniz ne kadar hız alabileceğinize bakabiliriz. Modeminde aşağıdakine benzer yazıları bulup bizimle paylaş SNR Margin : [b]Line Attenuation : 49.3 [/b] Line Attenuation hat zayıflamasıdır ne kadar az olursa o kadar fazla hız alabilirsiniz sizin 16 Mbit hızı alabilmeniz için değerinizin en az 0-10 arasında olması gereklidir.
  13. Kendi sunucuları üzerinden imkanı yok oynayamazsın (tabii elinde orjinal cd key yoksa) Gameranger ile fifa 11 oynanabiliyordu aynı şey pes için geçerli mi bilemiyorum. Cd-key 30-35 arası bir tutar bu kadar kasma bence bir cd key al
  14. Ben alışveriş yaptım fiyatını akakçe.com dan en ucuz fiyat olarak bu siteye yönlendirdi. 3 gün içinde elime ulaştı ürün.
  15. Bunun şike ile alakası olduğunu zannetmiyorum lisansları tff tek elden veriyordu şimdi bu durumu klüplere bıraktı. Ea Sports ve Konami klüpler ile tek tek anlaşmak zorundalar Oyunun çıkmasına 1,5 ay kaldı ve bu da zor gibi gözüküyor. Bekleyip görelim.
×
×
  • Create New...