Jump to content

miryigit

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by miryigit

  1. full sürümün linki olmadığı için acaba bu sistemin acronis yedeğini usb ye kursam gerekli yerlere de atıyorum windows isoları acronis isoları kursam sorunsuz uefi modda ve lagacy modda çalışır mı?cevabınız için şimdiden teşekkürler
  2. Hocam çok teşekkürler. Anlatımınızdan hareketle yapmaya çalışacağım.
  3. Versiyon 4 de imdisk kurmaya gerek var mı gökhan bey ,hikmetim kullanıcısı?yani direkt driver kurmaya geçiyor mu imdisk olmadan v4 de.
  4. f s m hocam eklediğiniz resimler açılmıyor dolayısıyla yapamıyorum.
  5. çok işime yaradı değerli hocam.peki birden fazla işletim sistemi yazdırmak nasıl olur?Yani farklı işletim sistemi kuracağımız zaman en başa mı  alacağız tüm işlemleri. 
  6. [quote name='ttbarracuda' date='01 January 2012 - 20:21 ' timestamp='1325449287' post='1134749'] Wmvare de sanal sürücüyü 2 ye bölebilirisiniz. Acronis backup ile imajı alırken sanal diskte böldüğüm yere aldım Resimde (Yeni Birim) olan kısım wmvare ile böldüğüm kısım... [img]http://c1201.hizliresim.com/t/1/1j7yc.jpg[/img] [/quote] bir türlü Wmvare sanal makinada usb tanıtmayı, sizin yaptığınız gibi disk bölümlemeyi başaramadım.siz hangi Wmvare sürümünü kullanıyosunuz.acaba benim pc de SSD harddisk var.onun ahci modu kullanması olabilir mi?
  7. Vmware 8 kullanıyorum. sanal makinada kurduğum referans sistemi dediğiniz yollardan easysysprepini yaptım,ancak sistemi reset atıp ghostla başlatınca imajı kaydedeceğim usb diskimi ve diğer hiçbir diski görmedi.yazık kı aldığım imajı deneyemiyorum sanal makinada.sizin bahsettiğiniz sanal diski sanal makinada mı oluşturmam gerekiyor veya Vmware'da diski sanal pc'ye Mount etme nasıl oluyor.?
  8. gökhan bey videolarınızı defalarca izledim.aynen uyguladım.. fakat sanal makinada benim harddisklerim görünmüyor. ayrıca ghost imajı alırken de ne D diski ne de usb diskim görünüyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  9. amd desteği yok.tam üç gün uğraştım az kalsın bilgisayarım telef olacaktı vazgeçtim mac ten..win 7 ye devam
  10. hocam sağolun bu küre tv de süper videolar varmış. bende indirmeye başlayacağım
  11. oyunu kurdum . gayet güzel.şu üstteki crackler çalışıyor. Acaba türkçe yaması var mıdır?
  12. tam da d. grip aşı sorunsalına döndü. hani olalım mı olmayalım mı diye. yani bu program faydalı mı zararlı mı
  13. acaba bu 100 mb lık sistem diski niçin olabilir bi bilginiz veya tahmininiz var mı?
  14. evet katılıyorum.tam 1 saatten beri uğraşıyorum.Asus anakartta bu iş olmayacak galiba.
  15. mükemmel anlatım çok faydalandık.teşekkürler
  16. benim ratio 0,4 lerdeydi.Az kalsın siteden atılacaktık.Allah razı olsun bu program sayesinde 2.4 oldu.sağolasınız.
  17. bu program iyi hoş da programın arayüzüne modem bilgilerinin girilmesi ne kadar güvenilir. acaba çok mu sofistike oldu? anlayan arkadaşlardan cevap ümidiyle...
  18. Yaptığınız en büyük çılgınlık? sk8er_boi 129K yerine 129L otobüsüne binmek. oldukça orjinal.
  19. ben bu programı kullanıyordum bir sorun da çıkmıyordu resetleme işlemi de gayet güzel gidiyordu.ta ki düne kadar. dünden beri bu program maalesef 20 kb hızı geçmez oldu.önceden 110 kb yi gördüğüm oluyordu. tahminim rapidshare hız konusunda ayarlamalarda bulunmuş olabilir!yoksa problem bende mi?musa beyden acil cevap beklerim,
  20. ço teşekkürler,yalnız modem reset attıktan sonra indirme hızı 30 kb yi geçmiyor.acaba nedendir musa bey.açıklar mısınız.
×
×
  • Create New...