Jump to content

bankerim

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

627 profile views

bankerim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Başka bir ofis kurdum. Problemsiz çalışıyor. Konu kilit lütfen. İyi günler.
  2. Shadowscape, Cevap için teşekkürler. Ayrı bir ofis kurmadım. Bu çalışmadaki entegre Ofisten bahsediyorum. İyi geceler.
  3. Emeğiniz için teşekkürler. Bu çalışmayı kullanıyorum. Ancak: Excel'de çok sık aralıklarla oto kurtarma yapıp yeniden başlatıyor. Google da benzer sorun yaşayanlar olduğunu gördüm. Ama çözümünü bulamadım. Aynı sorunu benden başka yaşayan olduysa yorumlarını ve çözüm önerilerini almak isterim. İyi günler.
  4. 2000 li yıllarda Nortonun Cleansweep diye bir programı vardı. Ama sonradan yok oldu. Yeni sistemlerde çalışır mı bilmem. Program tam istediğiniz işi yapıyordu. Selamlar.
  5. Merhaba arkadaşlar. Böyle tek tek uğraşacağımıza etkinleştiren bir arkadaş acronis v.s. gibi bir imaj alsa ve de biz bu imajdan sistemlerimize kursak ve özelleştirsek daha kolay olmaz mı. Yok mudur böyle bir hayır sever imaj upload edecek? Selamlar.
  6. Bu çalışma çok işime yaradı. Ama şunun wistalısını ya da daha iyisi windows 7 lisini yapan bir hayırsever olsa çok memnun olurum. Selamlar.
  7. Emeğin için teşekkürler. Halen harddiskten çalışan minixp kullanıyorum. Ama bunun (64 Bit için) harddiskten çalışanı (Ramdiskte) olsa hemen değiştiririm. Flashtan ya da cd den istemiyorum. Ben de birkaç Livevista ile denedim ama beceremedim. İlgilenirseniz memnun olurum. Selamlar.
  8. Yardım Talebi Vista 64 bit işletim sisteminde 8gb ram adresleme Intel® Desktop Board DQ45CB anakartın 8GB ram desteği var. Sistemimde 64bit vista yuklu. computer ozelliklerinde 8gb ram görüldüğü halde task managerden baktığımda sadece 4 gb ının kullanılabildiğini görüyorum. Msconfig/boot/advancedOptionda ram miktarını 3.7 den yukarı cıkarsam da kabul etmiyor. Yani 8gb rame boşuna mı para verdik. 32 bit için ReadyFor4GB.exe isimli hazır bir program var ama 64bite birsey yapamıyor. Acaba şöyle bir şey olabilir mi? Tüm ramler aslında kullanılıyordur. Ama raporlaması hatalıdır. Neden mi? Task Manager programı 32 bitte çalışıyor. 64 bitte çalışan bir raporlama aracı göremedim. Malum 32 bitte 3-4 gb sınırlaması var. Fikri olan var mı. Ya da daha basitçe sorayım. TaskManager(GörevYöneticisinde) performans kartında fiziksel memoryyi 4gb ın uzerinde görebilen var mı. Tüm ramleri maximum kullanabilmek için ne yapmalıyım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Selamlar.
  9. Intel® Desktop Board DQ45CB bu anakartın biosu bio uzantılı bir dosya ve 12 MB boyuta sahip. İnternette cok aradım ama bunu modlayabilene rastlamadım. Bir çözüm bilen bulan duyan var mı. Yardım ve fikirleriniz için teşekkürler. Selamlar.
×
×
  • Create New...