Jump to content

carlos77

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by carlos77

  1. forjest, 15 saat önce yazdı:

    Windows 8.1 pro / 8.1 embedded pro  vs .. kurun daha hızlı rahat ve akıcı bir sistem olur. Diğer taraftanda windows10 pro 2004 bu sistemle ilgili olarak hız ve stabilite bakımından ,memnuniyet verici olarak çok yorum geldi,her donanımda hızlı olacak diye bir kaide yok elbette sonuçta windows10 diğer sistemlere göre farklılıkları bariz belli eden ortaya koyan sistem sonuç olarak. İlla windows10 olacaksa eğer, > w10 Ltsb < sistemleri kurmanızda ayrıca iyi olabilir denemenizde fayda var tavsiye ederim (Forum içerisinde bolca çalışmalar var)  Şahsi görüşüm hız olarak linux işletim sistemlerinin üzerine tanımam oda ayrı bir konu. :) 

    Yorum ve bilgilendirme için teşekkür'ler yinede..

    w10 Ltsb bunu deneyeceğim teşekkürler birde linux aslında bende çok istiyorum ama hiç kurmadım içimde bir korku da var buna dair ama belki birgün linuxu denerim 

  2. forjest, 19 saat önce yazdı:

    Daha evvel rastladığım birşey değil. Klavye sürücüleri veya ,   "hangi donanıma sahip cihaza sahipseniz" eğer, orijinal olan sürücüleri yüklemek gerekebilir.fikrim yok bu konuda. Bunun sistemle alakalı olduğunu zannetmiyorum ne varki, klavye sürücüsü veya aygıt yöneticisi üzerindeki bir takım ayarlardan kaynaklı olma ihtimali.

    Muhtemel çözümler:

    - Windowsu güncelleştirme yaparak tekrar'dan inceleme.

    - Sürücüleri en güncel tarihli sürücülere güncelleme.

    - Bios aygıt yöneticisi üzerinden klavye ayarlarını gözden geçirme vb. Keyboard klavye sürücüsünü tamamen kaldırıp tekrar'dan yüklemek.

    - Aygıtlar ve yazıcılar bölümünden sorun gidericisiyi çalıştırarak çözüme ulaşmak.

    - Donanımlarla ilgili çakışmalara neden olan,farklı bir aygıt sorun yaratmış olabilir bunu anlamak için usb portlarına bağlı diğer aygıtları çıkararak yerlerini değiştirmek vb.

    - Teknik olarak klavye ile ilgili soruna işaret eden bir durumdan kaynaklı orn: sıvı teması,tuşlarda takılma kilitlenme vb. gibi. Farklı bir klavye ile çözüm için, deneme yapılabilir.

    çözümü buldum fn+num lock tuşuna aynı anda basınca düzeliyor ancak sistem çok yavaş hemde aşırı yavaş ben zaten pc ağırlaştı diye format attım sürekli burdan indiriyorum ancak bu kadar yavaşına hiç denk gelmedim  resim bırakıyorum makina özelliklerine dair .makinada sorun olduğunu sanmıyorum yaptığın sistem hızlı diye indirdim ancak yavaş ve kasma ve donmalar oluyor bunlara bi bakarsan iyi olur

    1.PNG

×
×
  • Create New...