Jump to content

dengesiz

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dengesiz

  1. TR_by Hocam çözümünüzü uyguladım sorun halloldu.İlginize teşekkürler.Tabi sistemi yapan MrRush hocama'da teşekkürler.
  2. Hocam bende evde kullanıyorum ama 4 pc var su an ve bunlar arasında dosya yollama işlemleri oluyor çocugum küçük oldugu için bilgisayar ekranını takip ediyorum.Cep telefonundan indirdigim uygulamalarıda yolluyorum.Yani ev agı kolaylık oluyor.Aşağıdaki hatayı alıyorum düzeltmeye çalıştım ama ilkelerde bulunmuyor.Bu arada versiyon 3 ü kurdum şu an oradan yazıyırum oda aynı.Kolay bi çözümü varsa anlatırsanız sevinirim silmekte istemiyorum gercekten cok hızlı bir sistem.
  3. Öncelkile teşekkürler.Elinize saglık gerçekten hızlı ve stabil.Ama benim sorunum agda diger bilgisayarları göremiyorum.ip adresiylede ag menüsündende hic bir şekilde ulaşamadım.Arama kısmına yazdıgımdada hata veriyor.sadece bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım.versiyon 3'ü en kısa sürede deneyecegim.Saygılar.
  4. Bilgi amaçlı yazmak istedim xorboot.bin dosyasını değiştirince benim cihazda kargacık burgacık olan menü düzeldi.Ama bu hatayı her makinada vermiyordu yinede düzelmesi iyi oldu.Hayırlı akşamlar.
  5. Şu an için bu benim işimi fazlasıyla görür emekli olduğum için evde gelen bilgisayarlara bakıyorum sadece,Sana hayırlı nöbetler hayırlı işler kardeşim.
  6. V3 de aynı hatayı veriyor.Tekrar v2 yükledim.Sanaldada normal makinadada aynı.
  7. Bu arada bi arkadaş wifi slax la ilgili yazmişti.wifislax-4-12-final sürümü grup2 dosya yöneticisinden sorunsuz açılıyor.
  8. evet GRUP4 de sorunsuz açılıyor. uefi ye senin dosyaları silip tekrar attım yine değişmedi.Grup4 den her ikisinin grup2 menülerinede normal giriyo.
  9. GRUP2/grup/main.cfg deki kodlar bu şekilde. Birde uefi bölümü bootice ile gizliyorum onu açıp denicem.birde senin uefi dosyalarına tekrar (editlediğimiz bcd yi yedekleyip) atıcam dediğim gibi olmazsada sıfırdan denerim Allaha emanet.
  10. ntfs kısmını silip senin dosyalardan tekrar kopyalamayı daha önce düşündüm ve uyguladım olmamıştş.ama diger önerilerini uygulayıp deneyeyim olmazsa tekrardan sıfır kurulum denerim.ilgilendiğin için tekrar teşekkürler iyi geceler.
  11. Uefi modda denedim hiç bir sorun yok tüm menülere giriyor.kmpe yi ekledim hiren boot ekledim.senin linlkerden xp dosyalarnı,wim dosyasını herşey uefi de sorunsuz ama 2 pc de legacy de denedim ana menüde windows kurulum menü ve windows live menü ye tıkladıgımda tekrar ana menüye atıyor.resim ekleme yetkim yok sanırım siteye yükledim.Acaba bcd yi düzenlerken bi hatamı yaptım diyorum ama o düzenleme efi içindi onunla alakası olmaması gerek diye düşünüyorum.
  12. Öncelikle ellerinize sağlık.kurulumu yaptım efi menüdeki bcd dosyasınıda düzenledim ama legacy de açınca windows kurulum menü ve windows live menü tıkladığımda beni tekrar ana menüye atıyor digerlerinde (grup2 grup4 xorboot) sorun yok.
  13. x-plore yi arkadaslar anlatmiş bu konuda cok iyidir ben birde SHAREit kullanıyorum pc uygulamasını yukle apk dosyasını tele kur.artıları barkod okutarak baglanır.aratarakta baglanabilirsin cok hızlıdır.bilgisayardan tele sürükle bırakla dosya atabilirsin.telefondan istedigin dosyayı paylaş menüsünden yollayabilirsin.
  14. next launcher in yapışkan not eklemtisi yapıyordu sanırım bi deneyebilirsin.
  15. Faturası varsa apple la iletişime gec,ya aldığın kişiden şifreyi almalisin yada apple a faturanin resmini cek yolla onlari inandirabilirsen aciyolar sifreyi, baskada sansin yok.
×
×
  • Create New...