Jump to content

maxi_cex

Üye
  • Posts

    802
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maxi_cex

  1. Arkadaşlar merhaba, Vodafone Smart Tab III 10 model tabletim var. PornClub virüsü girdi. Factory Reset yaptım yine de silinmedi. Bu tablete root atabilir miyim? Ya da root dosyasını nereden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız memnun olurum.
  2. Arkadaşlar merhaba, Ağ üzerinden diğer bilgisayardaki paylaşımda olan şifreli klasöre girerken şifreyi kaydediyor. Daha sonraki girişlerimde ise şifre istemeden klasörü açıyor. Kaydettiği şifreyi nasıl unutturabilirim?. Bir de ben istiyorum ki sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda klasöre girerken şifre istesin. Teşekkürler.
  3.     Ben de bilgisayar olmadan oynayamam tabi  :)   Peki Performans nasıl olur yavaşlama olur mu sence?
  4. Arkadaşlar merhaba,   GTA5  ve  Rainbow Six Siege   oyunlarını aşağıdaki bilgisayar oynar mı?     ASUS K555LN-XO406H İ7 NB   İşlemci:          Intel® Core™ i7-5500U Processor, 2.4GHz (4M Cache, up to 3.0GHz)   Bellek:           12 GB DDR-III   Ekran Kartı :  2 GB NVIDIA GeForce GT 840 (N15S-GT)   Sabit Disk   :  2.5" 1TB
  5. Arkadaşlar merhaba aşağıdaki resimde gördüğünüz pilin türü nedir. İçerisinde 3V CR2032 pil var ama bu şekilde sarılı ve artı ve eksi uçlarında kablo lehimlenmiş. Bunun başka bir ismi var mıdır? [url=http://hizliresim.com/bly1Z0][/url]
  6. Deneyeceğim teşekkür ederim. Diskimin durumu aşağıdaki gibidir. [url=http://hizliresim.com/VlavOy][/url]
  7. 8 GB lık flash diskim 4MB olarak görünüyordu ben de partition magic programını kurdum. Ama D diskim üzerinde hiçbir işlem yapmadım, sadece flash diskim üzerinde işlem yaptım.
  8. Arkadaşlar merhaba Harddiskimde D bölümü kendiliğinden silindi içinde de bilgilerim var bunlara zarar vermeden bölümü yeniden nasıl oluştururum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  9.   Hayır denemedim elimde o program yoktu teşekkür ederim hemen deneyeyim.
  10. Arkadaşlar merhaba Lenovo G510 bilgisayarda Windows 8 kullanıcı şifresini kıramıyorum yeni indirdiğim Hiren Boot Cd deki programlarla da denedim olmadı. Bugüne kadar denediğim bütün bilgisayarlarda işe yaradı ama bu bilgisayarda olmadı. 
  11. Arkadaşlar merhaba windows7 tabletime navigasyon programı arıyorum bir türlü bulamadım internette android ve ios sürümleri var yardımcı olursanız memnun olurum.
  12. Arkadaşlar merhaba Logo Start (1426) Fatura Dizaynı hangi menüden yapılıyor yardımcı olursanız memnun olurum.
  13. Sorunu henüz çözemedim konu günceldir.
  14. Arkadaşlar merhaba, facebookta görüntülü konuşmayı açtığımda görüntünün hemen altına çıkan mikrofon seçenekleri "ar bağlanıyor" diye bir şey çıkıyor ve sonra gidiyor. sonrasında da bir daha görünmüyor ve mikrofon ayarları da çıkmıyor. Skype ile hiçbir sorun yaşamıyorum çıldıracağım, başka bir bilgisayarda hesabımı açıyorum sorun yok, böyle bir şey başına gelen var mı? yardımlarınızı bekliyorum. Windowsu yeniden kurdum driverleri güncelledim başka bir webcam ile denedim ama sonuç aynı :(((((((( Bilgisayarımın özellikleri Casper Masaüstü bilgisayarı Nirvana NFD İşletim sistemim Windows 7 Ultimate Ekran Kartım ATi HD 4300 [url=http://hizliresim.com/Kg5Ek2][/url] [url=http://hizliresim.com/KDMpM6][/url]
  15. Arkadaşlar Merhaba Oracle kurulumu yapacağım da  C ' ye mi yok sa D ' ye mi kurmam daha mantıklı olur.
  16. Bu sadece WPA şifrelerini mi çözüyor WPA fazla kullanan yok diye biliyorum genelde WPA2 kullanılıyor.
  17. Üniversitede çoğunlukla C# gösteriyorlar internette bununla ilgili bir sürü döküman bulabilirsin.
  18. Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın sitesinin domain süresi dolmuş yaptırdığı kişiye de ulaşamıyor. Domainin nereden aldığını da bilmiyor. Domain şu an alınabilir ama içerisindeki web sayfamı nasıl kurtarabilirim. Ya da aynı sunucu üzerindekini nasıl devam ettirebilirim?
  19. Konu günceldir sorunu çözemedim.
  20. Arkadaşlar merhaba PackardBell EasyNote TE 11HC marka notebookum var Skype ile sesim karşıya çok güzel gidiyor gidiyor ama facebookta sesim gitmiyor yardımcı olursanız memnun olurum.
  21.     O tuş yok maalesef. Arkadaşım bir program yüklemişti halletmişti ama bir türlü bulamadım. Arkadaşıma da ulaşamıyorum.
  22. Bendeki bilgisayar ve klavye Lenovo Masaüstü. Klavyede FN tuşuna basılı tutunca F1, F2, F3 vs tuşları aktif oluyor.
×
×
  • Create New...