Jump to content

warez

Üye
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by warez

  1. Arkadaslar. Hersey dahil otellerde. Sabahtan aksama kadar icecekler ucretsiz diyor. Ucretsiz alkollu iceceklerde saat sinirlamasi var mi. Yani ben sabah oglen alsam ne zaman istersem ne kadar istersem icebilirmiyim. Birde tatil donusu icki getirebiliyormuyuz. Yani otellerin barindan sise olarak alipta goturebiliyor muyuz?
  2. merhabalar.  benim bilgisayarım eski özelliklerde fakat psu 600w 80plus  ve ekran kartım sapphire hd7870.  sormak istediğim şu:  ben bu kartın performansını test etmek istiyorum.  oyun açtığım zaman oyunlarda akıcı fakat bazen görüntüde bir kaç saniyelik donmalar oluyor.  işlemci ve ram düşük olduğu için yapabileceği ihtimali aklıma geliyor.  e8400 core2duo  4gb ddr2 ram var  peki ben bu kartın stabil olup olmadığını yani sorunsuz olup olmadığını nasıl anlarım  cpu veya rami gözardı edip sadece gpu'yu yoran zorlayan test eden sorun olup olmadıgını gösteren benchmark programı var mı? yada o şekilde test edebileceğim bir yöntem var mı?  yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  3. sınırsız hesap açma derken. sadece deneme hesabı açıyorsun. buda sadece netload için premium indirme hakkı veriyordu sanırım. eger yanlış biliyorsam. hangi sitelere premium veriyor bilgilendirirmisiniz?
  4. warez

    Kpss

    arkadaşlar internette araştırdım fakat bulamadım. kpss ortaöğretim ve önlisans sınavı 23.09.2012 sabah ve öğleden sonra diye 2 oturumda olacakmış. fakat benim merak ettiğim önlisanslarla ortaögretimler sınava aynı saatte mi girecek yoksa önlisanslar sabah ortaögretimler öğleen sonra mı? bilgisi olan varmı?
  5. denizbank bonus almayı düşünüyorum. fakat cogu alışveriş sitelerinde bonus kart ambleminde garanti bonus yazıyor. bu yerlerdende aynı avantajlarla denizbank bonus kredi kartıylada alışveriş yapabilirmiyim. örneğin garanti bankasına 12 ay taksit yapan bir yer denizbank bonus da da geçerli olur mu? Sonuçta ikiside birbirinden bağımsız bankalar fakat işin içinde bonus kart olunca sanki iki kartda aynı işi görüyormuş gibi. bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. teşekkürler.
  6. [quote name='register' date='15 January 2012 - 09:34 ' timestamp='1326620052' post='1140914'] [color="#2E8B57"]Hatasız kul olmaz... Eğer bu işi sen gerçekleştirdiysen Helal Olsun...[/color] [/quote] virgüle dikkat hacı. Benim yalan söylüyor dediğim ise "oxOmer"
  7. [quote name='nano68' date='08 January 2012 - 06:19 ' timestamp='1326003557' post='1137243'] TTNet hata yaoıyor bence Bu işlerde engelli indirimi falan insanın gücüne gitmez nmi Mesela ben engelli olsam bana afedersiniz eziklik duydurur Böyle indirimler yerine onların hayat standartlarını yükseltmek için bişeyler yapmamız lazım Sonuçta onlardan bizim tek farkımız bir organı çalışmıyor ama bizde değer vermediğimiz için kullanmıyoruz -yanlış kullanıyoruz- sonuçta [/quote] senin söylediğin farklı bir tartışma konusu ama benim vurgulamak istedigim. tamamen görme üzerine kurulu bir sistemde görme engelli kişilere indirim yapıyorsun. hadi diyelimki görme engellisin ve bu avantajdan yararlanmak istiyorsun fakat nasıl kullanacaksın özel donanımlı bilgisayarın olması şart, bu bilgisayarı alabilecek olan kaç kişi var türkiyede, alabilecek durumu olan senin indirim diye tabir ettigin 7-8tl yi zaten aramaz. ttnetin yaptıgı bu indirimden yararlanacak cok az sayıda insan var, ttnet'te bu durumun farkında olsa gerek ki böyle bir indirimi yapmayı uygun görmüş. bu yaptıgı indirimle cebine giran para miktarında çok az bir düşüş yaşanacak. ttnet o kadar aç gözlü olsa gerek sadece görme engelli kardeşlerimiz için indirim yapmış ki cebine giren paraların büyük payını kaybetmek istememiş. ttnet eger indirim yapıyorsa, bu indirim engelli kartı bulunan tüm engelliler için geçerli olması gerekiyor. işte bu noktada çok büyük yanlış yapıyor beni sinirlendiren de bu oldu. gelelim nano68 arkadaşımızınyorumuna. bence engelli kardeşlerimize indirim yapılması gayet faydalı, bu durumu eziklik veya aşağılamak olarak görmek yanlış. sonuçta normal birisinin çalışıp para kazanması her işi yapması kolay. fakat engelli kardeşlerimizin çalışıp para kazanmaları normal kişilere nazaran daha zordur. hepsi her istedigi işi malesef yapamıyor. bu sebeple onların yaşam kalitelerini arttırmamız gerek, elbette ki şehir içindeki tüm tramvaylara otobüslere bedava binmeliler. şehirler arası ulaşımlarında bilet fiyatları indirimli olmalı. bankalarda devlet kurumlarında numaratörlerden sıra aldıklarında öncelik onların olmalı. aradaki mesafeler ne kadar uzakta olsa onları birbirine baglayan şeyler internet ve telefondur, elbetteki internet kullanım ücretleri telefon faturaları cok cüzi bir fiyat olmalı. zaten bu kardeşlerimiz engelli, birde bizler onlara engel yapmamalıyız. elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmalıyız.
  8. [quote]Değerli Müşterimiz, Kampanyadan yeni abone olan ve mevcut taahhütsüz tüm müşterilerimiz 24 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilmektedir. Kampanya kapsamında 24 ay indirimli fiyatlar,ücretsiz kablosuz modem sunulmaktadır. Ayrıca kampanya kapsamında bağlantı ücreti olan (24 TL) alınmamaktadır. Kampanyamız şu an için sadece 3 paketimiz üzerinden uygulanmaktadır. Net4, Net6 ve Netlimitsiz paketlerini kullanan ve görme engeli bulunan müşterilerimiz kampanyamızdan yararlanabilmektedir. Kampanyadan yararlanmak için; Türk Telekom Ofislerine giderek Görme Engelli olduğunuzu ispat edecek belgeniz ve kimlik fotokopinizle bu kampanya kapsamında abone olabilirsiniz. Kampanya kapsamında uygulanacak indirimli tarife ücreti aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Tarife Paketi NET4 (8 Mbps’ye kadar / 4 GB limitli) Kampanyalı Fiyat 22 TL x 24 AY Kampanyasız Fiyat 29 TL NET6 (8 Mbps’ye kadar / 6 GB limitli) Kampanyalı Fiyat 30 TL x 24 AY Kampanyasız Fiyat 32 TL NETLİMİTSİZ (8 Mbps’ye kadar /Limitsiz) Kampanyalı Fiyat 38 TL x 24 AY Kampanyasız Fiyat 54,90 TL Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.[/quote] [size="4"]bu konuya bir arkadaşımız yorum yapmış.[/size] [quote]görme engelli arkadaşlarımız, youtube videolarını çatır çatır ucuza izleyecekler o zaman. görme engelliler için özel donanımlı bilgisayarı olan kaç tane görme engelli var diye merak ediyorum. dahası, bu tür bilgisayar alabilecek kadar parası olan görme engellilerin bu düzeyde bir kampanyaya bakacaklarını düşünemiyorum.[/quote] [size="4"] ve ben bu yoruma tamamen katılıyorum.[/size]
  9. warez

    Çöp

    ****************
  10. warez

    Teknik Lise

    [quote name='casper0007' date='02 December 2011 - 15:08 ' timestamp='1322838534' post='1122774'] düz meslek lisesi 3 yıl teknik-anadolu vs 4 yıl statü yükseliyor ornegin onbaşı yerine çavuş oluyorsun bi iş yerinde 10 tane onbaşı 1 çavuş olur şans sen hedefi 12 den vurmaya çalışıyorsun inş rabbim gönlüne göre verir [/quote] öyle çavuş onbaşı diyerek açıklama olmaz. endüstri meslek liseden mezun olan bir kişi. atıyorum mesela ben elektonik bölümünden mezun oldum. ben elektronikçiyim (mesleğim) iş yeri açma yetkim var vs.vs. ama bende zamanında teknik liseye geçmeye hak kazandım fakat geçmedim meslek lisesinde devam ettim 3 senede okulu bitirdim. egerki teknik liseye geçseydim ve mezun olsaydım. elektronik teknisyeni olacaktım. fakat ben 3 sene sonunda 2 yıllık meslek yüksekokuluna geçtim ve mezun oldum. şuan end. elektronik teknikeriyim. farkı bu. elektonikçi --> elektronik teknisyeni --> elektronik teknikeri [quote name='Acemi1' date='02 December 2011 - 15:10 ' timestamp='1322838659' post='1122777'] Teknik Lisede dersler daha çok üniversite sınavına yönelik oluyor. Meslek dersleri azalıyor, kültür dersleri artıyor. [/quote] bak bu arkadaşımda sana güzel bir bilgi vermiş. evet meslek lisesinde sana mesleği öğretirler. teknik lisede sana işin tekniğini öğretirler. mesela biz haftada 4 gün okula giderdik bunun 2 günü sınıfta meslek dersleri ve kültür dersleriyle geçerdi. diger 2 günümüz ise atelye'de geçerdi. ama teknik lisede bu durum farklı gitmediğim için tam olarak bilemiyorum ama onlar herzaman ders görürlerdi atelye saatleri sanırım çok azdı.
  11. ben 7 deyken sınıf tekrarı yaptıydım onu hatırladım. ama elektronik teknikeri oldum o ayrı mesele çalışınca oluyo bedenci 20 puan kırdı diye üzülme.
  12. bad sector taraması yap muhtemelen dosyanın biri bad sactorlü bölümde olduğu için okunamamıştır
  13. geçen benimkide öyle oldu kendim söktüm değiştirdim o parçanın yenisi 5tl idi
  14. [quote name='korkusuz_korkak' date='15 November 2011 - 19:33 ' timestamp='1321385586' post='1112306'] [color="#0000FF"]Phoenix SID Extractor v1.3 BETA[/color] işinizi görür. [/quote] sitesinden son sürümünü indirmelisin. şuan son sürüm 1.3mü emin değilim
  15. bin belasını versin. beter olsun
  16. [quote name='asateş' date='02 November 2011 - 06:37 ' timestamp='1320215844' post='1105213'] nasıl kurulacağınıda anlatsan teşekkür ederdik... [/quote] aynen
  17. [img]http://i26.lulzimg.com/2c920a.jpg[/img] men of war v1.00.1 +1 trainer (special edition) sınırsız mermi hilesi yapmanızı saglar. tüm silahlarınızda ve tüm askerlerinizde. kodlar program herşey bana aittir. umarım işinize yarar. [code]http://www.multiupload.com/FRH2OAMOWU[/code]
  18. [quote name='orhan98' date='22 September 2011 - 21:50 ' timestamp='1316728244' post='1084145'] onu bende yaptım ve bende de gözükmüyor.. benim istediğim bağlandığımı karşı tarafa bildiren uyarı penceresini kaldırmak için preference yada settings de ayarı varmı [/quote] dostum linkteki dosyayı indirip açıklamayı okuduysan orda anlatıyor. hem diyalog penceresini kaldırmayı hemde simgeyi yok etmeyi. ama bu yöntemleri karşıdaki bilgisayarda yapman gerekecek. ama biraz düşünürsek bu işlemi tek bir dosyada yapıyorsun logmein.dll dosyasıydı sanırım. ne kadar olur test etmek lazım ama aklıma ilk gelen şey şu. sen kendi bilgisayarında logmein.dll dosyasını düzenle. sonra winrar ile self extract yap veya bir setup hazırlama programıyla bu dosyayı programfilesdaki orjinal logmein.dll dosyasıyla değiştirecek şekilde ayarla. (tüm dosyaların üzerine yaz stealth şeklinde ayarla) sen karşıya sana ait olan logmein cilent dosyanı gönder ardından bu winrarla hazırladıgın sfx dosyanı gönder. önce programı kursun ardından sfx dosyasını çalıştırsın, otomatik olarak logmein.dll(düzenlenmiş olan dll) dosyan orjinal dosyayla değiştigi için diyalog ve simgeler görünmez. (not programı kapatıpda sfx dosyasını çalıştırsın sonra programı tekrar açsın) tabi bu yazdıklarım aklıma ilk gelen bir yöntem. ve sadece teori. bunu uygulayıp denemek lazım.
  19. [quote name='orhan98' date='22 September 2011 - 08:38 ' timestamp='1316680737' post='1083721'] warez teşekkürler , şöyle bir açıklama yapayım logmein yüklü pc de (client) saatin orda programın simgesi vardı ayarlar kısmını incelemeden sonra saatin ordaki ikonu karşı tarafa bağlanmadan ayarlarda şimdi hatırlamadığım bir kutucuğu seçtiğimde saatin ordaki ikon gitti (desktop ikon hide gibi birşeydi) logmein de böyle bir özelliğe denk gelen yada bilen var mı mevcut yama programları ile yapma şansım yok o kadar geniş bilgimde yok [/quote] evet öyle bir secenek var ben yaptım trayda görünmüyor.
  20. bir sitede buldum multiupload yaptim. sen virus taraması yap çünkü ben dosyayı hiç açmadım. içerisinde açıklama varmış nasıl yapacagını anlatıyor. http://www.multiupload.com/FMH9D2K4J5
  21. [quote name='6489426' date='03 September 2011 - 13:46 ' timestamp='1315057604' post='1073612'] tr film paylaşan torrent sitesi var mı ? genelde tr olmuyo torrentlerde. site biliyosan ? [/quote] turktorrent bitturk arena-tr turknova vs ama davetiye lazım belki turknova davetiye istemiyor olabilir. yeni çünkü
  22. [quote name='serocan39' date='04 June 2011 - 13:51 ' timestamp='1307195469' post='1024064'] 18 yaşından sonra istediğin gibi evlenebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz ama 18 i doldurması lazım. [/quote] vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim. fakat ne kadar eminsin arkadaşım? çünkü ciddi bir konu bu.
×
×
  • Create New...