Jump to content

nerevidey

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nerevidey

  1. ilk önce şu kod ile çalıştır.

    kernel /remix/kernel root=/dev/ram0 androidboot.hardware=remix_x86_64 androidboot.selinux=permissive SRC= DATA= DATA_IN_MEM=1
    initrd /remix/initrd.img

    sonra diğer kod ile başlat

    yanıt #9 daki yönergeleri baştan yap çalıştırırsın

    En baştan uygulamaya başladm ama nafile en son.......... Diye gidiyo baska bişe olmuyo

    MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. arkadaşlar malesef çalıştırmadı her turlu denedım bıos guncelledım farklı slot denedım ama tek bırı bıle çalışmadı pc açınca bib bib bib diye sesler çıktı sormuştum uyum sağlarmı çalıştırırmı dıye ama gelen cvplara bakarak aldım malesef çalışmadı şimdi ya gerı ıade edıcem yada arkadaşlarıma verıcem.

    arkadaşlar yanıltmış seni kardeşim anakartın bu ramleri çalıştırmaz 1066 mhz alman gerekli

    edit: bios'a girip ram frakanslarını 1066'ya ayarlayıp bi dene 

  3. 4 gb ram win 10 pro 64 bit rahatlıkla kullanabilrsin


    MoTuN hocam , acaba bu çalışmanın 32 ve 64 bit bir arada olanı var mı , rica etsek en azından pro olan 32 ve 64 bitleri en osn güncel haliyle paylaşma imkanımız var mı ?

    Teşekkürler

    bn kendi işimi kendim gördüm hocam sizde isterseniz öyle yapın zor bişey değil zaten

  4. merhabalar arkadaşlar.

     

    xp sp3 yüklü bilgisayarım bozuldu. bu xpyi daha önce nlite ile yapmıştım uzun süredir kullanıyordum. ve usb ile formatlıyordum. şimdi yine aynı xp sp3lü iso dosyasından usbyi bilgisayara taktıktan sonra kurtarma konsolunu açayım dedim ve usbden onarayım dedim fakat kurtarma ekranı gelmiyor yok :) usb ile format atarken kurtarma konsolu yüklenmiyor mu ? illa cdye mi çekmek gerekiyor ? eğer yükleniyorsa nasıl yapacağımı anlatırsanız çok yardımcı olursunuz. usbye kurtarma konsolu yüklemem gerekiyor.

     

    konu dışı ama sen hangi programla boot usb yapıyosun 2 gündür denemediğim şey kalmadı bi türlü boot usb hazırlayamadım hazırladıklarım da kullanıcı sözleşmesi ekranın da hata verip kalıyo devam edemiyorum

×
×
  • Create New...