Jump to content

viva1

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

331 profile views

viva1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. slm.öncelikli olarak ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.2tb lık harddiski taktığımda bilgisayarım bu diski görüyor.dolulk ve boşluğuda bilgilendiriyor.ben bunu biçimlendirmedim.içide dolu.benim derdim biçimlendirme yapmadan dosyalarıma ulaşabilirmiyim.ben bunu istiyorum.bununla ilgili program veya yöntem varmıdır. şimdiden çok teşekkür ederim.
  2. 2tb lık western dijital harici harddiskim var.bilgisayarıma takıp acmaya kalktığımda f/:erişilemiyor veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) adlı uyarı çıkmakda biçimlendirmeden harici harddiskimi kurtarabilirmiyim. şimdiden herşey için teşekkür ederim..
  3. harici hardiski bilgisayarımda görüyoum.özeliklerinide görüyorum.yanlız dosyalarıma ulaşamıyorum.içide dolu.biçimlendirmek istemiyorum.bunu düzeltmenin bir yolu varmı.
  4. 2tb lık western dijital harici harddiskim var.bilgisayarıma takıp acmaya kalktığımda f/:erişilemiyor veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) adlı uyarı çıkmakda biçimlendirmeden harici harddiskimi kurtarabilirmiyim. şimdiden herşey için teşekkür ederim..
  5. slm.hotmaile girememe sorununu çözdüm .çokda kolay eğer bu sorunu olan arkadaşlar ultrasorf ile bağlanılırsa giriyor. sorunu olan arkadaşlara duyrulur...
  6. Gonderilme tarihi Dün, 19:45 viva1, on , said: hotmailden maillere bakmak istediğimde ekrana"Oops! Internet Explorer could not find du102w.dub102.mail.live.com"yazısı geliyor .msn im calışıyor.hotmaile giremiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim........ hatanın bir resmini koyarsan belki yardımcı olabilirim. hotmaile girmeye calıştığım zaman sayfa görüntülenemiyor. başka bilgisayardan giriliyor.msn kaldırıp tekrar yükledim.ama sorun hala devam ediyor. Gonderilme tarihi Dün, 19:26 Başka tarayıcıdan girmeyi denedinmi? tüm tarayıcılarıda denedim. sonuç aynı...
  7. hotmailden maillere bakmak istediğimde ekrana"Oops! Internet Explorer could not find du102w.dub102.mail.live.com"yazısı geliyor .msn im calışıyor.hotmaile giremiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim........
  8. ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.saolun varolun.
  9. o program işe yaramıyor.denedim olmadı.virüs olduğundan dolayı biçimlendirme yapamıyorum.
  10. elimde flash belleğim var.virüsten dolayı ne yaptımsa biçimlendiremiyorum. virüsü temizleyebilmemim veya biçimlendirebilmemin başka yollarıda varmıdır. şimdiden çok teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...