Jump to content

samanyolucafe

Üye
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by samanyolucafe

  1. Sayın yetkili arkadaşım ben cafeme tncxp kurmuşum sizden 2 yıldır sorunsuz kullanıyom çok çok saolun ama bir sorun oluyor anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

    Şimdi cafede müşterilerin pc açıyorum süre bimiyom ama belli bir süreden sonra müşteri diyelim gts san andrs oynuyor oyundan çıktımı tekrar oyunu açamıyor winanp açmak istiyorum açılmıyor ama pc ye res attıktan sonra düzeliyor yani ses kopmle iptal oluyor acil yardım lütfen

    aynı sorun bende de oluyor ama flaş bellek hafıza kartı takınca ama sanırım sistemle alakası yok ben format atalı 2 yıl oldu sadece java gibi gerekli şeyleri güncelliyorum tamam bu sistemi bida elden geçirseler yalnız süper olucak

  2. Tncxp sp3 oldukça iyidir aslında. Grafiksel olarak birşey eklemedim ama sistem tutarlılığı ve hızı bir sp3 sisteme göre üst seviyede.

    sk8er_boi tn xp sp3 için demedim mornig xp güzel duruyor ama düşün e8200 işlemci 4 gb ram kaliteli bi ana kart 320 yeni hdd pc sanki amd 2600 gibi çalışıyor ben düşün kafe pc lerini 2 yıl önce tncxpsp2 ile formatladım sadece java flasplayer vs gibi şeyleri güncelliyorum tamam tıkır tıkır çalışıyor format atmayda iyi bişey bulana kadar düşünmüyorum tnc sp3 bana göre mesela nesne sayıfını gösterme ve masa üstüdeki prog vs kısa yol olarak göstermesi ve diriver sata eksigi olmaasa süper ben kendim tnc sp2 kullanıyom tema kuruyorum tncsp3 benziyor ve çok hoşuma gidiyor TNC Devam :rolleyes2:

  3. güzel duruyor ama bunun kadar seri degil helede tncxp sp2 kadar seri ve güzel bi sistem görmedim kafe pc leri 2 yılı geçti format görmüyor şu an güzel bi sistem arayışındayım sp2 kapatacaklarını duydum sk8er_boi sp3 bidaha elden geçirse sp2 gibi olsa sanırım bi 4 yıl daha devam :):rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

×
×
  • Create New...